Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

Gyvenant su vyresniu vyru, viskas yra kitaip. Tai moters subrendimo (ne fizinio, aisku), patirties ir vyro pasauleziuros visuma.
Tos, kuriom vis dar "rupi klubai" - niekada nesugyvens su vyresniu. visada truks kazkokiu ziniu, filosofijos pagrindu, mokejimo apeiti astrius kampus ishmintingai.

Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 15:59)
Taciau savo gyvenima susiejus su 20 metu vyresniu vyru neisvengiamai  jisai tuoj prades senti ir tai sukels problemu, nes jus dar busit jauna. O kaip vaikai?  Sunku buna kai didelis skirtumas tarp tevo ir vaiko ( na nebent neplanuojat turet ) ir begale ivairiu problemu.

Zinai, vyrai nesensta. Sensta tik ju moterys. Vyras yra paklausus bet kokiam amziuje. Moteris - kaip kada, nuo genu ir kosmetikos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 16:11)
visada truks kazkokiu ziniu, filosofijos pagrindu, mokejimo apeiti astrius kampus ishmintingai.

Tai ziurint kuriam tikslui. Labai reta isimtis, kad 20 metu jaunesne pamiltu vyra del jo proto, izvalgu ir kitu nematerialiu geriu. Labai reta isimtis.
Daug dazniau "pamilsta", nes Moet skaniau nei Sovietskoje igristoje.
Tik keista kodel negali imti ir to pripazinti, kad materialiniai geriai buvo pirmoje vietoje. Daug asmenu kuria santykius finansiniais sumetimais.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 16:14)
Zinai, vyrai nesensta. Sensta tik ju moterys. Vyras yra paklausus bet kokiam amziuje. Moteris - kaip kada, nuo genu ir kosmetikos priklauso.

Aha. Ir nemiršta. Statistiškai apie 10 metų anksčiau nei jų bedraamžės moterys.
Atsakyti
Na kaip supratau, temos autorei dabar rupi aplinkiniu nuomone. Viskas lyg ir gerai - vyras super, geras meiluzis, idomus pasnekovas, interesai panasus, meile-seile yra, ir autore tiki, kad tai niekada nesibaigs, tik kazko truksta, o tas kazkas - aplinkiniu palaikymas, pritarimas. Na kokia ta aplinkiniu (kartu ir visuomenes nuomone) apie tokius santykius - jau daugmaz aisku ir is sioje temoje pasisakiusiuju. Dabar jums belieka apsispresti - kiek jums ta nuomone svarbi. ax.gif Siaip ar taip vis tiek tektu susitaikyti su tuo, kad dauguma galvotu "va, turtingas diedas jauna mergina susirado, matyt, vidutinio amziaus krize, o ta va uz jo pinigines istekejo, turbut ir kruva jaunu meiluziu turi". Tai arba vaikstot su maikute su uzrasu "as ji tikrai labai labai myyyyyliu (ir jis mane taip pat)", arba nusispjaunat ir gyvenat toki gyvenima, koki pasirinkot.
Atsakyti

man atrodo nuo žmogaus charakterio priklauso, ar jis nori pasenti ar ne. pradžiai užtenka atsižegnoti nuo pasilinkminimų, nuo stilingesnių rūbų, ir pašlo pajexalo trisdešimties būni jau BOBA arba DIEDAS. o vyrai irgi sensta kaip kurie.

Daug dazniau "pamilsta", nes Moet skaniau nei Sovietskoje igristoje.
Tik keista kodel negali imti ir to pripazinti, kad materialiniai geriai buvo pirmoje vietoje. Daug asmenu kuria santykius finansiniais sumetimais.

kai aš tekėjau, tai daug kas sakė, kad teku už "žalios kortelės". bet po kiek laiko pamiršo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 30 balandžio 2008 - 15:21
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 16:11)
Gyvenant su vyresniu vyru, viskas yra kitaip. Tai moters subrendimo (ne fizinio, aisku), patirties  ir vyro pasauleziuros visuma.
Tos, kuriom vis dar "rupi klubai" - niekada nesugyvens su vyresniu. visada truks kazkokiu ziniu, filosofijos pagrindu, mokejimo apeiti astrius kampus ishmintingai.

