seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau
Gal kas ziurit everybody loves Raymond (lyg ir taip vadinasi)? gaila pas mus jau nustojo rodyti
juodai man tas serialas patinka
labai daug panasumu su savo seimynele atrandu.....
seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau
| QUOTE (mor @ 2004 11 07, 07:11) |
| seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau |
Man irgi labai patiko sex&the city
Baltic*girl, as tokia jau esu ant kai kuriu dalyku - popkulturos itaka mane veikia
| QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 11 07, 15:29) |
| Nu negaliu tokiu ziureti - kazkoks fantastikos skyrelis, taip, deja, nebuna gyvenime |
Matai, o as kituose fantastikos atrandu - kaip jie gyvena be seimos, be giminiu, ir kaip pas juos galvoj tik vienos rusies sratai sukasi
Mor, as siek tiek ziurejus Who Loves Raymond, bet daugiau del fakto, kad pagrindinis veikejas yra daugiausiai uzdirbantis aktorius tame biznyje. Buvo smalsu. Popkultura ir mane veikia
| QUOTE (mor @ 2004 11 07, 14:11) |
| Gal kas ziurit everybody loves Raymond (lyg ir taip vadinasi)? gaila pas mus jau nustojo rodyti |
Mes zhiurim. Tiksliau zhiurejom, nes jau visos serijos matytos
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 07, 16:10) |
| Mor, as siek tiek ziurejus Who Loves Raymond, bet daugiau del fakto, kad pagrindinis veikejas yra daugiausiai uzdirbantis aktorius tame biznyje. Buvo smalsu. Popkultura ir mane veikia |
Daugiausiai uzdirbantis tame seriale ar daugiausiai kaip antrarusis(gal nevisai tinkamas zodis
siaip tai as nemegeja visu tu serialu ir muilo dokumentiniu operu... bet kartais pasitaiko ,kad ziuriu visiskas siuksles per telika( kaip pvz.Bachelor) ir nesuprantu pati kodel tai ziuriu
| QUOTE (mor @ 2004 11 07, 14:11) |
| Gal kas ziurit everybody loves Raymond (lyg ir taip vadinasi)? gaila pas mus jau nustojo rodyti seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau |
As irgi sex&city ziurove
mano nanny baigesi
nebeturesiu ka ziureti dienos metu
| QUOTE (TauRe @ 2004 11 10, 00:55) |
| mano nanny baigesi |
O tai jos nekartoja? Ar jau matei visas serijas?
As nesugalvoju ka cia paziurejus. Labai daug nauju show, taciau visi panasus
Ei, prisipazinkit, o ar ziurite kas dienos metu moteriskus serialus
Tiesa, nesenai per Dr.Phil pradejo rodyti tikras moteris pagal "desperate housewives", cia kam idomu
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 10, 01:19) |
| Ei, prisipazinkit, o ar ziurite kas dienos metu moteriskus serialus |
Kol prizhiurejau bobule, ji zhiurejo "Days of our lives" ir "Passions" per NBC, nu tai ir ash za odno. Po to nuejau prizhiuret mergytes, tai kol vaikai miegojo, kaip tik tie serialai ejo, nu ir zhiuriu, kad net geda prisipazhint...
Bet namie niekad neshauna mintis isijungt kazhkodel...
| QUOTE (Ode @ 2004 11 10, 01:24) |
| Kol prizhiurejau bobule, ji zhiurejo "Days of our lives" ir "Passions" per NBC |
Ane
Papildyta @ [mergetime]1100042846[/mergetime]
O geriausiai buvo, kai pasirode, kad mano vyras zino daugelio veikeju vardus ir pavardes
Opas mus Australian Idol finalas kita savaite