Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(Alinva @ 2009 01 16, 21:16)
Na kaukės yra kelios, gražinamoji perlinė... dar purvo kaukės ar poros rūšių yra, bet vietoj purvo kaukių aš naudoju paprasčiausią molį iš drogo ar eurokos... rusiškas, keli litai tekainuoja pokutis, užtenka keliems kartams. Prausiklio neturiu iš anos lotan, turėjau pilingą enziminį berods, ananasų... na ne mano skoniui.
O tas kremas ir vadinasi - balansuojamasis kremas, kai kas balanseriu vadina. Šiaip mano oda irgi būtent tokia, riebi ir dehidratuota. Realiai perku kitur tik prausiklį, šveitklį veidui ir dieninį kremą žiemą smile.gif šiaip žinove vadintis nedrįsčiau, tiesiog pažįstu žmogutį, kuris anksčiau ją pardavinėjo, ir nemažai žino, o ir mano kosmetologė šiek tiek užsimena apie ją, taip pat išbandžiau ne vieną priemonę ir internete informacijos pasiieškojau smile.gif
Va kas man visai nepatiko - hidrofilinis valiklis  schmoll.gif nežinau, kaip kitoms, bet man jis panašus į sausai odai skirtą  schmoll.gif man labiau patiko sausinamasis žolių losjonas...

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif sian dar pr sali vaziavau uzlekiau i vaistine nupirkau purvo kauke riebiai odai, mineralini muila ir paakiu geli blush2.gif sumokejau apie 20 lt, tai bandysiu tongue.gif siaip man tas hidrofilinis aliejus irgi nelabai schmoll.gif manau daugiau nepirksiu, nes tikrai jis kaip aliejinis tai riebiai odai nezinau ar tinka, nors vaistininke man kai ji pirkau pasake kad tinka unsure.gif o ta moli is drogo ir as turiu pokeli, tik jis guli pas mane nezinau kiek as vis nepasiteplioju blush2.gif o ka naudojat is kitu firmu (prausikli, sveitikli ir dienini krema) ? 4u.gif dar siule man siandien jusu mineta sausinamaji zoliu losjona, bet jis turbut skirtas tepri tik pavienius spuogus? g.gif ant viso veido jo jauciu negalima tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 16, 11:46)
turiu  alijosiaus geli, super man jis  good.gif dar turiu tonika auksini, hidrofilini alieju, barbados kremuka. uzpirkau ne originaliose pakuotese, pabandyt. anksciau turejau auksiniu lasu drekikli (rodos taip vadinas) tai nepatiko  schmoll.gif  nemaloniai oda jausdavosi, lyg plevele padengta  g.gif  o gal patartumet dar prausikli koki gera? skaiciau geru atsiliepimu apie skysta mineralini muila lyg  rolleyes.gif mane labai domintu toks prausiklis su kuriuo galeciau nuplauti veda ir akis kartu, ar AL tokio neturi  ax.gif nemegstu terliotis su akiu makiazo valikliais, megstu iskart su prausikliu kokiu viska nuplauti  bigsmile.gif

Tas skystas mineralinis muilas tas pats kaip muilas su negyvaisiais mineralais? blush2.gif Pasakiau savo kosmetologei, kad Vilniuje vaistinese Anna Lotan produktu yra pirkt, tai baisiai nusistebejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 17 sausio 2009 - 17:47
QUOTE(jurguze @ 2009 01 17, 18:43)
Tas skystas mineralinis muilas tas pats kaip muilas su negyvaisiais mineralais? blush2.gif Pasakiau savo kosmetologei, kad Vilniuje vaistinese Anna Lotan produktu yra pirkt, tai baisiai nusistebejo blink.gif

ne tik Vilniuje, bet ir Kaune. biggrin.gif
Man tai superine alijosiu zele. Tikrai tas produktas man prilipo. Dar naudoju balinamaji krema, tas irgi patinka, o man labai nepatikusi Barbados krema atidaviau vyrui, jam geras... biggrin.gif
Dar esu nusipirkusi mineralini muila, bet kol kas nenaudoju, nes reikia kitoki prausikli subaigt.
Atsakyti
Ka galit pasiulyt is sios firmos sausai odai?Turiu Barbados krema, bet jis man per mazai drekina, oda pleiskanoja g.gif Gal kas inot Anna Lotan kainas? Bijau, kad mano kosmetologe neapgautu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 11:57)
Ka galit pasiulyt is sios firmos sausai odai?Turiu Barbados krema, bet jis man per mazai drekina, oda pleiskanoja  g.gif Gal kas inot Anna Lotan kainas? Bijau, kad mano kosmetologe neapgautu wub.gif

Naudoju krema su saltalankiais is Liquid Gold serijos. Ar tinka jaunai odai?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 12:57)
Ka galit pasiulyt is sios firmos sausai odai?Turiu Barbados krema, bet jis man per mazai drekina, oda pleiskanoja  g.gif Gal kas inot Anna Lotan kainas? Bijau, kad mano kosmetologe neapgautu wub.gif

kadangi mano oda ne sausa tai negaliu pasakyti kas tinka ax.gif siaip gerai drekina alijosiaus zele, ja galima naudot kaip krema ir kaip kauke 4u.gif o del kainu tai kiek kainuoja originaliose pakuotese negaliu pasakyt, senai turejau, o ne originaliose pakupotese tai pvz. alijosiaus zele apie (50 ml ) 11 lt, hidrofilinis aliejus (100 ml) apie 17, paakiu kremas (10 ml) apie 6 lt, auksinis tonikas (100 ml) apie 14 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2009 01 17, 23:44)
ne tik Vilniuje, bet ir Kaune.  biggrin.gif
Man tai superine alijosiu zele. Tikrai tas produktas man prilipo. Dar naudoju [B]balinamaji krema,[/B] tas irgi patinka, o man labai nepatikusi Barbados krema atidaviau vyrui, jam geras...  biggrin.gif
Dar esu nusipirkusi mineralini muila, bet kol kas nenaudoju, nes reikia kitoki prausikli subaigt.

Tas balinamasis kremas is Anna Lotan? Kam jis skirtas? Ar galima naudoti demelems , likusiosm po spuogu balinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 18, 13:39)
kadangi mano oda ne sausa tai negaliu pasakyti kas tinka  ax.gif  siaip gerai drekina alijosiaus zele, ja galima naudot kaip krema ir kaip kauke  4u.gif  o del kainu tai kiek kainuoja originaliose pakuotese negaliu pasakyt, senai turejau, o ne originaliose pakupotese tai pvz. alijosiaus zele apie (50 ml ) 11 lt, hidrofilinis aliejus (100 ml) apie 17, paakiu kremas (10 ml) apie 6 lt, auksinis tonikas  (100 ml) apie 14 lt  4u.gif

o kuo skiriasi originali pakuote nuo neorginalios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 15:16)
o kuo skiriasi originali pakuote nuo neorginalios? blush2.gif

na originali pakuote yra ta kur pardavineja parduotuvese, o vaistineje pilsto i tokius plastmasinius ir stiklinius indelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 18, 15:18)
na originali pakuote yra ta kur pardavineja parduotuvese, o vaistineje pilsto i tokius plastmasinius ir stiklinius indelius  4u.gif

Bet tai kokybe nenukencia del to, kad ispilstyta?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 11:57)

Jei gyveni Vilniuj, tai tikras kainas orginaliose pakuotese gali suzinot akropolyje, netoli delano yra Sugihara parduotuve ir dar ten kazkas, priesais step topa lygtai g.gif
Vaistineje (kauno) pati esu pilsciusi sia kosmetika, kai man buvo praktika, tai galiu pasakyti, kad moteriskes biskuti nusukdavo ant kiekio,gal sau pasilikdavo, gal daugiau pakuociu padarydavo.. bet jei norisi pabandyti pirma karta, labai apsimoka pirkti mazais kiekiais is ten, o ne visa didziausia orginalia pakuote smile.gif Ten pat vaistineje galima buvo gauti zurnaliuka, kur kiekvienas produktas aprasytas, ten galetum ir paskaityti, kas drekina oda smile.gif Vienas is ju yra Barbados kremas, kitas, taip pat drekinantis yra su saltalankiu, kuri minejai, jie abu tinka jaunai odai. taciau, jei ju drekinimas nepakankamas, gal dar bus ir kitu... Beje, akropolyje konsultantes, taip pat gal kazka tau patartu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 15:54)
Bet tai kokybe nenukencia del to, kad ispilstyta?

Nuo tada, kai atidaroma orginali pakuote, pradedamas skaiciuoti kosmetikos galiojimo laikas, ji, sureagavusi su oru, ar su kuo kitu, pradeda senti
Bet kadangi, perki maza kieki, greitai ir isnaudoji, todel cia nieko blogo labai.. o siaip nieko ta kokybe nesikeicia, nes pilstoma i svarius, sterilius indelius smile.gif
Atsakyti
Šiaip jei moki angliškai, gali pasiskaityti pačiame annos lotan puslapyje. Bet šiaip didesnė dalis jų produktų, kuriais prekiaujama LT, skirta būtent riebesnei odai. Nes sausai odai (pastaba - sausa yra ne tas pats, kas dehidratuota) reikia ne tik drėkinimo, bet ir apsauginio riebaliuko, kuris neleistų tai drėgmei išsisklaidyt. Jei iš riebesnių, tai būtent auksinė linija, kiek žinau, tikrai regeneruojamasis balzamas "Renova", būtent ir hidrofilinis valiklis, kiek jų puslapyje skaičiau, būtent sausai odai skirtas... bet šiaip anna lotan labiau problemiškai-riebokai-spuoguotai odai skirta.
Atsakyti