QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 18:07)
O as visai nezinau ka man daryti su savo plaukais, esu pas kirpeja jau uzsiregistravus, savaite iki vestuviu eisiu pas ja daryti bandomaja sukuosena, bet vis dar negaliu nusprest kokiu plaukuciu per vestuves as noriu

. Mano kirpeja man pateria dazyti plaukus tamsiai, as blondine, nes nuotakos graziausiai su tamsiais atrodo, bet man visai tamsiu nesinori.
nu kas cia dabar per pasiulymai

dar tokiu negirdejusi, juk tau gali ir netikti ta tamsi spalvyte,kaip jai taip sove i galva pasiulyti persidazyti

nesugalvok klausyti,tik tu pati zinai kokie tau plaukai graziau atrodo tamsus ar sviesus,jei zmogus vaiksto visa gyvenima sviesu,dabar imti vestuvems ir dazytis juodai

niu gi didziausia nesamone,yra graziu sukuosenu sviesiom,taip gal tamsios israiskingiau atrodo,nes kaip bebutu blondine yra blankesne nei brunete,bet jei man dabar pasiulytu persidazyti tamsiai,nei uz ka nesutikciau,nes esu savimi patenkinta sviesiais plaukuciais,be to juk ne vien nuo sukuosenos viskas priklauso,makijazo dar reikia nepamirsti

tik nesudurniuok,nebent tau paciai noras yra tamsintis,tada jau kitas reikalas,bet vien kirpejos patarimo klausyti tikrai neverta