Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

tikrai ploni siulai atrodo.as isivaizdavau,kad storoki bus,nes pati is vernito VS sijona neriau,tai jie daug storesni buvo.
o as 38 eiles nuneriau.....reikia 50,tada imsiu akis,jau ta trikampi darysiu,kur imegzti reiks gelytes.gelytes siandien pabandymui po 1 nusineriau,tai ta penkiakampe su 5 siulgaliais man gaunasi,nes ta zvaigzdes kiekviena kampa reikia nerti atskirai.zodziu šimšynas bus doh.gif kol sukavosiu viska,tai prazilsiu...bus paluku spalva prie sviesaus sijono jau priderinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 04, 20:09)
tikrai ploni siulai atrodo.as isivaizdavau,kad storoki bus,nes pati is vernito VS sijona neriau,tai jie daug storesni buvo.
o as 38 eiles nuneriau.....reikia 50,tada imsiu akis,jau ta trikampi darysiu,kur imegzti reiks gelytes.gelytes siandien pabandymui po 1 nusineriau,tai ta penkiakampe su 5 siulgaliais man gaunasi,nes ta zvaigzdes kiekviena kampa reikia nerti atskirai.zodziu šimšynas bus  doh.gif kol sukavosiu viska,tai prazilsiu...bus paluku spalva prie sviesaus sijono jau priderinta smile.gif

dabar bandziau prisimint as tas zvaigzdes.... g.gif

man rodos po keliu bandymu pabandymu - isradau buda, kaip netraukyt tu siuliuku... g.gif kiek pamenu - uzlipdavau siaurindama tais lankeliais iki virsuneles, o paskui vienu soneliu grizdavau tokiais pa lankeliais iki pagrindo ir megzdavau kita spygliuka....

nzn ar cia aiskiai dabar parasiau... ax.gif jei neiseis - tada bandysiu gal kaip nors papaisyt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 04, 19:18)
dabar bandziau prisimint as tas zvaigzdes....  g.gif

man rodos po keliu bandymu pabandymu - isradau buda, kaip netraukyt tu siuliuku... g.gif  kiek pamenu - uzlipdavau siaurindama tais lankeliais iki virsuneles, o paskui vienu soneliu grizdavau tokiais pa lankeliais iki pagrindo ir megzdavau kita spygliuka....

nzn ar cia aiskiai dabar parasiau...  ax.gif jei neiseis - tada bandysiu gal kaip nors papaisyt....  ax.gif

supratau mirksiukas.gif
dekui,bandysiu viena taip nunarplioti.turetu nesimatyti labai to uzlipimo.jis man atrodo tik vienu sonu gautusi,kai nulipti reiktu,kad kita pradeti nerti.
oj,alpinizmas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 04, 20:24)

oj,alpinizmas  cool.gif

tikra ta zodzio prasme hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu kaip tik po ranka aš savo žvaigždutę parodyt user posted image Nunėriau kelias draugės mergytės džinsiukams papuošt mirksiukas.gif Tikrai be jokių galiukų - vienas vienintelis. O nėriau taip, nuneriu 7 kilpelių virvutę, tada žemu stulpeliu neriu atgal (ar į save kaip čia geriau pasakyt), o tada visą kojelę vėl žemaisnstulpeliais pirmyn... Jetus kaip painiai skamba, o taip prasta atlikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 04, 21:09)

kažkas minėjop Vernito medvilnę iš "babinų". gal tavoji tokia? man nerti iš Vernito buvo per grubu.
Atsakyti
mes apie va tokias kalbejom gelytes wink.gif kur penkiakampes.skiriasi nuo zvaigzduciu forma

user posted image

Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 06 04, 17:55)
Na štai - rodausi kiek pas mane yra user posted image
Man dar toli iki platėjimo  doh.gif Nors aš darysiu tokį iki kelių, tai kai paskaičiuoju, tai pusę tiek kiek nunėrus - 5 motyvus (nei daug, nei mažai )  lotuliukas.gif O neriu aš iš Vernito medvilnės.  ax.gif

aha neriasi tai pakankamai greitai mirksiukas.gif ir tavo siulai storesni daug...as jau pakartojau raporta 16 kartu doh.gif ir dar manau koki viena reikes, o paskui platinsiu, irgi sijona planuoju neilga mirksiukas.gif matai Maxi ploni siulai,bet visai nieko atrodo, tankus toks. sekmes 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 04, 22:04)
mes apie va tokias kalbejom gelytes wink.gif kur penkiakampes.skiriasi nuo zvaigzduciu forma

Olaiva, Sorry, kažkaip paminėjot žvaigždutes - tai man automatiškai ir šovė galvon tos žvaigždės, nors žinojau apie kokį sijoną kalba eina... doh.gif blush2.gif Nu dar kartelį atsiprašom.... 4u.gif
Dovyda, tai jau taip, pas mane siūlai storesni. Bet manau, kad smagiai neriasi tiek iš storesnių, tiek iš plonesnių, nes pats raštelis toks smagus yra mirksiukas.gif Bet turiu pasakyti, kad tamstelės tempai, tai milžiniški 4u.gif Žiūrėk, tuoj ir prezentacija įvyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 04 birželio 2008 - 22:55
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 04, 22:04)

user posted image

Galima ir šitas gėlytes nerti be 5 galų. Tuoj pabandysiu aprašyti. Neįžiūriu, 3 ar 5 pynelės kilpos yra viename lankelyje, tad įsivaizduokim, kad 5. Kaip suprantu, pirmoje lankelių eilėje yra 6 lankeliai. Tad neri 5, 4, 3, 2, 1 lankelius. Tau trūks po 1 lankelį kiekvienoje eilėje ir viršūnės. Paskutinį lankelį sudaro 2 pynelės kilpos ir stulpelis su užmetimu. Tada neri 5 pynelės kilpas ir stulpelį su užmetimu į tą vietą, kur įnėriai viršūnės stulpelį su užmetimu. Tada 2 pynelės kilpos ir stulpelis su užmetimu į prieš tai buvusio stulpelio su užmetimu įnėrimo vietą. Taip neri toliau, baogi 2 pynelės kilpom ir žemu stulpeliu į žemą astulpelį (kiek suprantu, nes smulkoka schema...
Jei bus neaišku, rėk, bandysiu namie pabraižyti...
Atsakyti
Na ką gi, rodausi, ką pavyko pagamint per savaitę biggrin.gif jau toks skruzdelynas tas sijonas, kad vis neriu neriu o atrodo vietoj stovi doh.gif

user posted image

Galvoju gal tokį ir palikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 05 birželio 2008 - 14:02

QUOTE(mimka @ 2008 06 05, 15:01)
Na ką gi, rodausi, ką pavyko pagamint per savaitę  biggrin.gif  jau toks skruzdelynas tas sijonas, kad vis neriu neriu o atrodo vietoj stovi  doh.gif

user posted image

Galvoju gal tokį ir palikt  lotuliukas.gif

ŠAUNUOLE

dar savaite ir us viskas
Atsakyti