Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Ar vel pabrango AL produkcija? Siandien Gedimino pr. vaistinej Barbados kremas jau 17 Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 10 03, 13:40)
Ar vel pabrango AL produkcija? Siandien Gedimino pr. vaistinej Barbados kremas jau 17 Lt unsure.gif

tai kad Universitetinėj vaistinėj liepos mėnesį tokia šio kremo kaina lyg ir buvo g.gif

o šiaip tai negaliu atsidžiaugti alijošiaus geliu - tikras išgelbėjimas mano odai bigsmile.gif
Atsakyti
as nuo alijosiaus zele perejau prie barbados smile.gif salciai artinasi, reik kazko maitinancio, apsaugancio g.gif galvoju apie auksine AL linija..gal kuri bandete Golden day cream su saltalankio aliejumi?
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 17:16)
as nuo alijosiaus zele perejau prie barbados smile.gif  salciai artinasi, reik kazko maitinancio, apsaugancio g.gif galvoju apie auksine AL linija..gal kuri bandete Golden day cream su saltalankio aliejumi?

naudojau AL auksines linijos krema-geli thumbup.gif ., dabar naudoju Barbados, bet galvoju , kad reikia nusipirkti auksini dienini, jis reibesnis nei kremas-gelis.
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 17:16)
as nuo alijosiaus zele perejau prie barbados smile.gif  salciai artinasi, reik kazko maitinancio, apsaugancio g.gif galvoju apie auksine AL linija..gal kuri bandete Golden day cream su saltalankio aliejumi?

Siandien nusipirkau ax.gif Butinai parasysiu atsiliepimus smile.gif
Siaip kazko noretusi ziemai, apsaugos nuo vejo ir salcio, jei teisingai supratau, tai sitas kremukas tiks smile.gif
o gal jus kanors apie tai zinote? gal yra koks kitas Annos Lotan kremukas odai, kurios kapiliarai linke plestis?
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 16:16)

As naudoju, man jis super thumbup.gif dar po kreu tepu auksiniu lasu drekikliu, tai tikrai labai gerai drekina, man asmeniskai jokie kiti kremai netiko, jau kiek esu isbandziusi, tai tik sis tinka, su visai kitais oda vis vien isdziudavo, pleiskanodavo, o po gimdymo buvo periodas, kai pasidare odele kaip dziuvesis, tai tik sis kremas ir isgelbejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2008 10 06, 12:43)
As naudoju, man jis super  thumbup.gif dar po kreu tepu auksiniu lasu drekikliu, tai tikrai labai gerai drekina, man asmeniskai jokie kiti kremai netiko, jau kiek esu isbandziusi, tai tik sis tinka, su visai kitais oda vis vien isdziudavo, pleiskanodavo, o po gimdymo buvo periodas, kai pasidare odele kaip dziuvesis, tai tik sis kremas ir isgelbejo  thumbup.gif

As nusipirkau dabar auksini naktini krema, nakciai tikrai labai gerai, labai drekinantis, oda pasidaro elastinga bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Cia tik Gedimino vaistinej AL pabrango, ar visur g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 10 03, 12:40)

Sveikos, vakar pirkau UNIVERSITETO vaistineje Barbados krema, mokejau 15.90 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, Gal kas zinote ar krema zele skystasis auksas / liquid gold cream gel galima naudoti 25 metu ? ar tinka tik vyresnems ? aciu smile.gif
Atsakyti
gal kas atsimenat kiek kainuoja mineralinis muilas universiteto vaistinej? perku vis gedimino vaistinej- bet brangoka sakyciau uz 100ml 14 lt unsure.gif arba gal kas zinot kiek orginaliose pakuotese sis prausiklis kainuoja? man sitas daikas is AL tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Un-to vaistinėj mineralinį muilą pirkau prieš kokius porą mėnesių. Tada jo kaina buvo 7,18 lt už 50 ml. Taip kad truputuką net daugiau gaunasi ax.gif
Atsakyti