QUOTE(nendre @ 2008 04 30, 22:38)
Jeigu savo komentara skyrete man, tai vertetu pasiskaityti mano komentarus is naujo ir galbut tada pastebesite, kad as nesu pries vyresnius zmones, ir nesakau, kad jie neverti meiles
As esu pries santykius, kai poroje yra labai didelis amziaus skirtumas, nes mano manymu tai nera normalu
Puiku, jus gi niekas neverčia.
O mano manymu yra nenormalu, kad žmogus vadovaujasi tik savo nuostatom nusprendžia, kas normalu, kas ne. Puškinas sakė Liubvi vse vozrasty pakorny.
Tarkim, vienam gražiam žmogui, kuriam svarbi tik išorė, nes pats kitko neturi, vadinasi negali įvertinti kitus žmogaus kriterijus, nemalonu žiūrėti į negražų žmogų, kuris labai turtingas vidumi. Vadinasi, tas ne itin tobulų bruožų žmogus yra nenormalus, ar vis dėl to, anas iš pažiūros gražuolis, yra riboto proto...
Jei žmogus koncentruojasi tik į savo asociatyvinį pasaulį, jis riboja save, nes jis nėra visas pasaulis. Turim pripažinti, žmogus yra tendencingas sutverimas, vadinasi gali klysti. Žinoma, mes ne Dievai, mums lemta klysti, bet vis dėlto reiktų turėti +. paklaidą, ir susimąstyti, o gal aš klystų...
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2008 04 30, 23:57)
Holivudiska "mada" atejo ir i Lietuva. Ten dar toks posakis yra: Jei vyras turtingas - jis negali buti, nei senas, nei negrazus. Manau nieko blogo tame nera, tik pripazinti to nenorime. Vadinam tai meile. Toks gyvenimas. Ir nieko mes cia diskutuodamos nepakeisim.
Vėlgi, jei jus matote žmoguje ir vertinate jį tik pagal pinigų kiekį, ir jie jums atstoja visas žmogiškas savybes, tai jūsų reikalas. Bet nereikia galvoti, kad visas pasaulis galvoja ir vertina, kaip jus. Mes skirtingi, visokių yra visokių reik. Kiti gi ieško brandos, supratimo, pagarbos, o svarbiausia meilės.