As ziuriu OC per FOX. Nieko ypatingo, tiesiog kazkaip abu su vyru "uzsikabinom", nors paparastai ji tiesiog pykina nuo panasiu serialu. Naujas sezonas prasideda ketvirtadieni

Nelabai megstu televizoriaus, nes prie kompiko visa diena prasedejus i ta deze nelabai norisi ziuret. Bet turiu megstama seriala per F/X - "Nip/Tuck" - apie du plastinius chirurgus, tik kai "operacijas" rodo, tada stengiuosi i ekrana neziuret. Mano vyras - visu tu "Reality TV" fanatikas, nu tai prie kompanijos ir as "Apprentice" ziuriu. O velai vakare, jei neuzmiegu, tai ziurim Adult Swim per Cartoon Network - labiausiai patinka "Family Guy" ir "Futurama".
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 14, 12:57) |
ir as "Apprentice" ziuriu. |
Va va, priminei Apprentice. Labai geras reality sou. Daug ko galima pasimokinti is "ten".

Nu nezinau ar galima labai daug ko is to pasimokyti. Bet man bent jau tiek smagiau sita ziuret nei koki Survivor ar Real World, kad bent sitie zmones, kur Apprentice dalyvauja ir be to sou turi normalu gyvenima ir yra daug ko pasieke. O tie, kur Survivor nugaletojai, tai gaus ta milijona, tures savo 5 min. TV sloves, o po to nieko, nebent TV reklamoj Schik Quattro reklamuos.
Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt.
Net ir taisyklese beveik susigaudau.
Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt.

QUOTE |
Nu nezinau ar galima labai daug ko is to pasimokyti. Bet man bent jau tiek smagiau sita ziuret nei koki Survivor ar Real World, kad bent sitie zmones, kur Apprentice dalyvauja ir be to sou turi normalu gyvenima ir yra daug ko pasieke. O tie, kur Survivor nugaletojai, tai gaus ta milijona, tures savo 5 min. TV sloves, o po to nieko, nebent TV reklamoj Schik Quattro reklamuos. |
Na netiesiogiai cia tas "pasimokymas" (ne apie mokykla kalbam). Tiesiog gera laida, intrigos, bendravimas ir t.t. Kas ne bukas, atviras naujoms idejoms ir domisi ivykiais uz savo pasaulelio ribu, tas joje atranda geru dalyku. Ne man vienai ji idomi ir pamokanti.

QUOTE |
Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt. ![]() ![]() |
Neziuriu as to futbolo ir niekada nebus megstamas sportas. Mano kraujyje "iauges" krepsinis ir soccer, o ne amerikanskas futbolas. Nors vyras amerikietis, Dallas Cowboys fanas ir dievina amer. fule, bet man tai nulis emociju ir niekada as jo neziuriu.

Nu as irgi to profesionalaus negaliu ziuret. Toks jis man netikras ir svetimas. Bet sakau, kai mano universitetas zaidzia, tai visai gal ir galima ziuret. Vis tiek tai kazka reiskia, juk as tenai savo mokslus baigiau. Be to koledzo futbolas turi daugiau "dusios", juk jiems uz tai nemoka milijonu (aisku, jiems daromos visokios nuolaidos moksluose ir duodamos stipendijos).
Jo, o krepsinis taip i krauja iauges, kad per olimpiada, net darbe per interneta tiesioginius komentarus sekiau, nekreipdama i manageri demesio.
Jo, o krepsinis taip i krauja iauges, kad per olimpiada, net darbe per interneta tiesioginius komentarus sekiau, nekreipdama i manageri demesio.

QUOTE |
Jo, o krepsinis taip i krauja iauges, kad per olimpiada, net darbe per interneta tiesioginius komentarus sekiau, nekreipdama i manageri demesio. ![]() |
As irgi.

QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 16, 11:38) |
Oi, norejau paklaust, cia kuriu vyrai amerikonai - jusu irgi futbola ziuri? As tai is pradziu kraciausi, bet dabar ir pati sirgale savo universiteto komandos pasidariau. Nu kaip Alma Mater tai ir priklauso sirgt. ![]() ![]() |
Praeita savaitgali buvau Michigan State zaidime

Is pradziu ir as nepakenciau futbolo, o dabar jau visai nieko

Bet jauciu krepshinis vis tiek Nr 1 musu namuose

Futbolo neziuriu ir manau, kad niekada neziuresiu. Ir joks jis man futbolas, bo kojom kamuolio kaip ir nelabai ten jie liecia. Pas mus sivakar Canadian Idol finalas uztat
.

Pas mus familijoje pirmauja Soccer (dabar jau visi taip vadinam europietiska futbola ir liezuvis neusikerta).. antras euina krepsinis.. taip ir ziuirime pakaitom.. o jau kaiop cempionatai vyko.. kas dejosi.. kanala uzsisakyk , isipirk.. o kainos ant cempionatu.. simtai doleriu
tai metesi vyrai, kartu kaifavo... o dar draugai turi rusu kanalus, bet as specialiai neuzsakineju, nes tik juos ir ziureciau,nors kiek ziurejau nieko gero ten ne rodo per juos..

Mamkos Amerikietes noriu jusu paklaust ar pas jus rodo ta Maury Povich, ar kazkas panasaus pasivadina
Toks vyrukas pagyvenes, bet labai gerietis,daug kam padeda.Anksciau rodydavo pas mus, tai nepraleisdavau nei vienos programos, buna tokiu liudnu, kad net asara nubraukiu, nu bet jos labai idomios
Ar pas jus rodo?

QUOTE (Kristin @ 2004 09 18, 13:53) |
Mamkos Amerikietes noriu jusu paklaust ar pas jus rodo ta Maury Povich, ar kazkas panasaus pasivadina ![]() ![]() |
Rodo