Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

cia gi prasoma nuomones, kuri gali buti tiek teigiama, tiek neigiama, o kur dar visu skoniai skiriasi smile.gif jei nenorit isgirsti neigiamos nuomones, tai isvis nedekit tu nuotrauku ir neklauskit grazu ar ne blush2.gif
Atsakyti
va aš ir taip manau, bet kai kam nepatiko kad tas kuodas man per daug griežtas pasirodė. smile.gif
Atsakyti
is tikro skoniai visu skirtingi ... as taip pat tiesiai svieiai pasakau ar grazu man ar ne, zinoma kitoms gal mano negrazu bet as uz nuomone nepykstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2008 05 28, 08:22)
Cia taip atrodziau pries beveik du metus http://public.fotki....l741845105.html
O tokie mano naturalus plaukai, bet cia senesne foto, dabar dar siek tiek ilgesni
http://public.fotki....l773937031.html

oi tavo labai grazus ilgi plaukai, su jais gali kurti kokias nori sukuosenas, tereikia issirinkti labiausiai tinkancia. O garbaneles atrode labai graziai, gali pabandyti susisukti stambiomis garbanomis, turetu atrodyti labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 28, 13:14)
va aš ir taip manau, bet kai kam nepatiko kad tas kuodas man per daug griežtas pasirodė.  smile.gif

na zinok supykdei mane,grizk atgal ir paskaityk mano zinutes,ka as i tai atsakiau doh.gif as juk sakiau,kad man nesvarbu,kokia nuomone as priemu ir tokia ir tokia,pasakei,kad per grieztas,as tau atsakiau,kad man tokios patinka ir tinka,visu nuomones skiriasi ir del to nepykstu visiskai,nereikia cia daryti jokios tragedijos ir komentuoti per kelis postus mano atsakymo i tavaji,tai vat grizk ir pasiskaityk ar as supykau ar teigiamai priemiau tavo posta 4u.gif juokinga, is muses drambli bandoma padaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braziute: 28 gegužės 2008 - 18:40
O as visai nezinau ka man daryti su savo plaukais, esu pas kirpeja jau uzsiregistravus, savaite iki vestuviu eisiu pas ja daryti bandomaja sukuosena, bet vis dar negaliu nusprest kokiu plaukuciu per vestuves as noriu g.gif . Mano kirpeja man pateria dazyti plaukus tamsiai, as blondine, nes nuotakos graziausiai su tamsiais atrodo, bet man visai tamsiu nesinori.
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 20:07)
O as visai nezinau ka man daryti su savo plaukais, esu pas kirpeja jau uzsiregistravus, savaite iki vestuviu eisiu pas ja daryti bandomaja sukuosena, bet vis dar negaliu nusprest kokiu plaukuciu per vestuves as noriu g.gif . Mano kirpeja man pateria dazyti plaukus tamsiai, as blondine, nes nuotakos graziausiai su tamsiais atrodo, bet man visai tamsiu nesinori.

nu cia dabar, nuotakos graziausiai atrodo su jom tinkancia plauku spalva ir nesvarbu ar tamsus, ar sviesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 21:07)

Nu cia tai bajeri suskele tavo kirpeja lotuliukas.gif ka dar sugalvos???? Jeigu jai grazu tamsios nuotakos, tai tegul nesiulo persidazinet kitom paneles g.gif Viespatie, visos nuotakos grazios kokios spalvos bebutu jos plaukai! Tik nesugalvok persidazyti doh.gif Susirask kita kirpeja ir pamatysi, kaip dziaugsiesi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 18:07)

nu kas cia dabar per pasiulymai blink.gif dar tokiu negirdejusi, juk tau gali ir netikti ta tamsi spalvyte,kaip jai taip sove i galva pasiulyti persidazyti unsure.gif nesugalvok klausyti,tik tu pati zinai kokie tau plaukai graziau atrodo tamsus ar sviesus,jei zmogus vaiksto visa gyvenima sviesu,dabar imti vestuvems ir dazytis juodai lotuliukas.gif niu gi didziausia nesamone,yra graziu sukuosenu sviesiom,taip gal tamsios israiskingiau atrodo,nes kaip bebutu blondine yra blankesne nei brunete,bet jei man dabar pasiulytu persidazyti tamsiai,nei uz ka nesutikciau,nes esu savimi patenkinta sviesiais plaukuciais,be to juk ne vien nuo sukuosenos viskas priklauso,makijazo dar reikia nepamirsti mirksiukas.gif tik nesudurniuok,nebent tau paciai noras yra tamsintis,tada jau kitas reikalas,bet vien kirpejos patarimo klausyti tikrai neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 20:07)

Nu dar tokio negirdėjau dalyko. Visuose patarimuose nuotakoms rekomenduojama prieš vestuves kardinalių pokyčių nedaryti, nes rezultatas gali nuvilti, o laiko viską keisti jau nebus kada. Negalima žmogui patarinėti kardinaliai keisti išvaizdos vien todėl, kad kažkam taip atrodo gražiau. Viršūnė Žinoma tamsiaplaukės atrodo ryškesnės, nes kontrastuoja su suknele ir vėliumu, bet čia ne priežastis dabar visoms nuotakoms tapti brunetėms.

Siųsk tokią stilistę kuo toliausiai.
Atsakyti
pyk nepykus man kažkaip nelabai rūpi.... o jei nori žinoti, vadinasi ne atidžiai skaitei nes tai buvo skirta kvalaseviit, nes ji mano jog jei nuomonė neigiama tai išvis nereikia jos išsakyti. aš nemažiau esu supykusi, nes dabar bijau išreikšti bet kokią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 05 28, 16:36)
oi tavo labai grazus ilgi plaukai, su jais gali kurti kokias nori sukuosenas, tereikia issirinkti labiausiai tinkancia. O garbaneles atrode labai graziai, gali pabandyti susisukti stambiomis garbanomis, turetu atrodyti labai graziai  mirksiukas.gif

Aš stambių garbanų ir noriu thumbup.gif tik nežinau kaip jos išsilaikys g.gif
Atsakyti