Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

valiooooooooooooo! turim draugiu clap.gif clap.gif clap.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif aciu aciu aciu uz pagirimus, smagu, kad ir kietiems patinko mano sijonukas blush2.gif
dar du yra nunerti, tik vis neprisiruosiu pasiuti pasijonius, kai jau busiu uzbaigus, parodysiu ka dar turiu... smile.gif
Atsakyti
kaip greitai jus neriat tuos sijonukus.o as kad aptingau doh.gif nerima iskeiciu i pietu miega blush2.gif nu nieko,kaip nors gal isivaziuosiu ir vel kaip uzsukta nersiu smile.gif
Atsakyti
aš vat biški blogietė, džiaugiuosi, kad jus saulė aptingino, nes niekada nedavyčiau jūsų.
Nes tai vaiko išleistuvės, tai namų ruoša, ir nebepaneriu kiek noriu:)
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 03, 15:35)
kaip greitai jus neriat tuos sijonukus.o as kad aptingau doh.gif nerima iskeiciu i pietu miega blush2.gif nu nieko,kaip nors gal isivaziuosiu ir vel kaip uzsukta nersiu smile.gif

Na tau miegas svarbesnis turėtų būt už sijoną biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 03, 15:42)
aš vat biški blogietė, džiaugiuosi, kad jus saulė aptingino, nes niekada nedavyčiau jūsų.
Nes tai vaiko išleistuvės, tai namų ruoša, ir nebepaneriu kiek noriu:)

Džiaukis, džiaukis kol gali biggrin.gif aš tai per tokius orus nieko nepaneriu, nes reik su vaiku dumt į lauką saule džiaugtis ax.gif ale per pietų miegą tai kimbu į darbus biggrin.gif dėl to krūva skalbinių nelygintų stovi lotuliukas.gif
bet sau pasižadėjau iki kitos savaitės vidurio pribaigt sijoną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 06 03, 16:10)
Džiaukis, džiaukis kol gali  biggrin.gif  aš tai per tokius orus nieko nepaneriu, nes reik su vaiku dumt į lauką saule džiaugtis  ax.gif  ale per pietų miegą tai kimbu į darbus  biggrin.gif  dėl to krūva skalbinių nelygintų stovi  lotuliukas.gif
bet sau pasižadėjau iki kitos savaitės vidurio pribaigt sijoną  blush2.gif

drinks_cheers.gif Va va - ir aš atiduodu duoklę motinystei... Griekas namie sėdėt - kai tokie orai, tai su mazgium po porą kart per dieną į lauką einam mirksiukas.gif Tai vat paskui irgi stengiuos namšų ruoša užsiimt, nors ir prabėgom... blush2.gif Panert galiu tik vakare užmigdžius vaikus, kol dar miegas nesurakina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 25, 10:37)
sveikinu savo sijono broli drinks_cheers.gif labai dailus, o man tie lapai irgi visai nieko mirksiukas.gif idomi ideja. Del ryzumo nesijaudink, kai isplausi, jis siek tiek nubles, bet kaip kazkas ir minejo, fantastiskas reikalas derejimui su baltais rubais  mirksiukas.gif as apskritai niekada nemegau rudos ir visu jos atspalviu, nuo sito sijono galima sakyt pasikeite mano poziuris i ruda ir po jo buvo nemazai darbu ruduoklisku  thumbup.gif
ir dar butu neblogai pamatyt sijoneli and pacios manekenes wub.gif

pasirodo manekene hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif nu tas ryzas visai kaip mano doh.gif ir tas kitas thumbup.gif saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 06 03, 20:58)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif nu tas ryzas visai kaip mano doh.gif ir tas kitas  thumbup.gif saunuole drinks_cheers.gif

dzenkuje bardzo smile.gif
o as neriu,neriu.visos tik giriates,kaip mezgat be atokvepio,tai jau mane pavydas sueme biggrin.gif
pasidariau kazkokia sijonu maniake blink.gif dar planuose reikia kokio raudono ar bordo ir juodo rolleyes.gif ir balto noreciau dar vieno vasarai is kvadraciuku ax.gif
Atsakyti
Olaiva - superrrr thumbup.gif Ananasinis labai gražu, na bet tas kitas - tiesiog pasaka wub.gif O kas dėl planų, tai čia mes visos tokios - nėriau liemenę, pamačiau Dovydos užrodytą sijoną - negalėjau atsilaikyt - liemenė šonan, neriam sijonuką... Jau galvoju ir apie suknelę ir dar vieną sijonuką, bei kokią tuniką ilgom rankovėm doh.gif Taip kad - PASAKA BE GALO lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 03 birželio 2008 - 22:01
QUOTE(frederica @ 2007 04 23, 12:52)
prašom,manau,kad toks patsuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Sveikutes smile.gif

Visos neriat grazumynus, as sedziu jau kokia trecia diena ir neissirenku katro griegtis.. atrodo i aki krito sitas, bet neina atsidaryt 1 ir 3 schemos, gal turit kuri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 06 03, 23:15)
Sveikutes smile.gif

Visos neriat grazumynus, as sedziu jau kokia trecia diena ir neissirenku katro griegtis.. atrodo i aki krito sitas, bet neina atsidaryt 1 ir 3 schemos, gal turit kuri?  ax.gif

Štai pirma http://public.fotki....nkas-/11-1.html . o čia trečia http://public.fotki....nkas-/11-3.html
Dabar nebesu garantuota,bet atrodo čia tas pats sijonukas doh.gif
Atsakyti