Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 15:38)
O tai kas ir belieka turint tokią jauną, jei taip nedarys tu jį paprasčiausiai paliksi ir jis tą puikiai žino. Tai kodėl jį tokį mielą paliko žmona. Ai aišku jis ją metė, nes bloga buvo, beje sakei, kad mėgsta jis moteris, tai pagalvok, kiek per savo amžių jis taip apšokinėjo. Kažin kodėl apie vyrenę taip nešokinėja.
Sekmės savaitgalį.

Jei mažiau piktintumėtės tai būtumėt pastebėjus, jog tas vyras našlys.

Nematau nieko blogo nei bjauraus. Merginos, sakančios, kad vyresnis vyras yra "šlykštus" nepamirškit, kad ir jūsiškiai netruks pasenti. Jaunystė juk tokia liga nuo kurios greitai pasveikstama. Mano patėvis 14 metų vyresnis už mamą. Pati esamu momentu esu visiškai įsimylėjusi 12 metų vyresnį vyrą su praeitimi ir t.t. Bet tie vyresni tikrai gerai rolleyes.gif Jie jau moka vertinti moterį, yra geresni lovoje, dėmesingesni ir t.t. Visur savi pliusai ir minusai, tereikia pasverti, kas kam labiau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 04 30, 17:04)
Nematau nieko blogo nei bjauraus. Merginos, sakančios, kad vyresnis vyras yra "šlykštus" nepamirškit, kad ir jūsiškiai netruks pasenti. Jaunystė juk tokia liga nuo kurios greitai pasveikstama. Mano patėvis 14 metų vyresnis už mamą. Pati esamu momentu esu visiškai įsimylėjusi 12 metų vyresnį vyrą su praeitimi ir t.t. Bet tie vyresni tikrai gerai  rolleyes.gif  Jie jau moka vertinti moterį, yra geresni lovoje, dėmesingesni ir t.t. Visur savi pliusai ir minusai, tereikia pasverti, kas kam labiau tinka  mirksiukas.gif

man idomu, kodel autore uzduoda sau klausima, ar nepaliks jis jos del jaunesnes? kas gali salygoti tokias mintis? gal jaucia, kad jos jaunyste ir buvo pagrindinis kriterijus renkantis antra puse?

Atsakyti
Ir ką jūs čia bandot vienos kitoms įrodyt?...kažkada žiūrėjau laidą per rusų TV...žmona 22,vaikelis,vyras 76...žiūrėjau lengvai šokiruotas,bet vyras agurkėlis,moteris laiminga,lova gerai...o čia tik 20 skirtumas...juokas...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 04 30, 18:51)
Ir ką jūs čia bandot vienos kitoms įrodyt?...kažkada žiūrėjau laidą per rusų TV...žmona 22,vaikelis,vyras 76...žiūrėjau lengvai šokiruotas,bet vyras agurkėlis,moteris laiminga,lova gerai...o čia tik 20 skirtumas...juokas...

o čia dar kažkas aiškina, kad 45 tai senas diedas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 04 30, 14:41)
o dėl bendraamžės vadinasi galima nesistengt. nes kas tokią seną ims, kur jinai bėgs?  bigsmile.gif

Ne apie pastangas cia sneka, o apie brandaus vyro meginimus "vaidinti" jauna energinga vyruka mirksiukas.gif bet anksciau ar veliau pavargs jis vaidinti (bent jau dazniausiai taip buna tongue.gif ) smile.gif
Atsakyti
Tesą sakant, aš negaliu vienareikšmiškai sakyti, kad tai yra blogai. Juolab, reikia atsižvelgti į informaciją, kaip tai pateikia pati mergina. Mane stebina, oponenčių noras žūt būt įrodyti, kad gyvenimą matęs vyras yra nevertas dėmesio. Ir ką apie tuos vargšus vyrus tik neparašėt. Bet juk viskas yra tik jūsų gyvenimo suvokimas. Na nejau jus negalite suvokti, kad yra žmonės, kurie į savo partnerius vertina pagal visai kitus kriterijus nei jus.

Man tiesiog graudu, kad jūsų tarpe yra gajus jaunatviškas šovinizmas. Galiu tik palinkėti, kad kai jus busite garbaus amžiaus, jums nereikėtų įrodinėti aplinkiniams, kad jūs esate meilės verti žmonės.