Apie ka as kalbu jei ji butu vyresne istekejusi bent 30m, issilaksciusi, kitas reikalas, o kai jei buvo tik 22m, zalia, todel tokios ir problemos
Atsakyti
Zinai, vyrai nesensta. Sensta tik ju moterys. Vyras yra paklausus bet kokiam amziuje.

girdejau sita posaki.. bet.. man tai jie sensta tongue.gif (siaip ne tik man, jie is tikruju sensta, deja toks gyvenimas, fiziologija tokia ) aisku galima ten visaip filosofiskai isvedzioti ... bet jei Jums uztenka to, ka jis gali duoti. Tai super thumbup.gif Na man neuztektu schmoll.gif kiekvienam savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man visiskai neidomu su seniais. nu jie tokie.. slykstus kai pagalvoji.. arba patys nesubrende, jeigu su gerokai jaunesnem susideda, arba tik del dailaus kuno idomi.
koks idomumas 45 metu pasiekusiam ir issilavinusiam vyrui bendrauti su dvidesimtmete? ka jie gali tureti bendro?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 04 30, 16:46)
koks idomumas 45 metu pasiekusiam ir issilavinusiam vyrui bendrauti su dvidesimtmete? ka jie gali tureti bendro?

jeigu merga yra VIŠTA, tai aišku kad bus neįdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 30 balandžio 2008 - 15:49
o man visiskai neidomu su seniais. nu jie tokie.. slykstus kai pagalvoji..

O jėtau, kaip nepavydžiu tavo vyriškiui...kažkada taps šlykščiu seniu...beeee....tu pati aišku išliksi amžinai jauna lotuliukas.gif

Na supranti, jeigu konkrečiai tu negali turėti nieko bendro, tai nereiškia, kad niekas neturi. Nekuri dvidešimtmetė gali būti žymiai protingesnė ir įdomesnė už tavo (ne mano) žodžiais "senę" lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, Gege, kaip pamenu labai reikalavai tolerancijos vienoje temoje...kaip suprantu, pačiai būti tolerantiškai visai nebūtina biggrin.gif
Atsakyti
Jei mergina tupa,tai ir su 5metais vyresniu gali nerasti nieko bendro.O del to slykstumo...45metu jau senis?kuo jis slykstus?Kuo tau tavo tetis slykstus?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 16:53)
O jėtau, kaip nepavydžiu tavo vyriškiui...kažkada taps šlykščiu seniu...beeee....tu pati aišku išliksi amžinai jauna  lotuliukas.gif

MB yra bendraamzis. kai jis tapsslyksciu seniu, tai ir as tokia tapsiu, tad jokio skirtumo. sensim abu, o ne atskirai tongue.gif

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 16:53)
Na supranti, jeigu konkrečiai tu negali turėti nieko bendro, tai nereiškia, kad niekas neturi. Nekuri dvidešimtmetė gali būti žymiai protingesnė ir įdomesnė už tavo (ne mano) žodžiais "senę"  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, Gege, kaip pamenu labai reikalavai tolerancijos vienoje temoje...kaip suprantu, pačiai būti tolerantiškai visai nebūtina  biggrin.gif

na man atrodo, kad cia labiau isimtis, kai dvidesimtmete savo mastymu ir patirtim gali nustebinti gerokai vyresni vyra. visi mano zinomi atvejai yra kai vienas "pamilsta" pinigus, kitas atsako jaunu kunu.
del tolerancijos.. tai as tik issakiau savo labai kategoriska nuomone.
nesakau, kad man vyresni vyrai aplamai slykstus. tiesiog saves su tokiais visiskai neisivaizduoju poroje. ir niekada neisivaizdavau. ir visus "senius", siulancius man ka nors padovanoti del to, kad as jauna ir grazi, siusdavau velniop. man idomiau siekti savo galva, o ne ieskoti "tevelio" paramos.
man idomus daugiau ar maziau lygiaverciai santykiai. jeigu kitiems idomus kitokie, tai nieko negaliu padaryt. as gyvenu savo gyvenima.
atsiprasau, kad taip bjauriai isstojau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kilina @ 2008 04 30, 16:54)
Jei mergina tupa,tai ir su 5metais vyresniu gali nerasti nieko bendro.O del to slykstumo...45metu jau senis?kuo jis slykstus?Kuo tau tavo tetis slykstus?

na jeigu tu isivaizduoji save poroje su savo tevu ar jo draugu, tai negaliu tau atsakyti i si klausima..
Atsakyti