Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

o man kažkaip nė viena nepatinka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 16:22)
o man kažkaip nė viena nepatinka...  smile.gif

mergyt, kada tu zenijies? butu labai smalsu paziuret, kokia sukosena pasidarei......
Atsakyti
biggrin.gif nustebtume turbūt pamatę lotuliukas.gif
Atsakyti
prasideda jau, jau ne kartą pasimokiau kad šitame forume geriau būti be nuomonės nes tuoj visos užsipuola.
Atsakyti
g.gif nepyk gi mirksiukas.gif rauksles anksciau laiko atsiras ax.gif
Atsakyti
juk ne kiekvieną parodytą nuotrauką aš čia smerkiu, tarsi man viskas nepatinka.. yra daug gražių dalykų... ir aš tada pasakau kas man gražu, kaip aš manau.. o čia tikrai visos atrodo labai dirbtinės... tas man ir nepatinka... bet juk super, gal kitam tokios ant bangos juk neisiu iš paskos ir nešauksiu kad negražu. smile.gif manau kad čia prieš vestuvinės nuotaikos reiškiasi...
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 06 05, 16:34)
mergyt, kada tu zenijies? butu labai smalsu paziuret, kokia sukosena pasidarei......

as cia tik svecias ir si skyrely tik stebiu, ale juk jau kazkada buvo minejusi, kad nori tokios sukuosenos kaip jos avatvare ...
beje, ismokime visos priimti ir kitokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Mano panaši plaukų spalva buvo wub.gif
user posted image
Va šita šukuosena man patiko, tik veliumas čia jau nebelabai tiktų ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 16:54)
juk ne kiekvieną parodytą nuotrauką aš čia smerkiu, tarsi man viskas nepatinka.. yra daug gražių dalykų... ir aš tada pasakau kas man gražu, kaip aš manau.. o čia tikrai visos atrodo labai dirbtinės... tas man ir nepatinka... bet juk super, gal kitam tokios ant bangos juk neisiu iš paskos ir nešauksiu kad negražu. smile.gif  manau kad čia prieš vestuvinės nuotaikos reiškiasi...

O as noreciau Jus pagirti, kad sekate tema ir visada pasisakote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 16:45)
prasideda jau, jau ne kartą pasimokiau kad šitame forume geriau būti be nuomonės nes tuoj visos užsipuola.

Pritariu tau smile.gif smile.gif
Kam klausti nuomones, jeigu jos tau nereikia.
Cia visos taip savo tiesu isikibe, kad net nejudink doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 16:54)
juk ne kiekvieną parodytą nuotrauką aš čia smerkiu, tarsi man viskas nepatinka.. yra daug gražių dalykų... ir aš tada pasakau kas man gražu, kaip aš manau.. o čia tikrai visos atrodo labai dirbtinės... tas man ir nepatinka... bet juk super, gal kitam tokios ant bangos juk neisiu iš paskos ir nešauksiu kad negražu. smile.gif  manau kad čia prieš vestuvinės nuotaikos reiškiasi...

Tai kad as visai nepykstu, ir labai gerai, kad tu turi konkrecia savo nuomone ir ja laisvai isreiski. As esu uz!!!!!
Tik, man smalsu pasidare, kaip atrodytum tu pati. As irgi visur cia kaisioju nosi, giriu, puikiu, kritikuoju- o kokia pati busiu- gal irgi is manes juoksis...bet man bus super.
Nepyyk, as cia tikrai ne is piktos valios! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zilee @ 2008 06 05, 17:03)
as cia tik svecias ir si skyrely tik stebiu, ale juk jau kazkada buvo minejusi, kad nori tokios sukuosenos kaip jos avatvare ...
beje, ismokime visos priimti ir kitokia nuomone  4u.gif

Taip, as priimu nuomone. Juk nepasakiau, kad visos ar kazkurios sukuosenos baisios ar grazios.
O avatare sukuosena grazi, kazkokios panasios noreciau, vis dar renkuosi renkuosi........ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 05, 15:30)

raudonplaukė thumbup.gif

QUOTE(Monikutė @ 2008 06 05, 17:06)
[Va šita šukuosena man patiko, tik veliumas čia jau nebelabai tiktų ko gero g.gif

ar būtinas vėliumas jaunajai? g.gif

aš tuokiaus be ir visai jo nenorėjau, specialiai dariau šukuoseną, kad nereiktų jo dėtis irnesakyk.gif
Atsakyti