Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

jei tu kauniete, tai sukileliu gatveje, kur yra medicinos studentu bendrabuciai ir salia vaistine tokia, ten fakultetas man atrodo stomatologijos ar kazkas panasaus, jau nebepamenu tiksliai ax.gif

Nea, man Vilniuj butu geriausia smile.gif
P.S. nemoku cituoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsenele~~~: 28 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 10:09)
jei tu kauniete, tai sukileliu gatveje, kur yra medicinos studentu bendrabuciai ir salia vaistine tokia, ten fakultetas man atrodo stomatologijos ar kazkas panasaus, jau nebepamenu tiksliai  ax.gif

Nea, man Vilniuj butu geriausia smile.gif
P.S. nemoku cituoti biggrin.gif

spausk 'atsakyti' po ta zinute, kuria nori cituoti mirksiukas.gif jei nori cituoti kelias zinutes, pazymek po tomis zinutemis 'cituoti' ir tada jau 'atsakyti' is apatinio lauko.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 10:52)
is Vilniaus

nežinau Vilniui schmoll.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 28, 10:53)
ryte ziauriai lijo, norejau pranesti darbui, kad del klimato salygu neatvyksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai be sažinės graužaties vėlavau ir galvojau ar labai didelis nuostolis būtų jei išvis neateičiau biggrin.gif bet šiandien jiems pasisekė, atėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Zuiqtis,2008 06 28, 11:21]
nežinau Vilniui schmoll.gif

o ten kaune vaistinej ar kokioj specializuotoj parduotuvej? rolleyes.gif na paieskosiu internete, kur galeciau rast smile.gif
Atsakyti
o ma siaubingai skauda danti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 11:25)
o ten kaune vaistinej ar kokioj specializuotoj parduotuvej? rolleyes.gif  na paieskosiu internete, kur galeciau rast smile.gif

ten specializuota odontologinė vaitinė. ar teisingai pavadinau? biggrin.gif
Atsakyti
o ka gert nuo skausmo?ibupromas nepadeda,gal reiks 2 tabletkas ikalt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 28, 10:39)
ten specializuota odontologinė vaitinė. ar teisingai pavadinau?  biggrin.gif

ja ja, kazkas panasaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tiksliai: Kauno medicinos universiteto vaistine, sukileliu 51 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2008 06 28, 10:52)
o ka gert nuo skausmo?ibupromas nepadeda,gal reiks 2 tabletkas ikalt g.gif

nu tai paziurek, kuris is ibumetinu, ibupromu, ibuprofinu ir pan. turi daugiausiai veiklios medziagos, ta ir jamk wink.gif
Atsakyti
KETANOVAS stipresnis, pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 28, 11:59)
ja ja, kazkas panasaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O tiksliai: Kauno medicinos universiteto vaistine, sukileliu 51  mirksiukas.gif

bet tenaise vaistų nepardavinėja, tai kokia ten vaistinė biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif kur visos prapuolet..? savaitgali jau pradejot svest? smile.gif
Atsakyti
Vilniuj galima vaško ir visokių kitokių pribumbsų nusipirkt Žalgirio klinikoj esančioj odontloginių prekių parduotuvėlėj. Ji yra įėjus pro duris, pasukus kairėn ir nusileidus žemyn į pusrusį laiptais. Šiandien kaip tik joje buvau smile.gif Bet dirba ji tik darbo dienom nuo 9 iki 17 val. berods.
Atsakyti