Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Sveikutes mirksiukas.gif As irgi noriu prisijungti prie jusu breketininkiu burio smile.gif Birzelio 25 d. uzdejo- vakar, tai visai naujai iskepta biggrin.gif

Papasakokit, kaip jus pripratot valgyt, nes man toks jausmas kad ten viskas uzsivelia tarp tu vieluciu, ziauru...? doh.gif Sakau, busiu ne tik su breketais, bet ir liekna biggrin.gif nes labai jau didelis vargas tas valgymas. Bet tikiuosi kad cia tik pradzioj taip?
Atsakyti
sveikutes,as ryt i jusu gretas stosiu ,labai to nelaukiu,bet nusitiekiau,kad reikia thumbup.gif lotuliukas.gif o papasakokit kaip man reikes dabar priziureti dantis ir gelezinkeli?
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 26, 11:45)
Sveikutes  mirksiukas.gif  As irgi noriu prisijungti prie jusu breketininkiu burio  smile.gif  Birzelio 25 d. uzdejo- vakar, tai visai naujai iskepta  biggrin.gif

Papasakokit, kaip jus pripratot valgyt, nes man toks jausmas kad ten viskas uzsivelia tarp tu vieluciu, ziauru...? doh.gif  Sakau, busiu ne tik su breketais, bet ir liekna biggrin.gif nes labai jau didelis vargas tas valgymas. Bet tikiuosi kad cia tik pradzioj taip?

sveika prisijungusi prie geleziniu dantu klubo lotuliukas.gif
del uzsivelimo - reikia naudoti specialu maziuka sepetuka ir issivalyti po kiekvieno valgio mirksiukas.gif is pradziu tikrai didelis vargas, o po to priprasi taip valgyti, kad bent jau priekis neapsiveltu, jei nera salygu issivalyti dantis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 11:54)
sveikutes,as ryt i jusu gretas stosiu ,labai to nelaukiu,bet nusitiekiau,kad reikia  thumbup.gif  lotuliukas.gif  o papasakokit kaip man reikes dabar priziureti dantis ir gelezinkeli?

kaip priziureti dantis, papasakos ortodonte - reikes specialiu sepetuku, pamokys kaip juo valyti. Dantu higiena, aisku, turi buti atidesne, nei be gelezinkelio 4u.gif
Atsakyti
tai dabar praleisdavau 10min,praleisiu 20 lotuliukas.gif nes dar tarpdanti kiekviena kruopsciai valau,2 pastom is eiles,skalauju g.gif ogo atims valanda mano dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 14:36)
tai dabar praleisdavau 10min,praleisiu 20  lotuliukas.gif  nes dar tarpdanti kiekviena kruopsciai valau,2 pastom is eiles,skalauju  g.gif  ogo atims valanda mano dienos  thumbup.gif

tai dar po kiekvieno valgio reiketu issivalyti lotuliukas.gif vakare tai ir as pamenu gyvendavau vonioj lotuliukas.gif kol isisvalai, kol gumytes uzsidedi, kol ka doh.gif
Atsakyti
na gerai,paguodei,2 valandos dienos lotuliukas.gif nu ziuresiu ka man ryt ortodonte sakys ,kaip bijau,skauda kai deda?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 14:50)
na gerai,paguodei,2 valandos dienos  lotuliukas.gif  nu ziuresiu ka man ryt ortodonte sakys ,kaip bijau,skauda kai deda?

nera cia ko bijoti mirksiukas.gif kai deda neskauda, aisku jauciasi kazkiek, skaudes po keliu valandu nuo sudejimo, bet neusipirk nuskausminamu is viskas bus ok mirksiukas.gif ai dar vasko nusipirk pas ortodonte, jei pritrintu kabes, nu geriau apsidrausti is anksto lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane damonai bus,tai lyg ir sake neskaudes man visai,nes nestabdys kraujotakos ir dantys po trupuciuka eis i savas vietas,tai gla net nuskausminamuju nereikes bigsmile.gif ,butinai pasiklausiu kokiu ten suduku reik turet jei ka...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 15:10)
pas mane damonai bus,tai lyg ir sake neskaudes man visai,nes nestabdys kraujotakos ir dantys po trupuciuka eis i savas vietas,tai gla net nuskausminamuju nereikes  bigsmile.gif  ,butinai pasiklausiu kokiu ten suduku reik turet jei ka...

niu tai jei sake, kad neskaudes, tai ko cia bijai? mirksiukas.gif
Atsakyti
na pasitikslint norejau,bet gal ir ne tiesa sake,gal turejo omeny maziau uz paprastus skaudes... g.gif zodziu kol rytojaus nesulauksiu,pasakyt negalesiu biggrin.gif bet labai bijau to laiko,kai paziuresiu i veidrodi ir burnoj bus gelezis,aisku poto apsiprasiu,bet pirmas kartas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 15:14)
na pasitikslint norejau,bet gal ir ne tiesa sake,gal turejo omeny maziau uz paprastus skaudes... g.gif  zodziu kol rytojaus nesulauksiu,pasakyt negalesiu  biggrin.gif  bet labai bijau to laiko,kai paziuresiu i veidrodi ir burnoj bus gelezis,aisku poto apsiprasiu,bet pirmas kartas  unsure.gif

o kai dabar paziuri i veidrodi ir pamatai kreivus dantis, neissigasti? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nea,labai dziaugiuosi savo sypsena,ji labai grazi,visi giria unsure.gif man juos deda tik del sukandimo,nors pati nejauciu to blogo sukandimo,bet man des tik del sanario,kad veliau su sanariu nebutu bloogai
Atsakyti