Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 25, 05:22)
na ka, American Idol ismete futbolista g.gif Man ji sjau buvo pradejes patikti rolleyes.gif laugh.gif

na va , o londone dar nerode,kad ji ismete. ziuresiu rytoj. biggrin.gif
Atsakyti
Mano megstamiausio laidos yra/buvo- Soprano, Sex and the city (pati paciausia........ thumbup.gif thumbup.gif ), kai turiu laiko pasiziuriu Everybody loves Raymond, King of Queens (tevas geriausias bicelis ten biggrin.gif ) . Labai megstu Survivor, dar pasiziuriu The Bachelor- grynas farsas ten. American Idol pas mus rodo, bet nematau, nes per mokama tel., o as jos neturiu.

Seniau daugiau ziurejau, dabar esu labai uzimta, o ir kompas baigia telika nukonkuruot. rolleyes.gif
Atsakyti
Na siaip yra nemazai laidu, kurias megstu, bet pacios pacios tai Sex and the City, King of Queens, The Bachelor, Survivor, America's Next Top Model.. nu dabar nepamenu kitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 03 25, 08:47)
Mano megstamiausio laidos yra/buvo-  Sex and the city (pati paciausia........ thumbup.gif  thumbup.gif

Sita jau apverkiau, kad pasibaige sad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 25 kovo 2004 - 17:30
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 25, 17:29)
Sita jau apverkiau, kad pasibaige sad.gif doh.gif

Pas mus ja dar rodo.... bet kaip gaila, kad ji pasibaigs!!!! sad.gif
Atsakyti
Pas mus irgi dar liko kazkur trys paskutines serijos. sad.gif Bet tikrai graudu labai kad neberodys.... jauciu- bliausiu. sad.gif
Atsakyti
Mamos, ziurekit rytoj nuo 6 ryto visa diena "The Three Stooges" per AMC wink.gif Jie beveik visi is Lietuvos kile!!! lithuania.gif O as dar labai laukiu balandzio 13 - prades rodyti nauja laida "Showbiz Moms&Dads" per Bravo. Na, ten rodys, kaip zmones savo vaikus kaip cirko suniukus dresiruoja doh.gif
Atsakyti
Mergaites, ka sia savaite is American Idol isfutbolino? Nemaciau sad.gif.
Atsakyti
ta mergina su ruzavais plaukais.
Atsakyti
OI kokias jus, mamos, "nerimtas" laidas ziurite wink.gif
As tai va koki istorini kanala, tik jau bais nervas ima, kad tie amerikonai del to WWII labai pamise ir pastoviai ji rodo, ziuriu zinias. Viena karta ziuriu NBC, kita karta -Fox. Bet kai pradedu diskutuoti su zmonemis apie zinias, tai atrodau, kad niekad "nepataikau": vieniems Fox per konservatyvus, kitiems NBC per "palaidas" ( o gal ir atvirksicai, as dar nesusidaugaudau, sorry), tai ir blaskausi minkydama tuos mygtukus. O tie vis idoliai - nu ne man kazkaip, gal dar per jauna, o gal jau per sena wink.gif sad.gif ???
Nervuoja tik, kad per ta kabeline gauni zinias tik kas su JAV surista, o kas pasauly dedasi - spyga taukuota. Tai tokia jauciuosi atsijungus nuo pasaulio. Ir tie filmu kanalai - labai jau vienpusiski - vieno JAV stiliaus. Kazkaip pasiilgstu ivairoves. Tiesa, yra ispanu kanalas, bet nuo jo irgi "neprotingeju", nes ispanu nemoku laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As ziuriu ir rimtas mad.gif laugh.gif Pasaulio ir vietos ziniomis labiausiai pasikliauju per vietine televizija. Tuo paciu jie parodo ir BBC - manau, objektyviau uz FOX ar CNN. (FOX tai aiskiai pries prezidenta niekada nepasisako.) Vietines patransliuoja ir neblogu politiniu ziniu apie Pasauli.

O labiausiai man patinka visokie "Forensic Files", bet po tokiu laidu tu, Dainele, kazin ar i pasimatymus isdrisi eiti ph34r.gif
Atsakyti
As ziniu amerikoj isvis nemegstu dry.gif Jeigu vietines, tai dar nieko - idomu, kas aplink mano namus vyksta... O padoriu ziniu is pasaulio nesulauksi blink.gif Nebent jas transliuoja ne amerikonai.
Atsakyti