Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

As ziuriu OC per FOX. Nieko ypatingo, tiesiog kazkaip abu su vyru "uzsikabinom", nors paparastai ji tiesiog pykina nuo panasiu serialu. Naujas sezonas prasideda ketvirtadieni clap.gif
Atsakyti
Nelabai megstu televizoriaus, nes prie kompiko visa diena prasedejus i ta deze nelabai norisi ziuret. Bet turiu megstama seriala per F/X - "Nip/Tuck" - apie du plastinius chirurgus, tik kai "operacijas" rodo, tada stengiuosi i ekrana neziuret. Mano vyras - visu tu "Reality TV" fanatikas, nu tai prie kompanijos ir as "Apprentice" ziuriu. O velai vakare, jei neuzmiegu, tai ziurim Adult Swim per Cartoon Network - labiausiai patinka "Family Guy" ir "Futurama".
Atsakyti
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 14, 12:57)
ir as "Apprentice" ziuriu.

Va va, priminei Apprentice. Labai geras reality sou. Daug ko galima pasimokinti is "ten". smile.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar galima labai daug ko is to pasimokyti. Bet man bent jau tiek smagiau sita ziuret nei koki Survivor ar Real World, kad bent sitie zmones, kur Apprentice dalyvauja ir be to sou turi normalu gyvenima ir yra daug ko pasieke. O tie, kur Survivor nugaletojai, tai gaus ta milijona, tures savo 5 min. TV sloves, o po to nieko, nebent TV reklamoj Schik Quattro reklamuos.

Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt. rolleyes.gif Net ir taisyklese beveik susigaudau. laugh.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar galima labai daug ko is to pasimokyti. Bet man bent jau tiek smagiau sita ziuret nei koki Survivor ar Real World, kad bent sitie zmones, kur Apprentice dalyvauja ir be to sou turi normalu gyvenima ir yra daug ko pasieke. O tie, kur Survivor nugaletojai, tai gaus ta milijona, tures savo 5 min. TV sloves, o po to nieko, nebent TV reklamoj Schik Quattro reklamuos.

Na netiesiogiai cia tas "pasimokymas" (ne apie mokykla kalbam). Tiesiog gera laida, intrigos, bendravimas ir t.t. Kas ne bukas, atviras naujoms idejoms ir domisi ivykiais uz savo pasaulelio ribu, tas joje atranda geru dalyku. Ne man vienai ji idomi ir pamokanti. wink.gif O real world tai visiskai tuscias laiko leidimas. Kad ir marias laiko tureciau, tokiu nesamoniu neziureciau. Survivor irgi nieko naujo.

Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt. rolleyes.gif Net ir taisyklese beveik susigaudau.  laugh.gif

Neziuriu as to futbolo ir niekada nebus megstamas sportas. Mano kraujyje "iauges" krepsinis ir soccer, o ne amerikanskas futbolas. Nors vyras amerikietis, Dallas Cowboys fanas ir dievina amer. fule, bet man tai nulis emociju ir niekada as jo neziuriu. tongue.gif
Atsakyti
Nu as irgi to profesionalaus negaliu ziuret. Toks jis man netikras ir svetimas. Bet sakau, kai mano universitetas zaidzia, tai visai gal ir galima ziuret. Vis tiek tai kazka reiskia, juk as tenai savo mokslus baigiau. Be to koledzo futbolas turi daugiau "dusios", juk jiems uz tai nemoka milijonu (aisku, jiems daromos visokios nuolaidos moksluose ir duodamos stipendijos).
Jo, o krepsinis taip i krauja iauges, kad per olimpiada, net darbe per interneta tiesioginius komentarus sekiau, nekreipdama i manageri demesio. tongue.gif
Atsakyti
Jo, o krepsinis taip i krauja iauges, kad per olimpiada, net darbe per interneta tiesioginius komentarus sekiau, nekreipdama i manageri demesio.  tongue.gif

As irgi. biggrin.gif Daugiau nei puse laiko nuo darbo nuvogdavau per diena ir stebedavau rezultataus ir diskutuodavau apie kasi.
Atsakyti
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 16, 11:38)
Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt. rolleyes.gif Net ir taisyklese beveik susigaudau. laugh.gif

Praeita savaitgali buvau Michigan State zaidime biggrin.gif Vaikus uosviene gane thumbup.gif

Is pradziu ir as nepakenciau futbolo, o dabar jau visai nieko thumbup.gif Ir zaidimas nebeatrodo toks kvailas, kai taisykles zinai tongue.gif

Bet jauciu krepshinis vis tiek Nr 1 musu namuose wub.gif Neveltui mano vyras, jo brolis ir dar puse gimines universitetus pabaige uz dyka - gavo krepshinio stipendijas smile.gif Mano vaikams keliami tokie patys reikalavimai rolleyes.gif
Atsakyti
Futbolo neziuriu ir manau, kad niekada neziuresiu. Ir joks jis man futbolas, bo kojom kamuolio kaip ir nelabai ten jie liecia. Pas mus sivakar Canadian Idol finalas uztat rolleyes.gif tongue.gif.
Atsakyti
Pas mus familijoje pirmauja Soccer (dabar jau visi taip vadinam europietiska futbola ir liezuvis neusikerta).. antras euina krepsinis.. taip ir ziuirime pakaitom.. o jau kaiop cempionatai vyko.. kas dejosi.. kanala uzsisakyk , isipirk.. o kainos ant cempionatu.. simtai doleriu blink.gif tai metesi vyrai, kartu kaifavo... o dar draugai turi rusu kanalus, bet as specialiai neuzsakineju, nes tik juos ir ziureciau,nors kiek ziurejau nieko gero ten ne rodo per juos..
Atsakyti
Mamkos Amerikietes noriu jusu paklaust ar pas jus rodo ta Maury Povich, ar kazkas panasaus pasivadina g.gif Toks vyrukas pagyvenes, bet labai gerietis,daug kam padeda.Anksciau rodydavo pas mus, tai nepraleisdavau nei vienos programos, buna tokiu liudnu, kad net asara nubraukiu, nu bet jos labai idomios rolleyes.gif Ar pas jus rodo?
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 09 18, 13:53)
Mamkos Amerikietes noriu jusu paklaust ar pas jus rodo ta Maury Povich, ar kazkas panasaus pasivadina g.gif Toks vyrukas pagyvenes, bet labai gerietis,daug kam padeda.Anksciau rodydavo pas mus, tai nepraleisdavau nei vienos programos, buna tokiu liudnu, kad net asara nubraukiu, nu bet jos labai idomios rolleyes.gif Ar pas jus rodo?

Rodo wink.gif
Atsakyti