Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 24, 21:55)
Kvailesnio show uz Newlyweds nesu macius huh.gif Tas Nick ar kaip ten issidirbineja is savo zmonos juodai blink.gif Gana ir taip kvaila, o dar kai vyras ziuri viesai kaip i tusciagalve... doh.gif

eik tu, man patinka wink.gif Pasijuntu SUPER-ZMONA laugh.gif
Atsakyti
Na, bet jis ten tikrai ne super vyras ph34r.gif
Atsakyti
na ka, American Idol ismete futbolista g.gif Man ji sjau buvo pradejes patikti rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 24, 20:22)
na ka, American Idol ismete futbolista g.gif Man ji sjau buvo pradejes patikti rolleyes.gif laugh.gif

Sunervinai - pas mus rezultatus dar tik po valandos rodys, o as jau dabar zinau, kad nera reikalo ziureti mad.gif.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 03 25, 05:36)
Sunervinai - pas mus rezultatus dar tik po valandos rodys, o as jau dabar zinau, kad nera reikalo ziureti mad.gif.

Vat vat, bus tau, MAMA2T mad.gif unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1080185985[/mergetime]
...bet jei taip butu galima su loterijom, tai butu visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 03 24, 22:36)

kalta kalta labai kalta sad.gif
vis per ta liezuvi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 24, 20:49)
kalta kalta labai kalta sad.gif
vis per ta liezuvi unsure.gif

Nu gerai jau, gerai rolleyes.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 25 kovo 2004 - 05:50
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 25, 05:22)

ir man, net gaila ant galo pasidare g.gif nors is pradziu tai nervyjo. tik galetu ta dzordza mest von. jo fizionomija nemaloni blink.gif taip bjauriai maivosi, net taso blink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 24, 21:01)
ir man, net gaila ant galo pasidare g.gif nors is pradziu tai nervyjo. tik galetu ta dzordza mest von. jo fizionomija nemaloni blink.gif taip bjauriai maivosi, net taso blink.gif

Nepatika man nei tas dzordzas, nei tas vaikinas su versio akim... et, kazkaip su vyriska gimine is viso nekas, tik tas ryzas toks idomokas gal...
Atsakyti
bactic girl.....kaip manai kiek jie dar temps.....jesica ir nick'as?...man tai idomus jie.....as ziuriu ir zvengiu is ju.........
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 03 25, 06:05)
bactic girl.....kaip manai kiek jie dar temps.....jesica ir nick'as?...man tai idomus jie.....as ziuriu ir zvengiu is ju.........

Geras klausimas umn.gif Gal jiems ir gerai kartu? Tik is salies man jie taip negraziai atrodo abu: jo zvilgnis pastoviai sako "glusele tu...", o jos - "taip, kaip pasakysi, Nickai..."
Atsakyti
kas is jusu ziuri real world........as paziuriu kartais......nu bet man ten intrigu lizdas......mintys tik apie ana gala kaip sakant sukasi.......
Atsakyti