QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 16:53)
O jėtau, kaip nepavydžiu tavo vyriškiui...kažkada taps šlykščiu seniu...beeee....tu pati aišku išliksi amžinai jauna
MB yra bendraamzis. kai jis tapsslyksciu seniu, tai ir as tokia tapsiu, tad jokio skirtumo. sensim abu, o ne atskirai
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 16:53)
Na supranti, jeigu konkrečiai tu negali turėti nieko bendro, tai nereiškia, kad niekas neturi. Nekuri dvidešimtmetė gali būti žymiai protingesnė ir įdomesnė už tavo (ne mano) žodžiais "senę"
Papildyta:
Beje, Gege, kaip pamenu labai reikalavai tolerancijos vienoje temoje...kaip suprantu, pačiai būti tolerantiškai visai nebūtina
na man atrodo, kad cia labiau isimtis, kai dvidesimtmete savo mastymu ir patirtim gali nustebinti gerokai vyresni vyra. visi mano zinomi atvejai yra kai vienas "pamilsta" pinigus, kitas atsako jaunu kunu.
del tolerancijos.. tai as tik issakiau savo labai kategoriska nuomone.
nesakau, kad man vyresni vyrai aplamai slykstus. tiesiog saves su tokiais visiskai neisivaizduoju poroje. ir niekada neisivaizdavau. ir visus "senius", siulancius man ka nors padovanoti del to, kad as jauna ir grazi, siusdavau velniop. man idomiau siekti savo galva, o ne ieskoti "tevelio" paramos.
man idomus daugiau ar maziau lygiaverciai santykiai. jeigu kitiems idomus kitokie, tai nieko negaliu padaryt. as gyvenu savo gyvenima.
atsiprasau, kad taip bjauriai isstojau
Papildyta:
QUOTE(Kilina @ 2008 04 30, 16:54)
Jei mergina tupa,tai ir su 5metais vyresniu gali nerasti nieko bendro.O del to slykstumo...45metu jau senis?kuo jis slykstus?Kuo tau tavo tetis slykstus?
na jeigu tu isivaizduoji save poroje su savo tevu ar jo draugu, tai negaliu tau atsakyti i si klausima..