Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų panoraminė nuotrauka

4u.gif Sveikutės! Gal žinote, kur galima Klaipėdoje pasidaryti panoraminę nuotrauką ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
Mažeikiuose visai nedaro, ortodontė siūlė važiuot į Klaipėdą ar į Šiaulius...
Kadangi Saulės mieste mokiausi, tą miestą neblogai pažįstu, važiavau į Šiaulius. Adreso net nežinau, bet žinau, kur nuvažiuoti lotuliukas.gif Prie Šiaulių Vandenų bokšto 4u.gif
Atsakyti
Hm..neseniai nuejau pas odontologe paprasyti siuntimo panoraminei dantu nuotraukai...bet ji pasake, kad bet kokiu atveju reikes moketi g.gif siule vaziuoti i Zalgirio gatve, nes ten pigiausiai smile.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių su gyd. siuntimu dariausi Žalgiry, 58,5 Lt sumokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 02 23, 16:37)
Prieš porą savaičių su gyd. siuntimu dariausi Žalgiry, 58,5 Lt sumokėjau.

Taip pabrango g.gif , aš be siuntimo rudenį dariausi už 39,50 Lt.
Atsakyti
Vilniuje dariausia pileneje o siauliuose odotologijos klinikoje[sumokejau tik 22lt ]
Atsakyti
QUOTE(linagud @ 2009 01 28, 22:20)
4u.gif Sveikutės! Gal žinote, kur galima Klaipėdoje pasidaryti panoraminę nuotrauką ir kiek tai kainuoja?

danvitej neseniai dariausi (bokstu g. 18), o kiek kainuoja tai nzn, as uz pirmaja konsultacija + dantu spaudus nueme + 2 nuotraukas (viena is priekio, kita is sono) viso sumokejau 200 Lt
Atsakyti
Šiandien dariausi panoraminę Žalgirio g. Mokėjau 57,86 Lt. Padarytų iš karto 58 Lt, o dabar ... g.gif
Atsakyti
Ka paskutiniu metu daresi Vilniuje ar jau be 50 Lt .niekur nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 05 19, 11:40)
Ka paskutiniu metu daresi Vilniuje ar jau be 50 Lt .niekur nedaro  g.gif

Dabar visur pakilę kainos, anksčiau Žalgirio g. pigiausia buvo. Tai manau, kad ir dabar taip. Dabar padidejo PVM medicinos paslaugom (man sesuo taip sakė, o ji medikė), už tai ir kaino išaugo. Aš dariausi prieš tris savaites Žalgirio g. Mokėjau 57,86 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 05 19, 12:40)
Kas paskutiniu metu daresi Vilniuje: ar jau be 50 Lt niekur nedaro  g.gif

"Dantis", pasirodo, daro už 43 Lt (bendradarbė šiandien kaip tik ten eina).
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 05 26, 14:07)
"Dantis", pasirodo, daro už 43 Lt (bendradarbė šiandien kaip tik ten eina).

Bet ar daro be siuntimo. g.gif Nors man gal ir nebereiks daugiau. Juk tik vainikėliai ir liko.
Atsakyti