QUOTE(Alinva @ 2009 02 15, 13:50)
Beje, merginos, gal patikslinsit man, kur yra gedimino vaistine? Anksciau kaune gyvenau, o Vilniuj sviezia visai... 

Gedimino vaistinė

QUOTE(Alinva @ 2009 02 15, 13:50)
O tonikai - su vaistazolem ir su arbatmedziu is kur? anna lotan?
Beje, merginos, gal patikslinsit man, kur yra gedimino vaistine? Anksciau kaune gyvenau, o Vilniuj sviezia visai...

Taip, Anna Lotan tonikai, sausai odai - su vaistazolem, misriai - su arbatmedziu

QUOTE(Strazdane @ 2009 02 15, 16:16)
Sveikos, gal kuri turite orginalia barbados pakuote ir galetu nurasyt kremuko sudeti? labai idomu is ko tas stebuklas padarytas. aciu.
Kaip tik po ranka kremukas. Tikiuos bus naudina. As nelabai susigaudau...
Cituoju

Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Potaddium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.
Kazkaip i sudeti anksciau nesigilinau, bet ta galune 'paraben kazkaip neviliojanciai skamba....

Papildyta:
Beje, barbados kremuko kvapas mano brangiajam baaaaasiai nepatinka... vis rauko nosi, kai tik juo pasitepu veiduka... o del poveikio, matyt reikia ilgesni laika panaudoti, o ir siaip, reikia odele sutvarkyti....

QUOTE(spyglyte @ 2009 02 16, 18:51)
Vieną su vaistažolėmis turiu, tai ten kaip tik riebiai, paaugliškai odai

QUOTE(c'amelia @ 2009 02 16, 19:08)
Kaip tik po ranka kremukas. Tikiuos bus naudina. As nelabai susigaudau...
Cituoju
Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Potaddium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.
Kazkaip i sudeti anksciau nesigilinau, bet ta galune 'paraben kazkaip neviliojanciai skamba....
Papildyta:
Beje, barbados kremuko kvapas mano brangiajam baaaaasiai nepatinka... vis rauko nosi, kai tik juo pasitepu veiduka... o del poveikio, matyt reikia ilgesni laika panaudoti, o ir siaip, reikia odele sutvarkyti....
Cituoju

Papildyta:

Na vien tai, kad tie parabenai pačioje pabaigoje, reiškia, kad jų mažiausiai dėta. O barbados kremuko kvapas ir man nelabai, tai aš labai patenkinta balansuojamuoju kremu, tai barbados ir alijošiaus gelio mišinys, na nesiskundžiu

QUOTE(svieske @ 2009 02 16, 21:09)
Gal zinote kur galima pasiziureti siu priemoniu kainas originaliose pakuotese ir kur galima isigyti Kaune ar Vilniuje? O gal zinote kiek propolio losjonas kainuoja?
Originaliose pakuotėse Vilniuje Sugiharos centras berods, ir dar Panevėžy kažkoks yra. Kartais būna ir vaistinėse, didesnes pakuotes galima ir užsisakyt (pvz, 0,5litro alijošiaus gelio užsakinėdavo vaistinėse).
sveikos
ką naudojate veido odos pašviesinimui, sulyginimui? kurias būtent priemones iš serijos su vitaminu C?

ką naudojate veido odos pašviesinimui, sulyginimui? kurias būtent priemones iš serijos su vitaminu C?

QUOTE(c'amelia @ 2009 02 16, 20:08)
Cituoju 

Iki šiol maniau, jog AL kosmetika neprifarširuota tomis bjaurybėmis

QUOTE(Strazdane @ 2009 02 17, 10:28)
Aciu uz atsakyma, mat as buvau bepradedanti svaigt apie sia kosmetika, bet pasirodo nieko stebuklingo. Vadinas toliau naudosiu savo alijosiaus geli ir dziaugsiuos:D
O ka tokio naudojate be tu parabenu?
Ar nesuklysiu rasydama, kad Weledos kosmetika yra be juju?

Jei laukies tai kosmetika turi buti isvis be parabenu. siaip dabar labai atidziai skaitau sudeti ir renkuos gaminius be parabenu, o tam barbados kreme tikrai visi parabenai sukisti, nelabai jie geras daiktas....