QUOTE(com @ 2008 04 30, 16:17)
Tai ziurint kuriam tikslui. Labai reta isimtis, kad 20 metu jaunesne pamiltu vyra del jo proto, izvalgu ir kitu nematerialiu geriu. Labai reta isimtis.
Daug dazniau "pamilsta", nes Moet skaniau nei Sovietskoje igristoje.
Tik keista kodel negali imti ir to pripazinti, kad materialiniai geriai buvo pirmoje vietoje. Daug asmenu kuria santykius finansiniais sumetimais.
Daug dazniau "pamilsta", nes Moet skaniau nei Sovietskoje igristoje.
Tik keista kodel negali imti ir to pripazinti, kad materialiniai geriai buvo pirmoje vietoje. Daug asmenu kuria santykius finansiniais sumetimais.
Ne, nu virsune. Zodziu, jeigu as esu 20 metu jaunesne uz savo vyra, tu garantuoji, kad as su juo del Moet... ir kad as jo, be abejo, nemyliu.... Juooooo........ A, tiesa, kas tau papasakojo apie mano seimos finansus? Gal, cia perdetai kazkiek?
O sita, please, tell me, ar visi vyrai, uz kuriuos as 20 metu jaunesne yra igalus nupirkti Moet?
Papildyta:
QUOTE(com @ 2008 04 30, 16:17)
siuo klausimu esi neadekvati. absoliuciai. jeigu tau pinigai yra pirmoj vietoj - nereiskia, kad ir man. as neskiesiu tirados apie pinigus ir kokia as sauni, kad viska pati uzhsidirbu, nei tu suprasi, nei tu patikesi. o tushchiazodzhiauti tiesiog tingiu.
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 16:20)
girdejau sita posaki.. bet.. man tai jie sensta
(siaip ne tik man, jie is tikruju sensta, deja toks gyvenimas, fiziologija tokia ) aisku galima ten visaip filosofiskai isvedzioti ... bet jei Jums uztenka to, ka jis gali duoti. Tai super
Na man neuztektu
kiekvienam savo... 

Tu negalejei girdeti sito posakio. Tai net ne posakis. Nes tai mano uzhpatentuotas ir mano smegenu sukurtas. Na, nebent tu mane pazisti ir girdejei kai sakiau..
Vienintelis dalykas, kuri pastebejau pasisakymuose, tas, kad pas dauguma dar labai mazai tolerancijos, o mastymo siaurumas, tai dar uz adatos skylute siauresnis..Ir keisciausia, kad labiausiai piestu stojosi pagyvenusios moteriskes
....bet seip ar taip dauguma sprendziat pagal save, nes zmogus yra kaip veidrodinis atspindys, tai kas dedasi jo viduje...sakot vyresnis zmogus tik del pinigu??..galbut jums ir kyla tokios mintys, nezinau cia gal sunios vaikystes pasekmes..??
..sakot senas ir nokrioses bus???..o gal cai paciu baime tokioms tapti??
..Psicologines vaikystej patirtos problemos del tevo..?? nezinau, kaip jusu , bet mano tevas yra ir buvo super!!!
) .dar vienas, man labaiusiai patikes: "kas vyresni vyra gali sudominti 20ties metu jaunesneje merginoje?? tikrai ne intelektas ar protas""..moterishkes, gaila, kad save taip nuvertinate
..Sakot, reikia gyventi visuomenes remuose?
sutinku...tik pas jus jie laaabai jau siauri
.."ka tokia jaunute gali duoti daugiau nei geras seksas subrendusiam vyrui"??..turbut pacios nelabai mokat duoti ir rupintis kitais..Cia juk tas pats kas kurciam aiskinti kokia ivairi, skirtinga ir grazi yra muzika, ar aklam pasakoti koks margas yra pasaulis..Na negirdi jie ir nemto..gaila ju, bet ka padarysi..Taciau tikrai nereiskia, kad visas pasaulis uzsibaigia tik tyla arba tamsa, o tuo labiau tai irodineti butu tiesiog kvaila, nes zmogus parodytu ne savo zinojima ar patirti, o tik savo siaura mastyma ir nesugebejima priimti kitu tiesu
).. Tiesiog palinkeciau toms, kurios cia arsiai komentavo ir tokius vyrus vadino pasichinias ligoniais, o merginas pinigu istroskusiomis kalaitemis, atsipalaiduoktie, pamilkite visu pirma save, pradekite gerbti save ir gyvenkite dek saes, o ne del bobuciu, kaimyniu ar bendradarbiu

