QUOTE(rsc @ 2008 10 03, 13:40)
Ar vel pabrango AL produkcija? Siandien Gedimino pr. vaistinej Barbados kremas jau 17 Lt 

tai kad Universitetinėj vaistinėj liepos mėnesį tokia šio kremo kaina lyg ir buvo

o šiaip tai negaliu atsidžiaugti alijošiaus geliu - tikras išgelbėjimas mano odai

QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 17:16)
as nuo alijosiaus zele perejau prie barbados
salciai artinasi, reik kazko maitinancio, apsaugancio
galvoju apie auksine AL linija..gal kuri bandete Golden day cream su saltalankio aliejumi?

naudojau AL auksines linijos krema-geli

QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 17:16)
galvoju apie auksine AL linija..gal kuri bandete Golden day cream su saltalankio aliejumi?

Siandien nusipirkau

Siaip kazko noretusi ziemai, apsaugos nuo vejo ir salcio, jei teisingai supratau, tai sitas kremukas tiks

o gal jus kanors apie tai zinote? gal yra koks kitas Annos Lotan kremukas odai, kurios kapiliarai linke plestis?
QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 03, 16:16)

As naudoju, man jis super

QUOTE(*Knopka* @ 2008 10 06, 12:43)
As naudoju, man jis super
dar po kreu tepu auksiniu lasu drekikliu, tai tikrai labai gerai drekina, man asmeniskai jokie kiti kremai netiko, jau kiek esu isbandziusi, tai tik sis tinka, su visai kitais oda vis vien isdziudavo, pleiskanodavo, o po gimdymo buvo periodas, kai pasidare odele kaip dziuvesis, tai tik sis kremas ir isgelbejo 

As nusipirkau dabar auksini naktini krema, nakciai tikrai labai gerai, labai drekinantis, oda pasidaro elastinga

QUOTE(rsc @ 2008 10 03, 12:40)
Ar vel pabrango AL produkcija? Siandien Gedimino pr. vaistinej Barbados kremas jau 17 Lt 

Sveikos, vakar pirkau UNIVERSITETO vaistineje Barbados krema, mokejau 15.90

Un-to vaistinėj mineralinį muilą pirkau prieš kokius porą mėnesių. Tada jo kaina buvo 7,18 lt už 50 ml. Taip kad truputuką net daugiau gaunasi