Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Sveikos, siūlau pažiūrėti čia http://www.sugihara....tai/anna-lotan/ ir nuolaidų kiek žinau yra įvairių šiuo metu procedūroms ir kosmetikai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idagood: 30 balandžio 2010 - 22:34
Merginos, prašau jūsų pagalbos... 4u.gif
Jau mėnesį naudoju AL kosmetikos priemones, ale nežinau, kokias 4u.gif doh.gif Perku is kosmetologes, supilstytas i mažus buteliukus (po 50ml). Už kiekvieną buteliuką moku po 30lt. O čia pasiskaitinėjau, kad kainos didesniu pakuočių gerokai mažesnės 4u.gif
Baigėsi kažkoks skystis, sausinantis spuogus thumbup.gif , nuėjau pas kosmetologę, kad parodytų, kokį aš naudojau....Hmmm g.gif bet ji atsisakė, motyvuodama, kad buvome susitarusios, jog gydys mano veido oda 3 mėn ir aš iš jos pirksiu tas priemones blush2.gif
Ar galėtumėte tapti mano konsultantėmis ax.gif - atspėti, ką aš naudoju?
Kauke tokia pilko atspalvio, kvepia dantų pasta (toks senoviškas mėtinis kvapas)?
Skystis, sausinantis spuogelius, toks smėlio spalvos, o ant veido pabaltuoja.
Aciū padėsiančioms yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzedita: 02 gegužės 2010 - 17:45
QUOTE(geguzedita @ 2010 05 02, 19:41)
Merginos, prašau jūsų pagalbos...  4u.gif
Jau mėnesį naudoju AL kosmetikos priemones, ale nežinau, kokias  4u.gif  doh.gif Perku is kosmetologes, supilstytas i mažus buteliukus (po 50ml). Už kiekvieną buteliuką moku po 30lt. O čia pasiskaitinėjau, kad kainos didesniu pakuočių gerokai mažesnės  4u.gif
Baigėsi kažkoks skystis, sausinantis spuogus  thumbup.gif , nuėjau pas kosmetologę, kad parodytų, kokį aš naudojau....Hmmm  g.gif  bet ji atsisakė, motyvuodama, kad buvome susitarusios, jog gydys mano veido oda 3 mėn ir aš iš jos pirksiu tas priemones  blush2.gif
Ar galėtumėte tapti mano konsultantėmis ax.gif - atspėti, ką aš naudoju?
Kauke tokia pilko atspalvio, kvepia dantų pasta (toks senoviškas mėtinis kvapas)?
Skystis, sausinantis spuogelius, toks smėlio spalvos, o ant veido pabaltuoja.
Aciū padėsiančioms  yahoo.gif

na ir įdomi jūsų kosmetologė doh.gif
spuogus džiovina kaukė Provit, tada sausinamasis žolių losjonas, Procalm kaukė g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
sakykite kaip jūs naudojate aloe vera gelį? kaip kaukę ar kaip kremą? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif o kazin ar butu koks lengvas drekinamasis kremukas alergiskai odai, nekemsantis poru, be alijosiaus sudetyje? ax.gif
Atsakyti
Na va, esu išbandžius priemones riebiai odai, tai patiko tik mirtų kaukė. O visa kita, kremas, aukso dulkių kremas ir drėkiklis labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 05 02, 19:07)
na ir įdomi jūsų kosmetologė doh.gif
spuogus džiovina kaukė Provit, tada sausinamasis žolių losjonas, Procalm kaukė g.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)

ar kuri riebesnės odos savininkė bandė birią AL pudrą? Nekemša porų? smile.gif

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2010 08 10, 11:14)
ar kuri riebesnės odos savininkė bandė birią AL pudrą? Nekemša porų?  smile.gif

Naudojau AL Concealing powder-tikrai nekimso, maskavo, gal tik norejosi daugiau matiskumo. Bet siaip gera. Svarbu tik tinkama spalva issirinkti.
Atsakyti
Gal kuri mergaite turi Anna Lotan produktu lankstinuka su aprasymu ir galetu pasidalinti? Pilies vaistinej neturejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2010 08 10, 14:31)
Gal kuri mergaite turi Anna Lotan produktu lankstinuka su aprasymu ir galetu pasidalinti? Pilies vaistinej neturejo schmoll.gif

Universiteto vaistinėje Vilniuje visada būna tokia knygutė apie priemonės, galima pasivartyti ją. o šiaip viskas aprašyta yra sugiharos puslapyje smile.gif
http://www.sugihara....tai/anna-lotan/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 10 rugpjūčio 2010 - 21:37
Sveikos 4u.gif noreciau pasiteirauti, gal kuri parekomenduosite veido kauke, oda mano alergiska, misri.
Atsakyti