Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Aciu uz info, reiks uzsukt smile.gif o kokiu ten dar pribumbasu yra breketininkems? gal ka patartum, kas gerai butu isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 17:10)
Aciu uz info, reiks uzsukt smile.gif o kokiu ten dar pribumbasu yra breketininkems? gal ka patartum, kas gerai butu isigyt?

Na aš ten dar pirkdavau visokiu dantų ir tarpdančių šepetėlius, krapštukus ir t.t.
Atsakyti
man tai dave visokiu sepeciu,vasku,gumu,sake jei pasibaigs ,pazvanyt ,nuvarysiu i zalgiri pas kazkoki daktara,dar duos,bet pfu pfu kolkas vasko neprireike,uztad jau nuskausminanciuju nezinau kiek isgeriau doh.gif
Atsakyti
Labukas, mergytės wub.gif

Ačiū, zuiki, jaučiuosi nerealiai puikiai thumbup.gif Kažkaip vis dar nesitiki, bet akį maloniai džiugina ant sekcijos išdidžiai įsitaisęs diplomas thumbup.gif Vakar su grupe šauniai pasisėdėjom, aplaistėm ir išsiskyrėm beveik su ašarom akyse wub.gif

Nuo tokio skausmo geriausiai padeda Nimesilis mirksiukas.gif Ne vienos iš mūsų patikrinta priemonė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas dienas.
ziuriu, Daivasta vis skaitineja, bet nieko neraso g.gif Kaip tau sekasi, ar radai koki darbeli? Ar neieskai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 30, 10:00)
Labas dienas.
ziuriu, Daivasta vis skaitineja, bet nieko neraso  g.gif Kaip tau sekasi, ar radai koki darbeli? Ar neieskai?  mirksiukas.gif

labas.sekasi normaliai ruosiuosi vestuvem (aisku ne savo lotuliukas.gif ) darbo neradau dar,bet ieskau vis dar doh.gif uzkniso jau juodai.
kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 06 30, 10:22)
labas.sekasi normaliai ruosiuosi vestuvem (aisku ne savo  lotuliukas.gif ) darbo neradau dar,bet ieskau vis dar doh.gif uzkniso jau juodai.
kaip tau?

O tai tu ieskai kazko ypatingo, kad tau taip nesiseka rasti? gi yra dabar tu darbu... g.gif Pradzioj uz kokio paprastesnio uzsikabink, o paskui, kai turesi patirties, ir i geresni pereisi mirksiukas.gif
O as tai gerai, tik va turbut per savo atostogas nepavyks islekti atostogauti, nes mielasis tuo paciu laiku negauna atostogu, teks rudeni varyti. Beje, jus vaziavot irgi rudeni, a ne? Kaip oras tokiu metu buna, rugsejo pradzioj pvz? Egipte, speju, tai sezonas, o tam paciam Tunise kaip?
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Atostogų nuotaikom gyvenat? mirksiukas.gif
Ech, aš jau po atostogų, bet kad ir trumpos jos buvo, vis tiek įspūdžių kalnas thumbup.gif
Nieko, tuoj vėl atostogausiu, galėsiu ir toliau mėgautis žemuogėm ant smilgos ir šokoladinėm bandelėm lotuliukas.gif

daivasta, turi aukštajį išsilavinimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 30, 10:44)
Hello bigsmile.gif
Atostogų nuotaikom gyvenat? mirksiukas.gif
Ech, aš jau po atostogų, bet kad ir trumpos jos buvo, vis tiek įspūdžių kalnas thumbup.gif
Nieko, tuoj vėl atostogausiu, galėsiu ir toliau mėgautis žemuogėm ant smilgos ir šokoladinėm bandelėm lotuliukas.gif

daivasta, turi aukštajį išsilavinimą? g.gif

Labas dienas labas dienas, kaip tikapie tave pagalvojau, kur tu prapuolus? Klausyk, grazuole, gal kavos isgeriam kada? As kaip tik dabar daug laisvo laiko turesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va ir tave uzpulsiu: kur jus varet per medaus menesi? i Rodo sala, a ne? ar silta buvo tokiu metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 30, 12:11)
Labas dienas labas dienas, kaip tikapie tave pagalvojau, kur tu prapuolus? Klausyk, grazuole, gal kavos isgeriam kada? As kaip tik dabar daug laisvo laiko turesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va ir tave uzpulsiu: kur jus varet per medaus menesi? i Rodo sala, a ne? ar silta buvo tokiu metu?  g.gif

Aš va kaip tik nuo šios savaitės vidurio vėl turėsiu atostogas, t. y. daugiau laisvo ir tingaus laiko, tai galėsim susitikt mirksiukas.gif Laisvai.
Mes tikrai per medaus mėnesį buvom Rodo saloj, rugsėjo pabaigoj - spalio pr., 2 savaites ten kopinėjom medų ir oras abi savaites buvo labai vasariškas (čia ne dėl kopinėjamo medaus, tikrai buvo karšta - grįžau kaip šokoladinis sūrelis lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 30, 11:33)
Aš va kaip tik nuo šios savaitės vidurio vėl turėsiu atostogas, t. y. daugiau laisvo ir tingaus laiko, tai galėsim susitikt mirksiukas.gif Laisvai.
Mes tikrai per medaus mėnesį buvom Rodo saloj, rugsėjo pabaigoj - spalio pr., 2 savaites ten kopinėjom medų ir oras abi savaites buvo labai vasariškas (čia ne dėl kopinėjamo medaus, tikrai buvo karšta - grįžau kaip šokoladinis sūrelis lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif

tai zodziu rugsejo pradzioj galiu nebijoti, kad reikes su striuke vaikscioti? g.gif Nes tik tuo metu isvaziuot pavyks, manau... Tai va ir galvoju, kur: ar i kreta kokia, ar i turkija, ar i egipta ir t.t. Blaskausi kaip nendrele vejyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 30, 12:41)
tai zodziu rugsejo pradzioj galiu nebijoti, kad reikes su striuke vaikscioti?  g.gif Nes tik tuo metu isvaziuot pavyks, manau... Tai va ir galvoju, kur: ar i kreta kokia, ar i turkija, ar i egipta ir t.t. Blaskausi kaip nendrele vejyje  lotuliukas.gif

Manau, kad gali nesibaimint mirksiukas.gif
Aš ir rugsėjo pab. vakare su striuke nevaikščiojau. Šiaip tik renkantis viešbutį, pasidomėkit, ar nebūna paplūdimyje vėjuota, nes Rodo saloj labai daug baglentininkų, vien dėl vėjo biggrin.gif
Varykit geriau į Europą mirksiukas.gif
Atsakyti