Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

4u.gif mzyle miega,ant soniuko,rankytes pasidejus po galvyte ax.gif
Atsakyti
maniske tai kai tik ismoko apsiverst ant pilvo tai ir uzmigdavo uzpakaliuka pastacius smile.gif net naujagime jei paguldydavau ant sono uz akimirkos ji jau parpdavo ant pilvuko. is pradziu neramu buvo ir gydytoja liepe gudyt ant nugaros ar sono bet is to nieko neiseidavo. dabar irgi kol uzmiega buna vartosi taisosi, ir uzmiega uodega aukstai iskelus biggrin.gif
Atsakyti
berniukui 1.10m vis dar dupce i virsu.
Atsakyti
Mūsiškis vyrukas kol užmiega makaluojas visaip. aš vis mėginu ant šono pratyt. O jis verčias užsnaudes ir šikę iškelia aukštyn. Ir nesvarbu kad paguldysi kojugaly lovos, ryte rasi prisispaudusį lovos viršuje. Nežinau ko jis taip lipa aukštyn blink.gif
Atsakyti
na musu mazius ir miega ant pilvuko uzpakaliuka iskeles smile.gif arba ant sonelio labai retai ant nugarytes guledamas miega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iinnggaa @ 2008 11 10, 17:34)
na musu mazius ir miega ant pilvuko uzpakaliuka iskeles smile.gif  arba ant sonelio labai retai ant nugarytes guledamas miega bigsmile.gif

mano taip pat biggrin.gif
Atsakyti
uzmiega skersai lovytes, subiniukas i virsu..keturiom.. biggrin.gif dazniausiai..arba apsikabines meskuti... biggrin.gif
Atsakyti
mano pastoviai keicia pozas miegodama ir uzmigdama ,o dabar jau 1m,1men,21den thumbup.gif pradejo miegoti ant pilvo ir ikisusi nosi i kampa kojos itrauktos po pilvu ir tai jau miega savaite. ax.gif paguldisiu ant sono o ji is kart vel i ta poza mirksiukas.gif
Atsakyti
musiskis ilgai vartosi kol uzmiega. bet siaip labiausiai megsta ant pilvuko miegot kaip ir as vaikysteje. ir labai isimurija i lovytes galvugali
Atsakyti
pas mus tai problemu maratonas prasidejo, pries koki menesi dar viskas buvo ok, bet dabar eina miegot 24, 1 valanda nakties, jau ko tik nedariau ir ryte anksti zadinau, kad pietu miego eitu anksciau miegot ir vakare anksciau uzmygtu, tai jinai tik ta diena kai ryte anksti pazadinu eina laiku miegot, pvz 22 h , bet vistiek nepagauna ritmo ir egzistuoja pagal savo norus. nejaugi turiu visada ja anksti ryte ja kelt, kad ji vakare man eitu laiku miegot
Atsakyti
Mano 2 metų vaikas užmiega ant pilvuko, taip jau nuo mažumės įprato.
Atsakyti
Dazniausiai ant pilvuko
Atsakyti