Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Sveikos, gal kuri turite orginalia barbados pakuote ir galetu nurasyt kremuko sudeti? labai idomu is ko tas stebuklas padarytas. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 02 15, 13:50)
Beje, merginos, gal patikslinsit man, kur yra gedimino vaistine? Anksciau kaune gyvenau, o Vilniuj sviezia visai...  blush2.gif

Gedimino vaistinė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazilė: 15 vasario 2009 - 16:50
QUOTE(Alinva @ 2009 02 15, 13:50)
O tonikai - su vaistazolem ir su arbatmedziu is kur? anna lotan?
Beje, merginos, gal patikslinsit man, kur yra gedimino vaistine? Anksciau kaune gyvenau, o Vilniuj sviezia visai...  blush2.gif

Taip, Anna Lotan tonikai, sausai odai - su vaistazolem, misriai - su arbatmedziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2009 02 15, 16:16)
Sveikos, gal kuri turite orginalia barbados pakuote ir galetu nurasyt kremuko sudeti? labai idomu is ko tas stebuklas padarytas. aciu.

Kaip tik po ranka kremukas. Tikiuos bus naudina. As nelabai susigaudau...
Cituoju biggrin.gif

Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Potaddium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Kazkaip i sudeti anksciau nesigilinau, bet ta galune 'paraben kazkaip neviliojanciai skamba.... doh.gif
Papildyta:
Beje, barbados kremuko kvapas mano brangiajam baaaaasiai nepatinka... vis rauko nosi, kai tik juo pasitepu veiduka... o del poveikio, matyt reikia ilgesni laika panaudoti, o ir siaip, reikia odele sutvarkyti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 02 16, 18:51)
Taip, Anna Lotan tonikai, sausai odai - su vaistazolem, misriai - su arbatmedziu smile.gif

Vieną su vaistažolėmis turiu, tai ten kaip tik riebiai, paaugliškai odai g.gif turbūt ne tą patį....

QUOTE(c'amelia @ 2009 02 16, 19:08)
Kaip tik po ranka kremukas. Tikiuos bus naudina. As nelabai susigaudau...
Cituoju  biggrin.gif

Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Potaddium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Kazkaip i sudeti anksciau nesigilinau, bet ta galune 'paraben kazkaip neviliojanciai skamba.... doh.gif
Papildyta:
Beje, barbados kremuko kvapas mano brangiajam  baaaaasiai nepatinka... vis rauko nosi, kai tik juo pasitepu veiduka... o del poveikio, matyt reikia ilgesni laika panaudoti, o ir siaip, reikia odele sutvarkyti.... blush2.gif

Na vien tai, kad tie parabenai pačioje pabaigoje, reiškia, kad jų mažiausiai dėta. O barbados kremuko kvapas ir man nelabai, tai aš labai patenkinta balansuojamuoju kremu, tai barbados ir alijošiaus gelio mišinys, na nesiskundžiu ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kur galima pasiziureti siu priemoniu kainas originaliose pakuotese ir kur galima isigyti Kaune ar Vilniuje? O gal zinote kiek propolio losjonas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 02 16, 21:09)
Gal zinote kur galima pasiziureti siu priemoniu kainas originaliose pakuotese ir kur galima isigyti Kaune ar Vilniuje? O gal zinote kiek propolio losjonas kainuoja?

Originaliose pakuotėse Vilniuje Sugiharos centras berods, ir dar Panevėžy kažkoks yra. Kartais būna ir vaistinėse, didesnes pakuotes galima ir užsisakyt (pvz, 0,5litro alijošiaus gelio užsakinėdavo vaistinėse).
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ką naudojate veido odos pašviesinimui, sulyginimui? kurias būtent priemones iš serijos su vitaminu C? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2009 02 16, 20:08)
Cituoju  biggrin.gif

Iki šiol maniau, jog AL kosmetika neprifarširuota tomis bjaurybėmis doh.gif Ant vaistinėse išpilstytų indelių juk nesurašyta gaminių sudėtis unsure.gif O pasirodo, jog net visi įmanomi parabenai joje sukišti blink.gif Teks rinktis atidžiau...
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, mat as buvau bepradedanti svaigt apie sia kosmetika, bet pasirodo nieko stebuklingo. Vadinas toliau naudosiu savo alijosiaus geli ir dziaugsiuos:D
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2009 02 17, 10:28)
Aciu uz atsakyma, mat as buvau bepradedanti svaigt apie sia kosmetika, bet pasirodo nieko stebuklingo. Vadinas toliau naudosiu savo alijosiaus geli ir dziaugsiuos:D

O ka tokio naudojate be tu parabenu?
Ar nesuklysiu rasydama, kad Weledos kosmetika yra be juju? g.gif
Atsakyti
Jei laukies tai kosmetika turi buti isvis be parabenu. siaip dabar labai atidziai skaitau sudeti ir renkuos gaminius be parabenu, o tam barbados kreme tikrai visi parabenai sukisti, nelabai jie geras daiktas....
Atsakyti