QUOTE(Saulale @ 2008 05 01, 11:41)
Vienintelis dalykas, kuri pastebejau pasisakymuose, tas, kad pas dauguma dar labai mazai tolerancijos, o mastymo siaurumas, tai dar uz adatos skylute siauresnis..Ir keisciausia, kad labiausiai piestu stojosi pagyvenusios moteriskes

tai kaip tik jaunos čia labiausiai purkštavo. visi tie įsivaizdavimai kad "lovoj su tėvu" ir kiti čiūdai.
o vyresnės -- gal pačios bijo, kad jų vyrai pas jaunesnes nenubėgtų?

QUOTE(Maidenana @ 2008 05 01, 12:06)
Tu negalejei girdeti sito posakio. Tai net ne posakis. Nes tai mano uzhpatentuotas ir mano smegenu sukurtas. Na, nebent tu mane pazisti ir girdejei kai sakiau..
ne nu cia tai gerai pasakei

QUOTE(Dios @ 2008 05 01, 09:31)

QUOTE(Saulale @ 2008 05 01, 13:41)
....bet seip ar taip dauguma sprendziat pagal save, nes zmogus yra kaip veidrodinis atspindys, tai kas dedasi jo viduje...sakot vyresnis zmogus tik del pinigu??..galbut jums ir kyla tokios mintys, nezinau cia gal sunios vaikystes pasekmes.

Saulale, bet jus pati sau priestaraujat. Cituoju jusu zodzius: "be to manau, kad, jei 40 metu vyras gyvena lusneleje, jis yra absoliuciai niekam tikes."
Pazystu viena pasiturinti zmogu, gyvena jis lusnelej, visus savo pinigus jis skiria kelio i kalna tiesimui. Grazus toks jo poelgis, zmones ji labai myli ir gerbia. Nemanau, kad jis niekam tikes. Nors gal jums ir netiktu toks.

QUOTE(Saulale @ 2008 04 30, 09:16)
Na tiek,kiek as ji pazystu, tikiuosi net budamas 60ties jis netaps nupezes pensinikas
nes su tokiu tai butu oijjj...
..be to manau, kad netgi 20metis gali kartais vidum buti toks zanuda, kad pralneks bet kuri 60meti 

Tu ne tik kad jauna, bet ir visiškai tūpa, kai paskaičiau apie tave tik toks vaizdzialis susidarė, negaliu pakęsk tokių vištų.
Papildyta:
ir ta tema sukurta tik tam, kad pasigirt, oj kokį turtingą deduliuką susiradau, oj koks seksas tiesiog, o aš gražolė ilgakojė gazelė, ką apie tai manote? blogai? tai jūsų mąstymas siauras kaip adatos skylutė...dar pasakyk, kad blondinė esi tai

QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 01, 23:23)
Tu ne tik kad jauna, bet ir visiškai tūpa, kai paskaičiau apie tave tik toks vaizdzialis susidarė, negaliu pakęsk tokių vištų.
Papildyta:
ir ta tema sukurta tik tam, kad pasigirt, oj kokį turtingą deduliuką susiradau, oj koks seksas tiesiog, o aš gražolė ilgakojė gazelė, ką apie tai manote? blogai? tai jūsų mąstymas siauras kaip adatos skylutė...dar pasakyk, kad blondinė esi tai
Papildyta:

