Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(angulyte @ 2008 06 10, 18:29)
Ingriduska, labai fainas sijonukas  thumbup.gif
Na o aš jei ką - galiu rodyt irgi tik neišbaigtą variantą....  blush2.gif  Nes maniškis pas kaimynę siuvėją - žadėjo savaitgaliui padaryt  mirksiukas.gif Tada parodysiu , kad irgi netinginiavau.... user posted image
Tik pamušaliukas bus juodas  mirksiukas.gif  O po apačia kaip tik tie naktinukai kur savanoriuose po 7 lt  mirksiukas.gif

grazus sijonukas, mirksiukas.gif

o tai ten naktinukai skaitosi po 7 Lt g.gif
Atsakyti
ingriduska, ir darbukas ir valia blink.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif agnulyte grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 10, 18:32)
grazus sijonukas,  mirksiukas.gif

o tai ten naktinukai skaitosi po 7 Lt  g.gif

Tie po 7 lt.sintetiniai, spalvų gama įvairesnė... Trikotažiniai - po 32 lt. bet jų buvo tik juodų, baltų ir bordo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 10, 16:48)
Man tai geda rodyti, nes toks nebaigtas, be pasijonio bet jei jau pakrypo kalba, rodausi kad netinginiauju:)
http://public.fotki..../p10808163.html
http://public.fotki..../p10808117.html

na tikrai grazu. Niekaip neatsiprendziu ar sijonas ar modelis grazesnis thumbup.gif sveikiname su pasiektais rezultatais ir graziais darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu merginos šaunuolės thumbup.gif už kantrybę nert per tokius karščius 4u.gif labai gražūs sijonukai thumbup.gif ži0riu ir pavydžiu, nes nesugebu savojo niekaip baigt blush2.gif tiksliau net prisėst tyngiu kai taip karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 06 10, 19:35)
Nu merginos šaunuolės  thumbup.gif  už kantrybę nert per tokius karščius  4u.gif  labai gražūs sijonukai  thumbup.gif  ži0riu ir pavydžiu, nes nesugebu savojo niekaip baigt  blush2.gif  tiksliau net prisėst tyngiu kai taip karšta  doh.gif

nu jau mimka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 06 10, 18:35)
Nu merginos šaunuolės  thumbup.gif  už kantrybę nert per tokius karščius  4u.gif  labai gražūs sijonukai  thumbup.gif  ži0riu ir pavydžiu, nes nesugebu savojo niekaip baigt  blush2.gif  tiksliau net prisėst tyngiu kai taip karšta  doh.gif

ir tau negeda? g.gif liko kelios eiles ir nepabaigi.sitaip niekas nedaro schmoll.gif biggrin.gif
as gelytes neriu,tuoj sunerinesiu prieki,tai neisivaizduoju,kaip man ten pavyks.....pasidariau to praskiepo sablona is popieriaus,prisiusiu kvietkas ir tada sunersiu jas kazkaip g.gif
matyti sijonai thumbup.gif truksta tik pasijoniu ir bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikiuosi sugedinau biggrin.gif mimka dabar neria net ikaitusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 10, 20:16)
tikiuosi sugedinau  biggrin.gif mimka dabar neria net ikaitusi smile.gif

ne dar neneriu lotuliukas.gif , bet kai gryšiu namo tai iškart pulsiu nert lotuliukas.gif šiaip buvau užsibrėžus šią savaitę baigt, tai tikiuosi ištesėt sau duotą pažadą ax.gif o ypač dar kai sugėdinot mane blush2.gif
tik viena bėda yra, kad kažkaip man nepavyko gražiai sudurt, tai teks kažką dėt ant sudūrimo vietos, bet jau nusižiūrėjau gražių nėrinukų tai priverstinai puošiu sijoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 06 10, 20:21)
ne dar neneriu  lotuliukas.gif , bet kai gryšiu namo tai iškart pulsiu nert  lotuliukas.gif  šiaip buvau užsibrėžus šią savaitę baigt, tai tikiuosi ištesėt sau duotą pažadą  ax.gif  o ypač dar kai sugėdinot mane  blush2.gif 
tik viena bėda yra, kad kažkaip man nepavyko gražiai sudurt, tai teks kažką dėt ant sudūrimo vietos, bet jau nusižiūrėjau gražių nėrinukų tai priverstinai puošiu sijoną  biggrin.gif

labai laukiam tavo sijono
Atsakyti
po keliu sunerimu ir ardymu jau "atkaliau" sistema,kaip reikia man jas sunerti.tai itariu,kad ilga naktele laukia ax.gif visai patiko smile.gif dienom nersiu gelytes,o naktim sunerinesiu jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 10, 16:48)
Man tai geda rodyti, nes toks nebaigtas, be pasijonio bet jei jau pakrypo kalba, rodausi kad netinginiauju:)
http://public.fotki..../p10808163.html
http://public.fotki..../p10808117.html

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif cia tikrai tu, Ingriduska??????????? blink.gif doh.gif sakes..... doh.gif nematau net sijonelio(nors jis tikrai tikrai dailus wub.gif ), per manekenes grozi wub.gif

Atsakyti