Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

mano mazyte megsta labai kniupscia uzpakaliuka atstaciusi:)
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2009 03 28, 23:27)

Maniskis ir taip miega thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2009 03 28, 23:27)

Tokio amziaus tas pats buvo lotuliukas.gif O mociute musu kazkodel baisiai issigando, sako, versk ant nugaros, uzdus doh.gif Dabar normaliai guli, tik kad po visa lova "migruoja", nes jau didesne esam nupirke.
Atsakyti
O maniškis užmiega ant šoniuko, o per naktį taip išsivolioja, kad kitą kartą nubudę su vyru stebimės iš kur tokių pozicijų miegojimui ir kaip taip patogu biggrin.gif
Mėgsta labai gulėti atstačius užpakaliuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 17:01)
Sveikos 4u.gif Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?
Aciu uz jusu pasisakymus 4u.gif

O as kaip tik girdejau ir ne viena gydytoja yra pasakiusi, kad tokia poza yra labai gera (nezinau ar butent miegui) aplamai ir kad vaikiukai taip isitaiso, kai jiems pucia ar skauda pilviuka. Taip geriausiai ir lengviausiai pasisalina dujos is pilvuko ir maziau skauda mirksiukas.gif mano mazyle taip irgi miegodavo daznai gal iki kokiu metuku. Dabar tai miega ant nugaros istiesus rankas i virsu arba ant soniuko apsikabinus mama arba teti blush2.gif
Atsakyti
maniske irgi megsta miegoti kniupscia arba ant soniuko.
Atsakyti
Dazniausiai miega ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
miegodavo ir maniskis uzpakali iskeles lotuliukas.gif o dabar nakti malasi po lova ir pozu n pakeicia cool.gif
Atsakyti
Anksciau kazkaip vis daugiau ant soniuko,o dabar ant nugarytes arba uzpakaliuku i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 04 10, 22:26)
Anksciau kazkaip vis daugiau ant soniuko,o dabar ant nugarytes  arba uzpakaliuku i virsu smile.gif

Mes irgi taip miegam.
Atsakyti
dazniausiai miega ant pilvo
Atsakyti
mano maziukas irgi megsta uzpakali atkises miegot, bet per nakti dabar pakeicia daug pozu ir ant sono ir ant pilvo ir ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti