Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

oi as tai negaliu ju ziureti,silpna darosi,kai jie vabalus valgo blink.gif
Atsakyti
Ash tai pat...
Atsakyti
Ode tu geriau net neziurek! wink.gif blink.gif
Atsakyti
Man ir bloga nuo tos dalies su vabalais fear.gif Bet dar nemaloniau, kai kokia reklama apie vidurius uzdeda vakarienes metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE (mor @ 2004 11 12, 00:04)
dar prisiminiau faina laida kuria kartas nuo karto paziuriu - Fab 5. thumbup.gif visai nieko ,linksmi gejai ir dar galima interjero pasiziureti ir valgyti daro biggrin.gif Girdejau tuoj merginoms pades clap.gif

As ir karts nuo karto Fab 5 paziuriu, visai nieko tas show. Bus idomu paziureti ka su merginom jie sugalvos, ir dar laukiu australisko Fab 5 , turetu nuzilgo eteryje pasirodyti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Raseliote @ 2004 11 12, 00:32)
Ode tu geriau net neziurek! wink.gif blink.gif

Tai ir nezhiuriu. Jei vyrui uzhplaukia ir isijungia, ash - prie kompo wink.gif (o dar sako jei vyras - kompiuteristas, tai priejimo prie kompo namie negausi wink.gif)
Atsakyti
as vakar ziurejau, kaip seimos zmonom pasikeicia, nu visai nieko laida. prisizvengiau juodai laugh.gif

gal kas ziurit american top model of the week ar kazkas panasaus ? as niekaip neikertu kada antros dalies laukti, nes niekada neistveriu beziurint ta makalyne (laida su ziniom)
Atsakyti
Shiandien netycia isijungiau Nanny 911.. Ar kas nors esat mate? As negalvojau, kad buna tokiu laukiniu nevaldomu vaiku ir dar kvailesniu tevu blink.gif Pvz., keturmete mergaite su soske, aukle pasako, jog reikia jos atsikratyti, o mama puola ginti savo dukra "jus ka, norite suzaloti mano vaika" blink.gif

Visai gera laida, galima geru patarimu gauti.. egypt.gif

Pasijutau kaip ideali mama smile.gif
Atsakyti
Rodys per vietine televizija mano gimdymui vadovavusi gydytoja thumbup.gif O, kokia pagarbinta jauciuosi...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2004 12 15, 23:32)
Rodys per vietine televizija mano gimdymui vadovavusi gydytoja thumbup.gif O, kokia pagarbinta jauciuosi...

clap_1.gif
Atsakyti
Taure, bandziau palikti tau zinute, bet sudetingai gavosi (?), tai parasysiu cia: per LIFE televizija vel rodo "Aukle", pradzia - 10.30 ir 11.00. Rodo du show.
Atsakyti
Taure,as syki irgi maciau panasia laida,per Oprah Shou doh.gif Apie svingerius,kur seimos eina i klubus ir ne tik,kad pasikeisti poromis,pabandyti kazka naujo(moterys su moterimis ir t.t) APAKUSI BUVAU!!!! blink.gif doh.gif
Atsakyti