Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Peperoni @ 2008 06 11, 10:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  cia tikrai tu, Ingriduska???????????  blink.gif  doh.gif  sakes.....  doh.gif  nematau net sijonelio(nors jis tikrai tikrai dailus  wub.gif ), per manekenes grozi  wub.gif

Ach tu Peperoni, moki pamaloninti mane tongue.gif mirksiukas.gif
Žinai iki tavo kojų dar tolokai, bet jau jaučiu kad siūlų sijonui mažiau reikia:))))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 11, 10:06)
Ach tu Peperoni, moki pamaloninti mane tongue.gif  mirksiukas.gif
Žinai iki tavo kojų dar tolokai, bet jau jaučiu kad siūlų sijonui mažiau reikia:))))

blush2.gif na kur jau toli... biggrin.gif panasu, kad jau aplenkei bigsmile.gif thumbup.gif

dabar man kilo klausimas, o kur tu tuos ankstesnius sijonelius dejai? g.gif juk tiek daug graziu buvai prinerus..... rolleyes.gif jauciu dabar jau tikrai stipriai didoki jie tau .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 11, 10:33)
blush2.gif  na kur jau toli...  biggrin.gif  panasu, kad jau aplenkei  bigsmile.gif  thumbup.gif

dabar man kilo klausimas, o kur tu tuos ankstesnius sijonelius dejai? g.gif  juk tiek daug graziu buvai prinerus.....  rolleyes.gif  jauciu dabar jau tikrai stipriai didoki jie tau ....  biggrin.gif

Čia skaudi tema, viską ką buvau nunėrusi ar numezgusi išdalinau tetom, draugėm, liko tik du paskutiniai, šiltesni juos pasilikau. Žinok skauda širdį tiek dirbau per žiemą, o dabar neturiu ką apsivilkti.
Aišku tai kas dabar neriama atrodo kur kas geriau, reiškia kad nuotaika ir ūpas yra didžiulis suknelėm sijonam:))))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 11, 10:47)
Čia skaudi tema, viską ką buvau nunėrusi ar numezgusi išdalinau tetom, draugėm, liko tik du paskutiniai, šiltesni juos pasilikau. Žinok skauda širdį tiek dirbau per žiemą, o dabar neturiu ką apsivilkti.
Aišku tai kas dabar neriama atrodo kur kas geriau, reiškia kad nuotaika ir ūpas yra didžiulis suknelėm sijonam:))))

va va - darbo labai gaila.. sad.gif na - bet viskas dar pries akis thumbup.gif is kitos puses - sitie nauji greiciau neriasi gerokai thumbup.gif
Atsakyti
tai ar yra kur Vilniuej apatinukų pirkti?
Atsakyti
sujungineju išsijuosus biggrin.gif noriu iki penktadienio pabaigti,kad galeciau jei liks visas matkelis siulu nunesti pakeisti i kita spalva,nes nusiziurejau jau va ka nerti:is sukneles tik sijona darysiu,turiu labai graziu Maxi melsvu siulu wub.gif noriu ir i pajuri pasiimti ka nerti,nes jei lietus lis,tai ka as tada veiksiu? nagus teks griauzti cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 11, 11:42)
sujungineju išsijuosus biggrin.gif noriu iki penktadienio pabaigti,kad galeciau jei liks visas matkelis siulu nunesti pakeisti i kita spalva,nes nusiziurejau jau va ka nerti:is sukneles tik sijona darysiu,turiu labai graziu Maxi melsvu siulu wub.gif noriu ir i pajuri pasiimti ka nerti,nes jei lietus lis,tai ka as tada veiksiu? nagus teks griauzti cool.gif

user posted image

nu greičiau sujunginek ir rodyk, bet tu ir šauni, aš tai tikrai tiek nemokečiau:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 11, 11:24)
nu greičiau sujunginek ir rodyk, bet tu ir šauni, aš tai tikrai tiek nemokečiau:)

kad nieko ypatingo as nemoku.tiesiog kas patinka,imu ir bandau.ir kartais gaunasi.aisq nuo originalo nukrypstu kartais,bet fantazijoms ribu nera,svarbu kokia ideja pasigaunu internete smile.gif dazniausiai rusaiciu osinkoje ax.gif
man paciai idomu,kaip tas mano sviesus atrodys.kazin nebus geda su juo i vestuviu baliuka vaziuoti g.gif
Atsakyti
Na, merginos sijonu nerime as esu naujoke, tad turiu klausimeli. Pradejau nerti sijonuka ir pasirinkau gan nebloga rastuka, bet tas mano rastas (nunertas) atrodo kaip suglamzytas. Kaip jus apdorojete nerta sijonuka? Gal lyginate? blush2.gif Ant siulu pakuotes parasyta, kad 100% medvilne, galima skalbti 60C temperaturoje.
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2008 06 11, 12:52)
Na, merginos sijonu nerime as esu naujoke, tad turiu klausimeli. Pradejau nerti sijonuka ir pasirinkau gan nebloga rastuka, bet tas mano rastas (nunertas) atrodo kaip suglamzytas. Kaip jus apdorojete nerta sijonuka? Gal lyginate? blush2.gif Ant siulu pakuotes parasyta, kad 100% medvilne, galima skalbti 60C temperaturoje.

as visus sijonukus ishskalbiu ir lyginu.jei paprastas rastelis,tai labai negarinu.bet va kai sujungimu daug,tai jauciu garinsiu ir dar garinsiu.
idek to nunerto suglamzyto saviskio nuotrauka wink.gif idomu,ko jau jis toks susiglamzes smile.gif lyginimas viska istaiso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 11, 12:13)
as visus sijonukus ishskalbiu ir lyginu.jei paprastas rastelis,tai labai negarinu.bet va kai sujungimu daug,tai jauciu garinsiu ir dar garinsiu.
idek to nunerto suglamzyto saviskio nuotrauka wink.gif idomu,ko jau jis toks susiglamzes smile.gif lyginimas viska istaiso wink.gif

na pabandziau nupaveiksluoti, bet nuotraukoje nesimato kad jis toks banguotas g.gif . o jei as ji truputi palyginsiu apipurskus standikliu (kaip tik as toki turiu baltiems drabuziams) ir neskalbsiu? g.gif Nes kaip sijonas atrodo dabar tai man nera noro ir nerti schmoll.gif
Atsakyti
pupciukas, o tai tu kalbi apie nerinio susiglamzyma, ar susibangavima? tai du skirtingi dalykai. jei susiglamzes, tai lyginimas, ar isskalbimas ir isdziovinimas lygiai patiesus labai padeda drinks_cheers.gif o jei kalbi apie bangavimasi, tai cia gali buti del to, kad rastas netiksliai apskaiciuotas, per daug traukia? tada jau prasciau. siaip naudinga pries pradedant darba pavyzduka nusimegtzti/nerti, tada isaiskeja galimos bedos 4u.gif
Atsakyti