Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Pasireiksiu ir as, buvusi breketininke smile.gif , Breketus nesiojau du metus, neliko jokiu demeliu, ir dantukai nesugedo, dziaugiuosi, kad juos nesiojau, ir buvo biski gaila, kaip juos nueme biggrin.gif . Beje praejo jau daugiau kaip metai, ir dantukai liko lygus, niekas neatsistate.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 13, 08:13)
Nu Slapukas kaip suskėlė protingai, pritariu kiekvienam žodžiui drinks_cheers.gif ypač paskutiniams dviems lotuliukas.gif breketai tikrai ne pasaulio pabaiga, būna gyvenime ir baisesnių dalykų.

jo, toks dalykas kaip slapukėliui šiandien vyksta. kažin ji dar gyva? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2008 06 13, 12:01)
Breketus nesiojau du metus, neliko jokiu demeliu, ir dantukai nesugedo, dziaugiuosi, kad juos nesiojau, ir buvo biski gaila, kaip juos nueme biggrin.gif . Beje praejo jau daugiau kaip metai, ir dantukai liko lygus, niekas neatsistate.

Vadinasi mitai griūva drinks_cheers.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 13, 12:45)
jo, toks dalykas kaip slapukėliui šiandien vyksta. kažin ji dar gyva?  unsure.gif

Slapukėlis tai gyvas, parašė sms po gynimo, tie vilkai jos tikrai nesuėdė lotuliukas.gif Dabar turbūt geriausią pažymį jai raito thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ruosiuosi detis breketus, bet dar neapsisprendziu kur ir kokius. Esu vilniete, gal kas patars kur geros kainos ir geras daktaras? blush2.gif Noreciau detis damon arba klasikinius breketus. Gal kas nesioja damon ir galetu papasakoti apie juos ka nors ,ir apie kainas? Aciu
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 13, 15:08)
Vadinasi mitai griūva drinks_cheers.gif
Slapukėlis tai gyvas, parašė sms po gynimo, tie vilkai jos tikrai nesuėdė lotuliukas.gif Dabar turbūt geriausią pažymį jai raito thumbup.gif

As nesioju Damon beligaturinius breketus. Kainavo visai burnai 4000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 13, 11:45)
dėl paskutinio klausimo tai NETIESA schmoll.gif Kiek visokių mitų prikurta, kiek visokių pasakų ir aš girdėjau doh.gif
Man po breketų nuėmimo neliko nei vienos dėmės, nesugedo/neiškrito nei vienas dantis. Kai nuėmė breketus, ortodontė dantis taip sutvarkė/nušlifavo, kad buvo baltutėliai gražutėliai. Dabar biškutį vėl norėtųsi juos pabalint rolleyes.gif

Jeigu labai kompleksuoji, tai klijuokis keramikinius, nes beligatūriniai tai tikrai labai panašūs į paprastus geležinius. Tau matyt juos siūlo dėl to, kad gydytoja nenori dantukų raut, kai sutvarkys sąkandį, šypsena bus platesnė ir idealesnė mirksiukas.gif

Jetau, aš kaip nerimstu dėl Slapuko. Kažin ją suvalgė tie begėdžiai dėstytojai ar paliko gyvą? cool.gif

na as sakiau gla keramikinius arba tuos safyrinius,bet sake toji daktare dirba tik sut ai amerikoniskais brangiais,net nesake,kad beligaturiniai,pati taip sugalvojau biggrin.gif ir sake,jei des klasikinius,arba keramikinius,nes ju veikimo principas toks,tai man tikrai reikes traukt 4 dantis ir breketus nesioti 4-5 metus ir ne tik breketus,bet ir visokius kitokius aparatus,o su sitais breketais dar specialia plokstele ant apatriniu nesiosiu,kuria ir daba nesioju ir atseit jie sustatys taip dantis pagal ja... nu nieko,tikiuosi tiks man tie breketai ,nes manau komplelksuosiu jais...gerai,kad pirmi 4-5 men tik ant virsutiniu,tik veliau plokstele mesiu ir ant apatiniu ties gelezinkelius...

Evaldai,tau 4000lt??? blink.gif man ant vienos puses 6000lt...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 14, 17:55)
na as sakiau gla keramikinius arba tuos safyrinius,bet sake toji daktare dirba tik sut ai amerikoniskais brangiais,net nesake,kad beligaturiniai,pati taip sugalvojau  biggrin.gif  ir sake,jei des klasikinius,arba keramikinius,nes ju veikimo principas toks,tai man tikrai reikes traukt 4 dantis ir breketus nesioti 4-5 metus ir ne tik breketus,bet ir visokius kitokius aparatus,o  su sitais breketais dar specialia plokstele ant apatriniu nesiosiu,kuria ir daba nesioju ir atseit jie sustatys taip dantis pagal ja... nu nieko,tikiuosi tiks man tie breketai ,nes manau komplelksuosiu jais...gerai,kad pirmi 4-5 men tik ant virsutiniu,tik veliau plokstele mesiu ir ant apatiniu ties gelezinkelius...

Evaldai,tau 4000lt??? blink.gif    man ant vienos puses 6000lt...

OHO Eglincia, čia tai kaina doh.gif Eina sau, aš tai apie 3100 lt mokėjau už abu žandikaulius ir vienas iš jų keramika ax.gif Galbūt dabar labai kainos pakilę g.gif
Arba tavo atvekis labai sudėtingas, bet net keista blush2.gif Na sėkmės kaip bebūtų wub.gif
Man va sudėjo uždarančias spyruokles, tai viena para sunki buvo, kramtyt visai negalėjau po to labai greitai vėl dantys atsigavo ir vėl lygtais nieko, gal pagaliau greičiau man tuos tarpus uždarys ax.gif
Atsakyti
kas tos spyruokles?

na pas man labai sunkus atvejis ,su paprastom priemonem man nieko kieto nesugalvojo,kaip daryti operacijas,deti ivairiausius gelzgalius ir taip kankintis daug daug metu,visa jaunyste su aparatais burnos praleist ir tai nebuvo garantijos kaip atrodysiu po gydymo,o cia atejau,iskart pasake viska,tikiuosi tiesa bus kaip sake ir po pusantru metu tresiu svieka zandikauli
Atsakyti
Labas dienas mirksiukas.gif Kaip gyvenat, kaip savaitgalis?

slapux, turbut jau sveikinti reikia? g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 16, 10:36)
slapux, turbut jau sveikinti reikia?  g.gif  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 06 16, 09:39)

Labai issamus atsakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Anyway, suprantu, kad tai reiskia 'taip'? g.gif Tada sveikinu apsigynus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 16, 11:17)
Labai issamus atsakymas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Anyway, suprantu, kad tai reiskia 'taip'?  g.gif Tada sveikinu apsigynus  drinks_cheers.gif

aciuks.gif iškalbos po penktadienio nebeliko deja lotuliukas.gif Miargai, o vakariniam kaip kaži studijos vyksta? kas vakarą sėdėt reik? Nuo kelių iki kelių kaži mastau.gif
Atsakyti