Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Na, mane ir prie dekoravimo patrauke, o ypac visokie "organizing" show. To deka atsikraciau visokiu senienu ir issigandau, kad spintoje teliko dvi nesiojamos palaidines blink.gif Vaikas turi daugiau rubu uz mus abu su vyru doh.gif O nauju serialu turbut neziuresiu, kazkaip niekas nesudomino g.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 09, 11:27)
as tai Nip/Tuck visa laik ziuriu.

thumbup.gif radau drauge apie si seriala pakalbeti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kas del tu organizing show - geda geda geda!!!! Zmones negali patys savo sh...ishsimezti, reikia kviesti "profesionala", kad namus sutvarkytu blink.gif Tereikia susilankstyti rubus, susirushiuoti dokumentus, ismesti nenaudojamus ir nejuokinti pasaulio su savo amzinai bardakais...nevalos dry.gif

As ziuriu HGTV. Patinka laidos, kur profesionalus dizainieriai perdaro namus, griauna sienas, zodziu, kuria naujas erdves thumbup.gif Ir dar labai ziuriu House Hunters huh.gif Nes patys huntinam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 10 rugsėjo 2004 - 06:42
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 10, 06:41)
As ziuriu HGTV. Patinka laidos, kur profesionalus dizainieriai perdaro namus, griauna sienas, zodziu, kuria naujas erdves thumbup.gif

Tai per ten ir rodo orginizing shows rolleyes.gif Nevalas daugiau rodo per kt.programas.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 10, 00:52)
Tai per ten ir rodo orginizing shows rolleyes.gif Nevalas daugiau rodo per kt.programas.

jo jo...mission organization... zinau, akd dar lyg per TLC rodo kazka panashaus..bet negaliu tokiu laidu ziureti unsure.gif Kaip galima iki tiek dasivaryti huh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 10, 00:03)
jo jo...mission organization... zinau, akd dar lyg per TLC rodo kazka panashaus..bet negaliu tokiu laidu ziureti unsure.gif Kaip galima iki tiek dasivaryti huh.gif

mano vyras jei kada netycia paziuri kokia laidele (turiu omeny tokia kaip Clean Sweep, na kur visas siuksles ismeta), tai visa laiko sako - "o tegu padaro tokia laida, kad po viso to "sutvarkymo" filmavimo grupe po kokiu poros menesiu vel atvaziuotu - pamatytu, kad ten vel toks pat bardakas kaip ir is pradziu buvo" smile.gif
Atsakyti
tai kad toli nereikia ziureti, isijunkit www.tv.lt programele klausymelis. Ten ko tik neprisiziuresit ir neisgirsit is musu tautieciu lietuviu.
Atsakyti
as konkretu kabli pagavau su ta "the nanny" laugh.gif va dabar sedziu ir laukiu kada pasibaigs "golden girls" ir pasides mano nenka laugh.gif as kazkaip visai nevertinau tokiu serialu, aplamai demesys neuztrukdavo ilgiau nei reik perjungti kanalui g.gif cia Greta kalta, kad as ziuriu "plasmasinius" serialus dry.gif
Papildyta @ [mergetime]1094826402[[b]*TauRe rgetime] [/b]
siaip tai mano pats paciausias kanalas yra "life time" jau 4 metus esu jo fane thumbup.gif
Atsakyti
Ash irgi kartais pazhiuriu tuos cleen sweepus. Pradzhioj niekaip negalejau patiketi, kad taip zhmones gyvena. Galvojau - surezhisuota, kaip daug kas. Bet pashnekejau su viena drauge amerikonka, tai sake, ji gyvenime machius tokiu namu... Alialiaj, kaip pasakytu Vaiva wink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 10, 16:26)
as konkretu kabli pagavau su ta "the nanny" laugh.gif va dabar sedziu ir laukiu kada pasibaigs "golden girls" ir pasides mano nenka laugh.gif as kazkaip visai nevertinau tokiu serialu, aplamai demesys neuztrukdavo ilgiau nei reik perjungti kanalui g.gif cia Greta kalta, kad as ziuriu "plasmasinius" serialus dry.gif
Papildyta @ [mergetime]1094826402[[b]*TauRe rgetime] [/b]
siaip tai mano pats paciausias kanalas yra "life time" jau 4 metus esu jo fane thumbup.gif

Kazkada senu senovej per LTV Lietuvoje rode ta "the nanny", atrodo, penktadienio vakarais, tada su tevais megom ja ziureti laugh.gif
Atsakyti
Taure, mano mamai butum nebloga kompanija laugh.gif Jai labai patinka tas show.
Atsakyti
Kol mokiausi, buvau uzsiciklinusi ant CNBC "Power Lunch" smartass.gif , o kai pradejau dirbti, tai vakare tik norisi lengvo niekalo paziureti, kad smegenine nuo darbo pailsetu...
Atsakyti
Neziurim jokiu serialu, nes dabar karaliauja ELMO su savo chebryte (o ir siaip niekada nemegau jokiu serialu). Jei ne Elmo, tai tada Animal Planet (Animal Police) arba NFL (uzknisa tas NFL cool.gif ). Tevas sunu mokina kaip sakyti ir su rankom daryti, kai buna Touchdown... smile.gif ir abu laimingi sketojasi ir sukauja: touchdown touchdown... tiesa, dar patinka per MTV Pimp My Ride.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 14 rugsėjo 2004 - 19:30