Manau jus pritarsite Tado Blindos nuomonei, kad 40 metų celiulitines bobas reikia nurašyti, jos neestetiškai atrodo, vadinasi, senėms tik sąvartyne vieta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 21:30)
Man tiesiog graudu, kad jūsų tarpe yra gajus jaunatviškas šovinizmas. Galiu tik palinkėti, kad kai jus busite garbaus amžiaus, jums nereikėtų įrodinėti aplinkiniams, kad jūs esate meilės verti žmonės.

arba susens ir jom bus niekas neįdomu, tik paburbuliuot g.gif

Manau jus pritarsite Tado Blindos nuomonei, kad 40 metų celiulitines bobas reikia nurašyti, jos neestetiškai atrodo, vadinasi, senėms tik sąvartyne vieta.

abejoju ar kokiai bobai toks Tadas Blinda įdomus būtų dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 20:30)
Tesą sakant, aš negaliu vienareikšmiškai sakyti, kad tai yra blogai. Juolab, reikia atsižvelgti į informaciją, kaip tai pateikia pati mergina. Mane stebina, oponenčių noras žūt būt įrodyti, kad gyvenimą matęs vyras yra nevertas dėmesio. Ir ką apie tuos vargšus vyrus tik neparašėt. Bet juk viskas yra tik jūsų gyvenimo suvokimas. Na nejau jus negalite suvokti, kad yra žmonės, kurie į savo partnerius vertina pagal visai kitus kriterijus nei jus.

Jeigu savo komentara skyrete man, tai vertetu pasiskaityti mano komentarus is naujo ir galbut tada pastebesite, kad as nesu pries vyresnius zmones, ir nesakau, kad jie neverti meiles schmoll.gif As esu pries santykius, kai poroje yra labai didelis amziaus skirtumas, nes mano manymu tai nera normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Holivudiska "mada" atejo ir i Lietuva. Ten dar toks posakis yra: Jei vyras turtingas - jis negali buti, nei senas, nei negrazus. Manau nieko blogo tame nera, tik pripazinti to nenorime. Vadinam tai meile. Toks gyvenimas. Ir nieko mes cia diskutuodamos nepakeisim. biggrin.gif

P.s. Zinoma yra ir isimciu. Noreciau tiketi, kad temos autore ir visas kuriu vyrai daug vyresni ta "mada" aplenke. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2008 04 30, 22:57)
Holivudiska "mada" atejo ir i Lietuva. Ten dar toks posakis yra: Jei vyras turtingas - jis negali buti, nei senas, nei negrazus. Manau nieko blogo tame nera, tik pripazinti to nenorime. Vadinam tai meile. Toks gyvenimas. Ir nieko mes cia diskutuodamos nepakeisim.  biggrin.gif

tai kad Holivudo vyrai net ir seni būdami yra gražūs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 04 30, 22:38)
Jeigu savo komentara skyrete man, tai vertetu pasiskaityti mano komentarus is naujo ir galbut tada pastebesite, kad as nesu pries vyresnius zmones, ir nesakau, kad jie neverti meiles schmoll.gif As esu pries santykius, kai poroje yra labai didelis amziaus skirtumas, nes mano manymu tai nera normalu mirksiukas.gif

Puiku, jus gi niekas neverčia.

O mano manymu yra nenormalu, kad žmogus vadovaujasi tik savo nuostatom nusprendžia, kas normalu, kas ne. Puškinas sakė „Liubvi vse vozrasty pakorny“.

Tarkim, vienam gražiam žmogui, kuriam svarbi tik išorė, nes pats kitko neturi, vadinasi negali įvertinti kitus žmogaus kriterijus, nemalonu žiūrėti į negražų žmogų, kuris labai turtingas vidumi. Vadinasi, tas ne itin tobulų bruožų žmogus yra nenormalus, ar vis dėl to, anas iš pažiūros gražuolis, yra riboto proto...

Jei žmogus koncentruojasi tik į savo asociatyvinį pasaulį, jis riboja save, nes jis nėra visas pasaulis. Turim pripažinti, žmogus yra tendencingas sutverimas, vadinasi gali klysti. Žinoma, mes ne Dievai, mums lemta klysti, bet vis dėlto reiktų turėti „+. –„ paklaidą, ir susimąstyti, o gal aš klystų...

Papildyta:
QUOTE(virga @ 2008 04 30, 23:57)
Holivudiska "mada" atejo ir i Lietuva. Ten dar toks posakis yra: Jei vyras turtingas - jis negali buti, nei senas, nei negrazus. Manau nieko blogo tame nera, tik pripazinti to nenorime. Vadinam tai meile. Toks gyvenimas. Ir nieko mes cia diskutuodamos nepakeisim.  biggrin.gif

Vėlgi, jei jus matote žmoguje ir vertinate jį tik pagal pinigų kiekį, ir jie jums atstoja visas žmogiškas savybes, tai jūsų reikalas. Bet nereikia galvoti, kad visas pasaulis galvoja ir vertina, kaip jus. Mes skirtingi, visokių yra visokių reik. Kiti gi ieško brandos, supratimo, pagarbos, o svarbiausia meilės.
Atsakyti
Na daug kas priklauso nuo pačio požiūrio į tai. Vieniems tai normalu, kitiems -kažkas tokio baisaus.
Man asmeniškai- nelabai norėtųsi turėti 20 metų vyresnį vyrą. Draugės anyta ištekėjo už 20 metų vyresnio dieduko- tai kai kartu eina- atrodo kaip senas tėvas su pagyvenusia dukra. unsure.gif
Atsakyti