QUOTE(BrBk @ 2008 06 13, 11:45)
dėl paskutinio klausimo tai NETIESA

Kiek visokių mitų prikurta, kiek visokių pasakų ir aš girdėjau
Man po breketų nuėmimo neliko nei vienos dėmės, nesugedo/neiškrito nei vienas dantis. Kai nuėmė breketus, ortodontė dantis taip sutvarkė/nušlifavo, kad buvo baltutėliai gražutėliai. Dabar biškutį vėl norėtųsi juos pabalint
Jeigu labai kompleksuoji, tai klijuokis keramikinius, nes beligatūriniai tai tikrai labai panašūs į paprastus geležinius. Tau matyt juos siūlo dėl to, kad gydytoja nenori dantukų raut, kai sutvarkys sąkandį, šypsena bus platesnė ir idealesnė
Jetau, aš kaip nerimstu dėl Slapuko. Kažin ją suvalgė tie begėdžiai dėstytojai ar paliko gyvą?
na as sakiau gla keramikinius arba tuos safyrinius,bet sake toji daktare dirba tik sut ai amerikoniskais brangiais,net nesake,kad beligaturiniai,pati taip sugalvojau

ir sake,jei des klasikinius,arba keramikinius,nes ju veikimo principas toks,tai man tikrai reikes traukt 4 dantis ir breketus nesioti 4-5 metus ir ne tik breketus,bet ir visokius kitokius aparatus,o su sitais breketais dar specialia plokstele ant apatriniu nesiosiu,kuria ir daba nesioju ir atseit jie sustatys taip dantis pagal ja... nu nieko,tikiuosi tiks man tie breketai ,nes manau komplelksuosiu jais...gerai,kad pirmi 4-5 men tik ant virsutiniu,tik veliau plokstele mesiu ir ant apatiniu ties gelezinkelius...
Evaldai,tau 4000lt???

man ant vienos puses 6000lt...