Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(dote @ 2008 07 07, 19:33)

o kremuka koki naudoji? is annps lotan? ar koki kita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 08, 00:32)
o kremuka koki naudoji? is annps lotan? ar koki kita?  4u.gif

naudoju balansuojama ir alijosiaus bei tonika riebiai odai, ziema naudojau Naujoji era nakciai, irgi labai geras, bet ten su rugstimis, tai vasara nenaudoju. Is kaukiu naudoju molio-sita superine, dar turiu ananasini sveitikli, bet nezinau ar ji dar pirksiu.
Atsakyti
Sveikos! O kur galima rast pigiau Anna Lotan Herbal Drying Lotion
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 08, 11:48)
Sveikos! O kur galima rast pigiau  Anna Lotan Herbal Drying Lotion 

Šitą perku už berods 35 lt Akropolio SPA centre. Nežinau ar čia pigiau, bet neisivaizduoju jo pilstomo, tai perku orginalioj pakuotėj.
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2008 07 08, 12:27)
Šitą perku už berods 35 lt Akropolio SPA centre. Nežinau ar čia pigiau, bet neisivaizduoju jo pilstomo, tai perku orginalioj pakuotėj.

Tai va,as irgi perku tenais po 35,bet gavau tokia navodke kad kazkur parduoda daug pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 08, 13:38)
Tai va,as irgi perku tenais po 35,bet gavau tokia navodke kad kazkur parduoda daug pigiau...

VU vaistinej ir gedimino pr. budincioj vaistinej 4u.gif arba bet kur kur prekiauja ispilstyta AL kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 08, 13:35)
VU vaistinej ir gedimino pr. budincioj vaistinej 4u.gif  arba bet kur kur prekiauja ispilstyta AL kosmetika mirksiukas.gif

Dekui!!! sunglasses2.gif
Atsakyti
kaune nei Lituanikos vaistinėj, nei Universiteto vaistinėj nėra jokio kito prausiklio išskyrus hidrofilinį! nejaugi mineralinis muilas tik Vilniuj? be to, dukart pirkau Barbada, labai skyrėsi kvapas. Pirmąkart kaip vaistų. dabartinio pilstymo toks rūgštokas, lyg parfumuotas. Koks jis iš tiesų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 08 liepos 2008 - 18:36
QUOTE(wild @ 2008 07 08, 18:35)
kaune nei Lituanikos vaistinėj, nei Universiteto vaistinėj nėra jokio kito prausiklio išskyrus hidrofilinį! nejaugi mineralinis muilas tik Vilniuj? be to, dukart pirkau Barbada, labai skyrėsi kvapas. Pirmąkart kaip vaistų. dabartinio pilstymo toks rūgštokas, lyg parfumuotas. Koks jis iš tiesų?

AL sudeti pakeite. Matyt, pirmas buvo senos sudeties, kitas - jau naujos g.gif
Atsakyti
Na vakar ir aš prisipirkau šios kosmetikos smile.gif Pirkau sausinamąjį losjoną, barbados kremą ir molio kaukę. Man patiko kad nelabai brangu, o poveikio tai dar nžn. Tik vakar losjoną tepiausi tai visai fainas daiktas. Man tik kvapas nepatinka, dar šiand man jaučiasi toks aštrus blush2.gif
Atsakyti
O nesuprastejo Barbados po pakeitimo? g.gif
Mano mylimiausias buvo.. kazi ar toks bus ir toliau? verysad.gif
Papildyta:

QUOTE(Violetke @ 2008 07 05, 22:28)
Zodziu kaip ir bet kuri kita kosmetika, reikia atrasti "savo" produktus... Tik man kazkaip nelabai sekasi, kol kas viskas ka isbandziau ypatingo ispudzio nepaliko. g.gif

As tai nesuprantu kokio jus ISPUDZIO norit? blink.gif Kas jum cia? Jus ko tikites, kad jum per viena diena rauksles panaikins ir spuogus uzgydis? blink.gif
Jeigu tinka jautriai odai, neberia, nealergizuoja, tai jau reikia dziaugtis, o ne ieskot kazkokiu stebuklingu ispudziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 10, 17:22)
O nesuprastejo Barbados po pakeitimo? g.gif
Mano mylimiausias buvo.. kazi ar toks bus ir toliau? verysad.gif
[

Man tai ankstesnis geriau patiko bigsmile.gif
Atsakyti