Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (kristinalord @ 2004 09 19, 02:53)
Rodo wink.gif

Oi kaip jums fainai clap.gif , tai idomu kodel pas mus nustojo g.gif , galvojau, kad gal jau ner tos laidos.
Papildyta @ [mergetime]1095578920[/mergetime]
Man labai patinka, kai buna del tevystes pripazinimo.Kai tevas sako, kad cia ne jo vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 09 19, 03:27)

Man labai patinka, kai buna del tevystes pripazinimo.Kai tevas sako, kad cia ne jo vaikas rolleyes.gif

Tau patinka? As kazkada senais laikais ziurejau, tai man pyktis imdavo, kaip tokiom "shliurem" tokie faini leliukai gimsta..... 2.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 20, 04:16)

Tau patinka? As kazkada senais laikais ziurejau, tai man pyktis imdavo, kaip tokiom "shliurem" tokie faini leliukai gimsta..... 2.gif

Nu del to tai taip, bet as kalbu apie pacia laida rolleyes.gif
Atsakyti
vakar netycia pataikiau ant "Sleepers". Ar matet kas ta filma? kai Lietuvoj rode, tai vadinos "Pragaro Virtuves Vaikezai". Nezinau, bet jis man LABAI patinka. Tik visa laik bliauti pradedu ten pries gala..sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1095784452[/mergetime]
Mama2T&T,
Siandien gi Nip/Tuck rodys. kad tik nepraziopsot smile.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 19, 21:16)

laugh.gif
Cia mes kazkada koledzo laikais ziuredavom Jerry Springer - irgi panasi situacija. Bet taip kai tik pagalvoji, kad tavo gyvenimas eina velniop, pasiziuri Jerry ir pagalvoji, kad vis delto tau nera taip blogai, kad dar nesi visuomenes pamazgos. thumbup.gif

P.S. Tikrai, kaip neuzmigt iki Nip/Tuck, o tai baisiai migdo pastariuoju metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta_H: 21 rugsėjo 2004 - 18:38
Nagi Jerry Springer tai nera tikrove, tik vaidyba rolleyes.gif O Maury veikejai tikri.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 21, 11:41)
Nagi Jerry Springer tai nera tikrove, tik vaidyba rolleyes.gif O Maury veikejai tikri.

as taip ir nesusigaudau del to Jerry Springer'io - man irgi atrodo, kad ten vaidyba, bet daug kas sako, kad visa tai tikru tikriausia...smile.gif Supaisysi cia juos smile.gif
Atsakyti
Ai, kad man jie visi tokie neaiskus.
Atsakyti
Vaidyba ten 100%. Pirmakart pamaciau Lietuvoje ir pasibaisejau amerikonais; o kai papasakojau savo ispudzius atvaziavus - luzo visi is juoko, kad maniau, jog ten tikrove laugh.gif
Atsakyti
Na, bet ten tada tikrai "geru" parenka "aktoriuku". smile.gif Be dantu, su 100% virssvoriais, be liemenuku smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 12:33)

Mama2T&T,
Siandien gi Nip/Tuck rodys. kad tik nepraziopsot smile.gif

aciu, kad priminei doh.gif

Idomu, ar ir siandien tokias prieshmirtines svajas rodys laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 12:49)
Na, bet ten tada tikrai "geru" parenka "aktoriuku". smile.gif Be dantu, su 100% virssvoriais, be liemenuku smile.gif smile.gif

nu bet vaidina tai gerai biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti