Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(Alinva @ 2009 02 23, 18:36)
Aišku, matai, sakai, kad oda į sausumą... mano mišri, bet į riebumą, dėl to ir nelabai patinka tas hidrofilinis (nežinau, ar jis barbados, ar ne)

ant buteliuko per viduri rasomas pavadinimas paziurek
Atsakyti
QUOTE(simbulka @ 2009 02 23, 18:12)
ant buteliuko per viduri rasomas pavadinimas paziurek

Pas mane pilstomas variantas, ir NERAŠOMA, ar barbados, ar ne, kitaip neklausčiau. Užklijuotas paprastas spausdintas lapukas, ir parašyta "Hidrofilinis valiklis", išpilstymo data ir kiekis... ir vieta. Viskas.
Atsakyti
Nusipirkau paakių gelį (eye contour gel)
ale jo brangumas, už 1,2g sumokėjau apie 37Lt unsure.gif ir dar kremą su šaltalankiais, bet jau koks malonumas kai ant veido užtepi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2009 02 24, 08:53)
Nusipirkau paakių  gelį (eye contour gel)
ale jo brangumas, už 1,2g sumokėjau apie 37Lt unsure.gif  ir dar kremą su šaltalankiais, bet jau koks malonumas kai ant veido užtepi wub.gif

O tai originalioj pakuotėj pirkai? vaistinėje ar salone? Ir kažkaip neįsivaizduoju tokiom pakuotėm... pareisiu namo, turiu originalioj pakuotėj akių gelį, pažiūrėsiu. Labiau patikėčiau, kad 12g, ar 1,2 oz, bet 1,2 gramo... čia gi vienam patepimui blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 24 vasario 2009 - 08:57
QUOTE(Alinva @ 2009 02 24, 08:57)
O tai originalioj pakuotėj pirkai? vaistinėje ar salone? Ir kažkaip neįsivaizduoju tokiom pakuotėm... pareisiu namo, turiu originalioj pakuotėj akių gelį, pažiūrėsiu. Labiau patikėčiau, kad 12g, ar 1,2 oz, bet 1,2 gramo... čia gi vienam patepimui  blink.gif

pirkau pas kosmetologę, originalioje pakuotėjė, toks mažas miniukas-tūtelė.Užrašyta 5ml, bet man skaičiavo kaip 1,2g g.gif
Ne vienam patepimui schmoll.gif užteks jo ilgam, nes labai mažai tepasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 24 vasario 2009 - 13:38
QUOTE(svelni @ 2009 02 24, 14:38)
pirkau pas kosmetologę, originalioje pakuotėjė, toks mažas miniukas-tūtelė.Užrašyta 5ml, bet man skaičiavo kaip 1,2g g.gif
Ne vienam patepimui schmoll.gif  užteks jo ilgam, nes labai mažai tepasi smile.gif

taigi čia mėginukai. Kosmetologės juos turėtų duoti klientėms nemokamai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 24, 20:09)
taigi čia mėginukai. Kosmetologės juos turėtų duoti klientėms nemokamai.  smile.gif

Ale ir nulupo - pilna originali pakuotė yra 40 ml. Ir tikrai mokėjau mažiau, negu tu už tą mažą... (čia vaistinėj pirkau). siūlau nebepirkt iš tos kosmetologės, o jei turi galimybių - pakeisti į geresnę doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
O jus gal zinot ar pardavineja vaistinese propolio pudra veidui ten tokie miltukai nuo spuogu ? gal kas naudojat ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2009 02 25, 10:44)
Sveikutes  smile.gif
O jus gal zinot ar pardavineja vaistinese propolio pudra veidui ten tokie  miltukai nuo spuogu ? gal kas naudojat ?  rolleyes.gif

Mano kosmetologė naudodavo, po veido valymo darydavo masažą veidui su būtent šiais miltukais.... sakė, kad dezinfekuoja, kažkiek, etc. Pati pirkt nemačiau ir atskirai nenaudojau...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 02 24, 09:10)
Pas mane pilstomas variantas, ir NERAŠOMA, ar barbados, ar ne, kitaip neklausčiau. Užklijuotas paprastas spausdintas lapukas, ir parašyta "Hidrofilinis valiklis", išpilstymo data ir kiekis... ir vieta. Viskas.

gidrofilis valiklis yra tik barbados, as siaip ji pirkau originalioje pakuotele mokejau 54 lt sako jo uztenka pusei matu, nes naudojamas po 2 lasiukus ir ilgam uztenka apsimoka uz tokius lt ji pirkti
Atsakyti
Pabaigiau Anna Lotan alijošiaus gelį nepasakyčiau kad kažkuo ypatingas buvo. Parašyta, kad naudoti kaip valomąja kaukę 15 minučių, bet nieko jis nevalė forume merginos gyrė, kad naudoja kaip dieninį drėkinamąjį kremą, tačiau man po kurio laiko atrodydavo lyg veidas plėvele padengtas.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 02 28, 22:17)
Pabaigiau Anna Lotan alijošiaus gelį nepasakyčiau kad kažkuo ypatingas buvo. Parašyta, kad naudoti kaip valomąja kaukę 15 minučių, bet nieko jis nevalė  forume merginos gyrė, kad naudoja kaip dieninį drėkinamąjį kremą, tačiau man po kurio laiko atrodydavo lyg veidas plėvele padengtas.

galbūt užtepama per daug gelio? man tikrai nieko panašaus nebūna schmoll.gif
Atsakyti