Olaiva
OLAIVA
MAn ananasinis labai gražus, nu ant kūno tai superinis grožis. Pervaja krasavica:)
MAn ananasinis labai gražus, nu ant kūno tai superinis grožis. Pervaja krasavica:)
Olaiva-
tikrai ant manekėnės gražiau atrodo nei ant pakabos
ir manekenės manekenas labai mielas
visada man dabeliai gražiau atrodo ant manekenės negu ant pakabos.
QUOTE(Muske @ 2008 06 03, 23:15)
Sveikutes 
Visos neriat grazumynus, as sedziu jau kokia trecia diena ir neissirenku katro griegtis.. atrodo i aki krito sitas, bet neina atsidaryt 1 ir 3 schemos, gal turit kuri?
Visos neriat grazumynus, as sedziu jau kokia trecia diena ir neissirenku katro griegtis.. atrodo i aki krito sitas, bet neina atsidaryt 1 ir 3 schemos, gal turit kuri?
man atidare

Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2008 06 03, 22:59)
Olaiva - superrrr
Ananasinis labai gražu, na bet tas kitas - tiesiog pasaka
O kas dėl planų, tai čia mes visos tokios - nėriau liemenę, pamačiau Dovydos užrodytą sijoną - negalėjau atsilaikyt - liemenė šonan, neriam sijonuką... Jau galvoju ir apie suknelę ir dar vieną sijonuką, bei kokią tuniką ilgom rankovėm
Taip kad - PASAKA BE GALO 
Olaiva super
QUOTE(dovyda @ 2008 06 04, 13:21)
Tikrai, kad liga
QUOTE(angulyte @ 2008 06 04, 15:59)
raportoju
QUOTE(angulyte @ 2008 06 04, 00:06)
Štai pirma
QUOTE(dovyda @ 2008 06 04, 13:21)
man atidare
Aciu mergaites
QUOTE(angulyte @ 2008 06 04, 17:55)
Na štai - rodausi kiek pas mane yra 
Man dar toli iki platėjimo
Nors aš darysiu tokį iki kelių, tai kai paskaičiuoju, tai pusę tiek kiek nunėrus - 5 motyvus (nei daug, nei mažai )
O neriu aš iš Vernito medvilnės. 
Man dar toli iki platėjimo
Gaunasi graziai, bet kur pirkai medvilne plona, as kiek matau Vernito storoka tokia?
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 19:46)
Gaunasi graziai, bet kur pirkai medvilne plona, as kiek matau Vernito storoka tokia?
Nu jinai nėra labai plona - panašiai tokio storio kaip ir tie sukneliniai siuliukai, Maxiukai kur kas plonesni