QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 25, 05:22) |
na ka, American Idol ismete futbolista ![]() ![]() ![]() |
na va , o londone dar nerode,kad ji ismete. ziuresiu rytoj.

Mano megstamiausio laidos yra/buvo- Soprano, Sex and the city (pati paciausia........
), kai turiu laiko pasiziuriu Everybody loves Raymond, King of Queens (tevas geriausias bicelis ten
) . Labai megstu Survivor, dar pasiziuriu The Bachelor- grynas farsas ten. American Idol pas mus rodo, bet nematau, nes per mokama tel., o as jos neturiu.
Seniau daugiau ziurejau, dabar esu labai uzimta, o ir kompas baigia telika nukonkuruot.

Seniau daugiau ziurejau, dabar esu labai uzimta, o ir kompas baigia telika nukonkuruot.

Na siaip yra nemazai laidu, kurias megstu, bet pacios pacios tai Sex and the City, King of Queens, The Bachelor, Survivor, America's Next Top Model.. nu dabar nepamenu kitu

QUOTE (Freja @ 2004 03 25, 08:47) |
Mano megstamiausio laidos yra/buvo- Sex and the city (pati paciausia........ ![]() ![]() |
Sita jau apverkiau, kad pasibaige

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 25, 17:29) |
Sita jau apverkiau, kad pasibaige ![]() ![]() |
Pas mus ja dar rodo.... bet kaip gaila, kad ji pasibaigs!!!!

Pas mus irgi dar liko kazkur trys paskutines serijos.
Bet tikrai graudu labai kad neberodys.... jauciu- bliausiu.

Mergaites, ka sia savaite is American Idol isfutbolino? Nemaciau
.

ta mergina su ruzavais plaukais.
OI kokias jus, mamos, "nerimtas" laidas ziurite
As tai va koki istorini kanala, tik jau bais nervas ima, kad tie amerikonai del to WWII labai pamise ir pastoviai ji rodo, ziuriu zinias. Viena karta ziuriu NBC, kita karta -Fox. Bet kai pradedu diskutuoti su zmonemis apie zinias, tai atrodau, kad niekad "nepataikau": vieniems Fox per konservatyvus, kitiems NBC per "palaidas" ( o gal ir atvirksicai, as dar nesusidaugaudau, sorry), tai ir blaskausi minkydama tuos mygtukus. O tie vis idoliai - nu ne man kazkaip, gal dar per jauna, o gal jau per sena
???
Nervuoja tik, kad per ta kabeline gauni zinias tik kas su JAV surista, o kas pasauly dedasi - spyga taukuota. Tai tokia jauciuosi atsijungus nuo pasaulio. Ir tie filmu kanalai - labai jau vienpusiski - vieno JAV stiliaus. Kazkaip pasiilgstu ivairoves. Tiesa, yra ispanu kanalas, bet nuo jo irgi "neprotingeju", nes ispanu nemoku

As tai va koki istorini kanala, tik jau bais nervas ima, kad tie amerikonai del to WWII labai pamise ir pastoviai ji rodo, ziuriu zinias. Viena karta ziuriu NBC, kita karta -Fox. Bet kai pradedu diskutuoti su zmonemis apie zinias, tai atrodau, kad niekad "nepataikau": vieniems Fox per konservatyvus, kitiems NBC per "palaidas" ( o gal ir atvirksicai, as dar nesusidaugaudau, sorry), tai ir blaskausi minkydama tuos mygtukus. O tie vis idoliai - nu ne man kazkaip, gal dar per jauna, o gal jau per sena

Nervuoja tik, kad per ta kabeline gauni zinias tik kas su JAV surista, o kas pasauly dedasi - spyga taukuota. Tai tokia jauciuosi atsijungus nuo pasaulio. Ir tie filmu kanalai - labai jau vienpusiski - vieno JAV stiliaus. Kazkaip pasiilgstu ivairoves. Tiesa, yra ispanu kanalas, bet nuo jo irgi "neprotingeju", nes ispanu nemoku

As ziuriu ir rimtas
Pasaulio ir vietos ziniomis labiausiai pasikliauju per vietine televizija. Tuo paciu jie parodo ir BBC - manau, objektyviau uz FOX ar CNN. (FOX tai aiskiai pries prezidenta niekada nepasisako.) Vietines patransliuoja ir neblogu politiniu ziniu apie Pasauli.
O labiausiai man patinka visokie "Forensic Files", bet po tokiu laidu tu, Dainele, kazin ar i pasimatymus isdrisi eiti

O labiausiai man patinka visokie "Forensic Files", bet po tokiu laidu tu, Dainele, kazin ar i pasimatymus isdrisi eiti

As ziniu amerikoj isvis nemegstu
Jeigu vietines, tai dar nieko - idomu, kas aplink mano namus vyksta... O padoriu ziniu is pasaulio nesulauksi
Nebent jas transliuoja ne amerikonai.