Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

sveikutes sijonuotosios 4u.gif
ingriduska tavo sijonukas nerealus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif ,
(tylejau tylejau bet nusprendziau kad nebegaliu nepasakyt blush2.gif )bet pati blink.gif zinok likau be zado,as vis stebejau tavo darbus ir tai kaip tu manekeneji,nu nebegaliu tylet ir noriu pasakyt kad pagarba uz tai kaip tu tiek turi valios notworthy.gif atrodai tiesiog puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 11 birželio 2008 - 16:08
QUOTE(eya @ 2008 06 11, 14:53)
pupciukas, o tai tu kalbi apie nerinio susiglamzyma, ar susibangavima? tai du skirtingi dalykai. jei susiglamzes, tai lyginimas, ar isskalbimas ir isdziovinimas lygiai patiesus labai padeda drinks_cheers.gif  o jei kalbi apie bangavimasi, tai cia gali buti del to, kad rastas netiksliai apskaiciuotas, per daug traukia? tada jau prasciau. siaip naudinga pries pradedant darba pavyzduka nusimegtzti/nerti, tada isaiskeja galimos bedos 4u.gif

Na jis atrode kaip susiglamzes, bet dabar jau ne - islyginau rolleyes.gif Dabar sijonas tiesut tiesutelis ir net ilgesnis gavosi lotuliukas.gif Na tikiuosi mano pirmas blynas neprisvils blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2008 06 11, 17:53)
Na jis atrode kaip susiglamzes, bet dabar jau ne - islyginau  rolleyes.gif Dabar sijonas tiesut tiesutelis ir net ilgesnis gavosi  lotuliukas.gif Na tikiuosi mano pirmas blynas neprisvils  blush2.gif

Tikimės ir mes, kad būsi patenkinta savo darbeliu mirksiukas.gif Taigi nerk, turėk malonumą nerdama ir greičiau mums rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 06 11, 17:08)
sveikutes sijonuotosios 4u.gif
ingriduska tavo sijonukas nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif ,
(tylejau tylejau bet nusprendziau kad nebegaliu nepasakyt blush2.gif )bet pati blink.gif zinok likau be zado,as vis stebejau tavo darbus ir tai kaip tu manekeneji,nu nebegaliu tylet ir noriu pasakyt kad pagarba uz tai kaip tu tiek turi valios notworthy.gif atrodai tiesiog puikiai thumbup.gif

Kadangi tikrai man trukde mano lasiniai, tai as dabar esu labai laiminga, nors ir nepasiekusi finiso:) Todel visi jusu pagyrimai, man ,kaip bazamas sirdelei.
Pasakysiu jums mergaites tik tiek, kad apie mano valia nereikia kalbeti, jos as kaip tik ir neturiu, juk pasiekti rekordinius storumus - valia paslepti giliai reikejo:)aciu uz pagyras man ir mano sijonui:)
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 11, 10:00)
tai ar yra kur Vilniuej apatinukų pirkti?

Yra Laisvės pr. 77, Jaunylis parduotuvėje visokių, ir sintetinių po 7lt. ir medvilninių po 35lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodau su savo pusgaminiu.gal kuriai idomu bus ax.gif
suneriau pati prieki,eisiu dasinerti gelyciu ir lapuku ir tada aplink sijona apnersiu ir apacia reiks padailinti.ir bus viskas cool.gif sitam sijonui nereiks pasijonio thumbup.gif
tik nekreipkit demesio,kad susiveles,prirauktas.dar ne gatavas.dar laukia pabalinimas,skalbimas ir lyginimas cool.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 11, 20:33)
suneriau pati prieki,eisiu dasinerti gelyciu ir lapuku ir tada aplink sijona apnersiu ir apacia reiks padailinti.ir bus viskas cool.gif sitam sijonui nereiks pasijonio thumbup.gif
tik nekreipkit demesio,kad susiveles,prirauktas.dar ne gatavas.dar laukia pabalinimas,skalbimas ir lyginimas cool.gif

thumbup.gif Gražus darbelis.
Atsakyti
Olaiva - super wub.gif thumbup.gif na ir greita tu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 11, 20:10)
Olaiva - super  wub.gif  thumbup.gif  na ir greita tu  blink.gif

greita,kaip sraige cool.gif galeciau ir greiciau,bet kad pilva paskausta susirietus narplioti doh.gif
Atsakyti

user posted image

Superinis gavosi, o tai grazus, matyt visada taip, kai pradzia sunki, kaverzna, tai rezultatas apvainikuoja viska, jau grazu, tai kai baigsi akys isvarves bevepsant:)
Atsakyti

user posted image

O man nerodo negaliu įvertint verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Olaiva - žiūrisi labai labai gražiai thumbup.gif Jau net įsivaizduoju kaip gatavas atrodys wub.gif
Mimka, o kaip tavo sijonukas - juda į priekį? mirksiukas.gif Kažkas žadėjo per šią savaitę pribaigt ax.gif
Atsakyti