QUOTE(-ciute- @ 2010 04 16, 23:19)
Norėčiau, kad parekomenduotumėt AL priemonių man:
mano veido oda šiaip mišri, T zona rieboka, kartais ir spuodelių būna, o kitur sausoka, prie jautresnių. Man dabar reikia dieninio ir naktinio kremo, dar norėčiau prausiklio, bet kad galima būtų kaip su muilu ir makiažą nuplauti, nes su tais pieneliais makiažui valyti nemėgstu terliotis

. Praeitą vasarą apie savaitę bandžiau draugės šitą kremą veidui:
http://www.annalotan...ig_pic/152.html Draugės tai jautri, sausa, tai jai sakė jis labai tinka ir patinka, jis man labai patiko ir lyg tiko ir dar spalvytę tokią malonią suteikia

Ačiū toms kurios pakonsultuos
Esu tik pradedancioji Ana lotan vartotoja, bet isbandzius N+K kremu (tame tarpe ir pakankamai brangiu) labai apsidziaugiau radus sia kosmetika-jos efektu ir kaina.
mano oda taip pat misri klasikine (T riebi, kemsasi poros, retkarciais islenda spuogiukai, o zandai, smilkiniai-linke sauseti, pleiskanoti).
Pirmiausiai visam veidui patariu (gerai nuvalius) gero drekinimo. man puikiai tiko ir patiko auksiniai lasai (cia speju tas serumas). jis tinka nakciai ir dienai po kremu. Dienai isimylejau Barbados calming balm (jis puikiai tinka ir nakciai, ir vyrui po skutimosi jei beria, bet oda reikalauja dregmes), nerealus dalykelis!!!! Paaakiu gelis stebuklingas! Esu pirkus kremus paakiams ir virs 200, bet sitas...uz nepilnus 40 pranoko lukescius daugiau nei uz 200....
Auksines serijos gel cream man laaaabai patiko, tiksliau mano zandams. Po pudra neblizga, nelieka kaukes ant veido. Tiesa, saltalankiu serijos akiu kremas keistas man...Biski akis grauzia ir ryte dar labai jauciasi riebalas (tepuosi nakciai).
Ne veidui, bet labai rekomenduoju mineralini krema rankoms. Skausmingus itrukimus nuo salcio issigydziau per 2 dienas!!!!