QUOTE (kristinalord @ 2004 09 19, 02:53) |
Rodo ![]() |
Oi kaip jums fainai

Papildyta @ [mergetime]1095578920[/mergetime]
Man labai patinka, kai buna del tevystes pripazinimo.Kai tevas sako, kad cia ne jo vaikas

QUOTE (Kristin @ 2004 09 19, 03:27) |
Man labai patinka, kai buna del tevystes pripazinimo.Kai tevas sako, kad cia ne jo vaikas ![]() |
Tau patinka? As kazkada senais laikais ziurejau, tai man pyktis imdavo, kaip tokiom "shliurem" tokie faini leliukai gimsta.....

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 20, 04:16) | ||
Tau patinka? As kazkada senais laikais ziurejau, tai man pyktis imdavo, kaip tokiom "shliurem" tokie faini leliukai gimsta..... ![]() |
Nu del to tai taip, bet as kalbu apie pacia laida

vakar netycia pataikiau ant "Sleepers". Ar matet kas ta filma? kai Lietuvoj rode, tai vadinos "Pragaro Virtuves Vaikezai". Nezinau, bet jis man LABAI patinka. Tik visa laik bliauti pradedu ten pries gala..
Papildyta @ [mergetime]1095784452[/mergetime]
Mama2T&T,
Siandien gi Nip/Tuck rodys. kad tik nepraziopsot

Papildyta @ [mergetime]1095784452[/mergetime]
Mama2T&T,
Siandien gi Nip/Tuck rodys. kad tik nepraziopsot

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 19, 21:16) | ||
Tau patinka? As kazkada senais laikais ziurejau, tai man pyktis imdavo, kaip tokiom "shliurem" tokie faini leliukai gimsta..... ![]() |

Cia mes kazkada koledzo laikais ziuredavom Jerry Springer - irgi panasi situacija. Bet taip kai tik pagalvoji, kad tavo gyvenimas eina velniop, pasiziuri Jerry ir pagalvoji, kad vis delto tau nera taip blogai, kad dar nesi visuomenes pamazgos.

P.S. Tikrai, kaip neuzmigt iki Nip/Tuck, o tai baisiai migdo pastariuoju metu.
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 21, 11:41) |
Nagi Jerry Springer tai nera tikrove, tik vaidyba ![]() |
as taip ir nesusigaudau del to Jerry Springer'io - man irgi atrodo, kad ten vaidyba, bet daug kas sako, kad visa tai tikru tikriausia...

Ai, kad man jie visi tokie neaiskus.
Na, bet ten tada tikrai "geru" parenka "aktoriuku".
Be dantu, su 100% virssvoriais, be liemenuku

QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 12:33) |
Mama2T&T, Siandien gi Nip/Tuck rodys. kad tik nepraziopsot ![]() |
aciu, kad priminei

Idomu, ar ir siandien tokias prieshmirtines svajas rodys

QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 12:49) |
Na, bet ten tada tikrai "geru" parenka "aktoriuku". ![]() ![]() ![]() |
nu bet vaidina tai gerai