Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

QUOTE(bambinoo @ 2008 09 11, 00:47)
visaip miega. Uzmiega dazniausiai ant nugaros ar soniuko, nakti sedasi ir krenta i prieki kniubscias. Zodziu kiek tik prabundi-taip randi kitoj vietoj ir kitoj pozoj  biggrin.gif

Pas mus tas pats. Naktį tik pajuntu, kad ant manęs jau kazkas guli. Greit iš lovos mamą išstums biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukriukas nuo kazkur 7 menesiu miega ant pilvo "pastaciusi kamina" - dupciuka iskelusi smile.gif Ziuriu, dauguma cia pasisakiusiu mamyciu vaikiukai taip miega rolleyes.gif
Atsakyti
mėgsta miegoti ant pilvuko pakėlusi užpakaliuką.
Atsakyti
Miegam kaip ir dauguma vaiku ivairiom pozom, net keleta iamzinus buvau.. reiktu paieskot...
Atsakyti
paskutiniu metu vis dazniau ant pilvuko.
Atsakyti
mano berniukas irgi ivairiom pozom miega bet labiausiai patinka pastacius uzpakaliuka ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
mes tai megstam ivairiom pozom miegoti,kaip jai paciai patogu tai ir miega,tik va daznai nusikloja smile.gif
Atsakyti
Va va, ir maniske pastoviai nusikloja blink.gif , jei vesesne naktis o as nepajuntu kada vartosi tai jau siek tiek pravesusi per miegus pradeda niurnet, tada pasoku apkamsau ir vel toliau miegam thumbup.gif

O siaip ji man vos tik pradejus vartytis parode kad nori miegot ant pilvuko, taip ir uzminga greiciau ir miega ilgiau.

Ne ant pilvuko miega tik kai labai labai silta, tada ant nugarytes ir visa i visas puses issisketus cool.gif

O siaip miega toj pacioj pozoj kaip ir as: ant pilvo viena ranka po galva, antra atmesta atgal, viena koja pririesta kita istiesta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 09 21, 14:16)
Mano dukriukas nuo kazkur 7 menesiu miega ant pilvo "pastaciusi kamina" - dupciuka iskelusi  smile.gif Ziuriu, dauguma cia pasisakiusiu mamyciu vaikiukai taip miega  rolleyes.gif

Musu irgi miegojimo paza tokia pati biggrin.gif
Atsakyti
Mano labai megsta ant vieno sono miegot. o va dabar pietu miega dupciuka iskelusi. Bet kas per keistenybe, uzklot vaiko negaliu. is karto nusispardo ir pabunda. Tai aprengiu silciau dabar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 16:01)
Sveikos 4u.gif Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?
Aciu uz jusu pasisakymus 4u.gif

Mano sunelis miega ant pilvuko,paguldau ant soniuko, bet randu kitam lovytes gale ant pilvuko biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji tai net ir nakti rami nebuna - malasi po visa lovyte, taigi ir pozu visokiu pademonstruoja rolleyes.gif
Atsakyti