Mes - vargo praraja ir džiugesys saulėtas,
Mes - prievartos šaknis ir teisingumo žiedas.
Mes - niekšai ir dori, mes taurūs ir žemi,
Mes - pasakų taurė ir veidrodis dulkėtas.
Omaras Chajamas
Daugiau pakantumo.
QUOTE(virga @ 2008 05 01, 19:08)

Saulale, bet jus pati sau priestaraujat. Cituoju jusu zodzius: "be to manau, kad, jei 40 metu vyras gyvena lusneleje, jis yra absoliuciai niekam tikes."
Pazystu viena pasiturinti zmogu, gyvena jis lusnelej, visus savo pinigus jis skiria kelio i kalna tiesimui. Grazus toks jo poelgis, zmones ji labai myli ir gerbia. Nemanau, kad jis niekam tikes. Nors gal jums ir netiktu toks.

turėjimas turėjimui nelygus. mano tėvai kai pamatė, kame mes gyvenam, tai pasibaisėjo -- sako, kas per apš... bakūžė?

o pas mano vyrą toks supratimas, kad neapsimoka kišt bapkes į sienas ar tapetus, svarbu gražioj vietoj gyvenam, ir verčiau jau sau leisti pakeliauti, ir šiaip norimus daiktus įsigyt be kreditų. tai va namas gal ir apsmurgęs, bet turim kitką, ko kiti negali sau leist.
Papildyta:
ir ta tema sukurta tik tam, kad pasigirt, oj kokį turtingą deduliuką susiradau, oj koks seksas tiesiog, o aš gražolė ilgakojė gazelė, ką apie tai manote? blogai? tai jūsų mąstymas siauras kaip adatos skylutė...dar pasakyk, kad blondinė esi tai lotuliukas.gif
Papildyta:
ir ta tema sukurta tik tam, kad pasigirt, oj kokį turtingą deduliuką susiradau, oj koks seksas tiesiog, o aš gražolė ilgakojė gazelė, ką apie tai manote? blogai? tai jūsų mąstymas siauras kaip adatos skylutė...dar pasakyk, kad blondinė esi tai lotuliukas.gif
pavydit

aha pavydim
pati tokia buvau, o dabar galvoju, koks biesas apsėdęs buvo, norėjos pasaulio bamba būti...kad visi žinotų ESU JO
tiki ne nebenorėčiau sugryšt į tuos laikus...turiu dar draugiu, kurios iki šiol gyvena tokį gyvenimą, ir nuo tokių turčių kenčia, ko tik neprisiklausau 
Papildyta:
Ech susinervijau...pati nežino ko nori , jei jau taip gerai gyvenk ir džiaukis, o čia man 20, jam 40, gerai ar blogai, nu nežinau...

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 05 01, 23:48)
Mes - vargo praraja ir džiugesys saulėtas,
Omaras Chajamas
Daugiau pakantumo.
Omaras Chajamas
Daugiau pakantumo.
Ech susinervijau...pati nežino ko nori , jei jau taip gerai gyvenk ir džiaukis, o čia man 20, jam 40, gerai ar blogai, nu nežinau...

QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 01, 22:50)
Nemanau, kad pavydi. Tiesiog supratimas kitoks. Manes pvz.nezavi baikeriai, tatuiruotes ir pan., bet turbut ir jaunu tokiu nesusizaveciau

Tad kai nuteki i uzsieni ir namiskiai nepamato to "grozio" pagal ju vertes skale, aisku stebisi, o apie tavo asmenini komforta nesupranta, nes ju akyse komfortas tolygus $$$, puiki isvaizda ir t.t.
Tad jei esi laiminga su zmogum kuriuo esi, nieko neirodysi tai, kuri zmogu renkasi pagal isorinius dalykus. Amzius, mano akimis, yra isorinis. Zinoma, su laiku zmogus igauna patirties, skiriasi poreikiai, bet cia labai subjektyvu ir daugiau priklauso nuo asmens nei jo metu.