Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

Dažniausiai miega ant pilvuko, pasukus ant šono galvytę, taip nuo gimimo miegojo ax.gif .
Atsakyti
maniskes tai megstamiausios pozos dvi - kojas ant ko nors uzkelti, kad butu aukstai arba ant pilvuko uzpakaliuka iskelus aukstyn
Atsakyti
Mano mergina irgi tokia pati - miega kniupscia atsiklaupus ant keliuku, tik dabar jau reciau gal nei anskciau. O siaip as ja vis taisydavau kol supratau kad nieko kitaip nebus - budavo paguldau ant sonelio, kol uzgesinu sviesa ji ir vel ant keliuku biggrin.gif Panasu kad ne tik maniske tokia smile.gif
Atsakyti
mano zirniukas kai uzmiega butinai turi apkabinti mama uz kaklo, o po to taip ir miega visa nakti ant sono, tik jau nustumia kad nieks jam nesitrukdytu po ranka. anksciau tai kelevo per nakti per visa lova dabar ramiai nepabundat iki 9-10 ryto, tik sonus keicia
Atsakyti
Mano pupuliukai miega ant pilvuko, mergyte kartais ant soniuko. wub.gif
Atsakyti
O mano vyrutis dažniausiai miega ant nugaros,rankas atmetęs,toks visiškai ''atsipūtęs''.Pažiūri į jį ir pasiilgsti,atrodo,to gyvenimo be rūpesčių.
Atsakyti
Mano mažius miega klupodamas (šikniuką atstatęs)
Atsakyti
Maniškis taip pat megsta šikniuką atstatęs miegot,dar ant šoniuko atsigulęs,beveik niekada nemiega ant nugaros.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 11 03, 18:59)
Mano mažius miega klupodamas (šikniuką atstatęs)

maniskis kartais irgi taip biggrin.gif
bet danziausiai ant sono arba nugaros rolleyes.gif
Atsakyti
O mano mazoji kaip kada,kartais miega keturpesciomis...kita kart ant nugaros,ir dar rankytes abi uz galvos pasideda,cia tetukas musu taip miega biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazuliuke dazniausiai miega ant sonuko, kartais ant pilvuko apsivercia, kartais ant nugaros, bet dazniausiai ant sonuko ax.gif
Atsakyti
Mėgsta mažiukas visaip miegot-dažnai miega ant pilvuko-keliukų užpakaliuką aukštyn iškėlęs,gan dažnai ant nugarytės (ir būtinai rankytės aukštai iškeltos! doh.gif ),retkarčiais ant šoniuko miega... thumbup.gif
Atsakyti