Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

o gal kas zinot, kur anna lotan kreminiu pudru galima isigyt? kaip supratau universiteto vaistinej pudru nepardavineja.
Atsakyti
Kaune Pilies vaistinėj kartais būna, bet ten visada galima užsisakyti. Aš taip ir dariau, o paskui kai gauna produkciją, paskambina.
Atsakyti
o neuztenka tik auksiniu lasu drekiklio? kazkaip ne viena minejot, kad po jo ir krema geli tepat.. gal galit papasakot daugiau kaip jie veikia ir kodel taip darot ir kodel neuztenka po viena ju? doh.gif noriu as kazko lengvesnio ir labiau drekinancio uz barbada vasarai, nebezinau ar pirkt drekikli, ar krema geli, ar reikia abieju
Atsakyti
Anna Lotan kremas veidui man tiko ir patiko, bet paakiu kremas tai nekas, tik pasitepus is karto jauciasi perstejimas, lyg koks dilgciojimas.
Atsakyti
O man nuo to isgirtojo Barbados jau po pusdienio ima visas veidas blizgeti... g.gif Nors oda misri ir turetu man tikti. Gal tiesiog vasarai jis pernelyg riebus, reiketu ko nors lengvesnio. Gal kas kokia rekomendacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 02, 11:45)
O man nuo to isgirtojo Barbados jau po pusdienio ima visas veidas blizgeti...  g.gif  Nors oda misri ir turetu man tikti. Gal tiesiog vasarai jis pernelyg riebus, reiketu ko nors lengvesnio. Gal kas kokia rekomendacija?  4u.gif

Man patinka is serijos Liquid Gold, neblizga, netempia, gerai susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 02, 11:45)
O man nuo to isgirtojo Barbados jau po pusdienio ima visas veidas blizgeti...  g.gif  Nors oda misri ir turetu man tikti. Gal tiesiog vasarai jis pernelyg riebus, reiketu ko nors lengvesnio. Gal kas kokia rekomendacija?  4u.gif

Dar is Anna Lotan yra lengvas drėkinantis kremas "Balancer".Jis labai lengvos konsistencijos, maloniai tepasi, gerai drėkina.Manau, jis vasarai kaip tik.Aš dažniausiai Barbados kremuką naudoju, o kai norisi kazžkuo pakeist tai tuomet nusiperku minėtąjį Balancer, arba dar neblogas yra kremas-gelis"Skystasis auksas"
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 07 02, 12:17)
Dar is Anna Lotan yra lengvas drėkinantis kremas "Balancer".Jis labai lengvos konsistencijos, maloniai tepasi, gerai drėkina.Manau, jis vasarai kaip tik.Aš dažniausiai Barbados kremuką naudoju, o kai norisi kazžkuo pakeist tai tuomet nusiperku minėtąjį Balancer, arba dar neblogas yra kremas-gelis"Skystasis auksas"

man šie abu kremukai thumbup.gif dabar apsistojau ties Barbados. dar norėčiau su alaviju gelį išbandyt. tik nežinau ar verta g.gif nes sakė jog tai ne kremas, o daugiau kaukė g.gif
Atsakyti
o kur annos Lotan kainos dingo is www.rozynas.lt turbut jie jau nebeprikiauja doh.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms atsakiusioms. Tai turbut teks Barbados krema saltesniam metu laikui atidet... Tik idomu ar nepasibaigs jo galiojimas, jei atidarytas indelis?
beje, gal kas nors dar ir apie hidrofilini valikli gali daugiau papasakoti. Tiksliau apie jo naudojima.. ax.gif 4u.gif nemoku as su juo elgtis.
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 07 02, 11:17)
Dar is Anna Lotan yra lengvas drėkinantis kremas "Balancer".Jis labai lengvos konsistencijos, maloniai tepasi, gerai drėkina.Manau, jis vasarai kaip tik.

O jis irgi buna pilstomas vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 07 02, 12:30)
man šie abu kremukai  thumbup.gif dabar apsistojau ties Barbados. dar norėčiau su alaviju gelį išbandyt. tik nežinau ar verta  g.gif nes sakė jog tai ne kremas, o daugiau kaukė  g.gif

Na jis drekiklis, as pries kremuku tepantis jo uztepu, tai super drekina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(com @ 2008 07 02, 01:07)
Anna Lotan kremas veidui man tiko ir patiko, bet paakiu kremas tai nekas, tik pasitepus is karto jauciasi perstejimas, lyg koks dilgciojimas.

As galvojau, kad gal per arti tepu ar ka, nes irgi perstedavo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bad_cat @ 2008 06 23, 16:23)
o gal kas zinot, kur anna lotan kreminiu pudru galima isigyt? kaip supratau universiteto vaistinej pudru nepardavineja.

Tai kad turejo ten mirksiukas.gif
Atsakyti