Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Gal kas ziurit everybody loves Raymond (lyg ir taip vadinasi)? gaila pas mus jau nustojo rodyti sad.gif juodai man tas serialas patinka thumbup.gif labai daug panasumu su savo seimynele atrandu.....
seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mor @ 2004 11 07, 07:11)

seniau buvau sex&city didele gerbeja, bet dabar ne tos pacios problemos kaip pas jas... seima ir namai aktualiau biggrin.gif

Man irgi labai patiko sex&the city smile.gif Nors veliau jau nebuvo panashumu tarp mano gyvenimo ir ju, bet vis tiek patiko.. Jos tokios visos pavaristes - viskas joms dzinnn tongue.gif

Baltic*girl, as tokia jau esu ant kai kuriu dalyku - popkulturos itaka mane veikia doh.gif laugh.gif Bet zinok niekada nemegau tokiu "idealistiniu" serialu, kur visi geri, dori ir saziningi unsure.gif pvz 7th heaven kazkada ziuredavau - nu jau tokie visi shventi, kad ojojoi... Ir vaikai super idealiai ishaukleti... huh.gif Nu negaliu tokiu ziureti - kazkoks fantastikos skyrelis, taip, deja, nebuna gyvenime sad.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 11 07, 15:29)
Nu negaliu tokiu ziureti - kazkoks fantastikos skyrelis, taip, deja, nebuna gyvenime sad.gif

Matai, o as kituose fantastikos atrandu - kaip jie gyvena be seimos, be giminiu, ir kaip pas juos galvoj tik vienos rusies sratai sukasi laugh.gif Na, atvirkstinis variantas laugh.gif

Mor, as siek tiek ziurejus Who Loves Raymond, bet daugiau del fakto, kad pagrindinis veikejas yra daugiausiai uzdirbantis aktorius tame biznyje. Buvo smalsu. Popkultura ir mane veikia wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mor @ 2004 11 07, 14:11)
Gal kas ziurit everybody loves Raymond (lyg ir taip vadinasi)? gaila pas mus jau nustojo rodyti sad.gif juodai man tas serialas patinka thumbup.gif labai daug panasumu su savo seimynele atrandu.....

Mes zhiurim. Tiksliau zhiurejom, nes jau visos serijos matytos wink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 07, 16:10)

Mor, as siek tiek ziurejus Who Loves Raymond, bet daugiau del fakto, kad pagrindinis veikejas yra daugiausiai uzdirbantis aktorius tame biznyje. Buvo smalsu. Popkultura ir mane veikia wink.gif laugh.gif

Daugiausiai uzdirbantis tame seriale ar daugiausiai kaip antrarusis(gal nevisai tinkamas zodis g.gif ) aktorius?
siaip tai as nemegeja visu tu serialu ir muilo dokumentiniu operu... bet kartais pasitaiko ,kad ziuriu visiskas siuksles per telika( kaip pvz.Bachelor) ir nesuprantu pati kodel tai ziuriu g.gif gal paprasciausi nera laiko ir jegu kam nors rimtesniam ?nors raymond ir sex ir city tikrai prie nepriskirciau prie prastos popkulturos smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mor @ 2004 11 07, 14:11)

As irgi sex&city ziurove smile.gif Ir dar Gilmore Girls baisiai patinka. Vien dialogai ten ka reiskia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mor @ 2004 11 07, 19:20)

Daugiausiai uzdirbantis tame seriale ar daugiausiai kaip antrarusis(gal nevisai tinkamas zodis g.gif ) aktorius?

koks koks g.gif aktorius-prodiuseris lygtais pirmaeili vaidmeni turi unsure.gif
Atsakyti
mano nanny baigesi sad.gif nebeturesiu ka ziureti dienos metu huh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 11 10, 00:55)
mano nanny baigesi  sad.gif  nebeturesiu ka ziureti dienos metu  huh.gif

O tai jos nekartoja? Ar jau matei visas serijas?

As nesugalvoju ka cia paziurejus. Labai daug nauju show, taciau visi panasus sad.gif

Ei, prisipazinkit, o ar ziurite kas dienos metu moteriskus serialus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tiesa, nesenai per Dr.Phil pradejo rodyti tikras moteris pagal "desperate housewives", cia kam idomu rolleyes.gif As paziurejau 10 minuciu ir nusprendziau, kad i telika siais laikais pakliuti reikia nedaug - tureti priklausomybes problemu ir buti paciuozusiai. Tai apsieisiu be pasirodymo gyvai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 10 lapkričio 2004 - 01:21
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 10, 01:19)
Ei, prisipazinkit, o ar ziurite kas dienos metu moteriskus serialus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kol prizhiurejau bobule, ji zhiurejo "Days of our lives" ir "Passions" per NBC, nu tai ir ash za odno. Po to nuejau prizhiuret mergytes, tai kol vaikai miegojo, kaip tik tie serialai ejo, nu ir zhiuriu, kad net geda prisipazhint... wink.gif
Bet namie niekad neshauna mintis isijungt kazhkodel...
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 10, 01:24)
Kol prizhiurejau bobule, ji zhiurejo "Days of our lives" ir "Passions" per NBC

Ane biggrin.gif Gerai, kad prisipazinai thumbup.gif Nustebciau, jei yra priesiskai tam nusiteikusiu ir "neziurinciu". As kadaise kuri laika neturejau kabelines tai buvau "pasikabinus ant" AMC. O dabar isijungiu ir ziuriu, kad viska susigaudau dar laugh.gif thumbup.gif Taip kad, Ode, ir tu isijunk kada vel, gal nieko nepraleidai?
Papildyta @ [mergetime]1100042846[/mergetime]
O geriausiai buvo, kai pasirode, kad mano vyras zino daugelio veikeju vardus ir pavardes blink.gif Cia tie serialai desimtmecius rodomi, kaip Lietuvos Marianos laugh.gif
Atsakyti
Opas mus Australian Idol finalas kita savaite clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti