Po keliu valandu uzskaudes...

ale buvai teisi,negaliu pakelt to skausmo,nervuoja
einu ieskot salto salto vandens,kad ta vielute susitrauktu siek tiek,nes nebeiskesiu ,o vaistu nenoriu vartot

Kiek laiko mazdaug teks tau jais dziaugtis?

kadangi as ta kapa visalaik nesiojau nenuklysdama,tai man labai paejo i prieki ,tai sake 2men atminusuojam,gal net 4,zodziu rugpjucio gale jei bus pasislinke dantys ,tai apatinius pabaigs tiest ir aisku tai gal bus,jei as nesiosiu tas gumeles,kurios jau nervina mane
dave man ten to vasko,sepeteliu visokiu,bet ,kad kolkas nieko nebraizo,viskas ok,tai man sake apie pusantru metu pagal viska reikejo nesioti juos,bet dabar sutrumpes kazkiek tai daugiau nei metus,bet mama sake,kad nelabai pasistebi jie tik vieno vietoj kur vienas dantis pasisukes siek tiek,ten matosi,kad ir breketas nelygus

dave man ten to vasko,sepeteliu visokiu,bet ,kad kolkas nieko nebraizo,viskas ok,tai man sake apie pusantru metu pagal viska reikejo nesioti juos,bet dabar sutrumpes kazkiek tai daugiau nei metus,bet mama sake,kad nelabai pasistebi jie tik vieno vietoj kur vienas dantis pasisukes siek tiek,ten matosi,kad ir breketas nelygus
Labas rytas, dirbat?

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 28, 09:40)
aga, dirbam

Slapux, kaip įteiktuvės?

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 28, 08:47)
ja ja, ir as dirbu

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 28, 10:10)
gerai bent kad toks lievas oras, vistiek iš namų nosies nekiščiau

nors pas jus gal saulė šviečia?

Gal zinote kur galima isigyti vasko?
nes mano greit jau baigsis, beto paziurejau kad MADE IN CHINA
tai gal del to ir nuslysta jis man..

QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 10:25)

o iš kokio tu miesto?
is Vilniaus
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 28, 09:14)
gerai bent kad toks lievas oras, vistiek iš namų nosies nekiščiau

ryte ziauriai lijo, norejau pranesti darbui, kad del klimato salygu neatvyksiu

QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 28, 09:25)

jei tu kauniete, tai sukileliu gatveje, kur yra medicinos studentu bendrabuciai ir salia vaistine tokia, ten fakultetas man atrodo stomatologijos ar kazkas panasaus, jau nebepamenu tiksliai