Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

QUOTE(Ilcia @ 2009 02 05, 00:29)
Negalėčiau įvardyti vienos pozos kaip mėgstamiausios... Per naktį jų būna visokiausių  lotuliukas.gif . Dažniausiai užmiega ant šono, paskui guli ant pilvo, galiausiai - ant nugaros, ir vėl viskas iš pradžių... biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Musiske irgi taip miega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 05, 00:29)
Negalėčiau įvardyti vienos pozos kaip mėgstamiausios... Per naktį jų būna visokiausių  lotuliukas.gif . Dažniausiai užmiega ant šono, paskui guli ant pilvo, galiausiai - ant nugaros, ir vėl viskas iš pradžių... biggrin.gif

drinks_cheers.gif
bet dazniausiai ant sono ir kojos sukeltos,atremtos i lovyte
Atsakyti
Man patinka stebeti savo dukryte miegancia, tokia rami atrodo lotuliukas.gif hihihi.gif
dazniausiai miega ant pilvuko uzpakaliuku i virsu.
Atsakyti
mano maziukas miega kniupscias uzpakaliuka atstates.tai kai atsikelia tai keliukai buna raudoni,ir nepataisysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gnieska @ 2009 03 19, 22:53)
mano maziukas miega kniupscias uzpakaliuka atstates.tai kai atsikelia tai keliukai buna raudoni,ir nepataisysi  ax.gif

4u.gif vat mano mazsis irgi tik taip miega uzpakaliukas i virsu ir ramu thumbup.gif
Atsakyti
Mno sunelis pozas ir labai keicia. Megstamiausia butu ant pilvelio, ir kniupscias uzpakaliuku i virsu lotuliukas.gif . Man paciai labai patinka miegoti ant pilvo ax.gif
Atsakyti
Mno sunelis dazniausiai miega ant pilvelio arba ant soniuko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brac @ 2009 03 24, 10:39)
Mno sunelis pozas ir labai keicia. Megstamiausia butu ant pilvelio, ir kniupscias uzpakaliuku i virsu  lotuliukas.gif . Man paciai labai patinka miegoti ant pilvo  ax.gif

Musu ir, pastato boksta kniupschias ir miega... bigsmile.gif
Atsakyti
maniskis anksciau ir miegodavo sikniuka atstates, bet db miega ant nugarytes dazniausej arankas iskeles arb ant sono, dar retai bet pasikisa rankytes po galva smile.gif atsimenu taip juokinga budavo kaj subiniuka atstates miegodavo. bet va pastebejau daugum,a vaikuciu taip miega : group.gif
Atsakyti
Ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
nuo kokiu 6 men manoji miega sikniuka atstaciusi, anksciau net uzmigdavo sededama sau ant keliuku pasidedavo galva biggrin.gif
Atsakyti
na mes irgi kaip uzmiegame tai dazniausiai miega uzpakaliuka isrietes ax.gif taciau kaip migdosi tai taip prilimpa pie manes,apsikabina,prisiglaudzia veidas veidu i mane dar kartais ir koja uzmeta biggrin.gif taciau nakti labai neramiai miega,muistosi labai, labai daznai randu gultinti skersai lovos,arba visai ukstyn kojon,priesinga puse nei buvo paguldytas
Atsakyti