Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

na... matysim šio mėnesio pabaigoj... užkibom ar ne ax.gif
Atsakyti
Noreciau naujas nestukes paklaust apie isskyras tik pastojus/nesulaukus mmm smile.gif
nors jauciu visos bus i kitas temeles issikrausciusios, tai gal jau mamytes pamena kanors sia tema is savo buvusiu nestumu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 09, 16:37)
Noreciau naujas nestukes paklaust apie isskyras tik pastojus/nesulaukus mmm smile.gif
nors jauciu visos bus i kitas temeles issikrausciusios, tai gal jau mamytes pamena kanors sia tema is savo buvusiu nestumu? rolleyes.gif

man pacioj pradzioj kabinosi pienlige, po to buvo sausoka- net nesmagu, o po togleiviu daugejo- formavosi gleiviu kamstis.
Atsakyti
Man jau kelintas mėnuo ciklo vidurį pasirodo gleivės kaip kiaušinio baltymas. Bet tokias pamatau tik dvi dienas ir tik po vieną kartą per dieną (ant kelnaičių arba ant tualet. popieriaus). Tiesa, pirmą dieną jos vos rusvos. Kas tai ? Ar tokios gleivės ir yra vaisingos ?
Atsakyti
Laba planuojancios. Tai svarstau as , o mano ciklas kaip skaitosi reguliarus, ar ne?? jei buna tai 24, tai 25, tai 26, tai 27.. tai jau ir nebezinau??? bet toki desninguma pastebejau, kai buna 27 d ciklas, tada pradeda vel krist, ta prasme buna 26, 25, kai nukrenta 24d, tada vel kyla i virsu. Tai kazi kurios ciklo dienos skaitos vaisingos???
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 11 26, 18:51)
As irgi cia skaiciau skaiciau, stebejau, o gavosi taip kad vis ne ta diena pataikydavom biggrin.gif nes as vis sakydavau nu man atrodo kad jau vaisingos, o pasirodo kad nea... smile.gif ir ka pastojau tada kai maziausiai tikejausi, nes mylejomes po menesiniu, ir uzkibo smile.gif  nestuke.gif

Pagal ką nuspresdavai, kad vaisingos dienos (BT, OT, gleivės) ?
Atsakyti
labas visoms,siek tiek savo busenos nesuprantu ax.gif ,siandien 9 CD,is ryto buvo isskyros kremines,o apie 17 valanda tijp kai atsitupiau tij tijp silta tam tikroi vietelei pasidare blush2.gif ,kad tuoi nubegau pasitikrinti ar sysiu nepadariau lotuliukas.gif ,o gi ziuriu vandenningos gleives doh.gif doh.gif doh.gif .niekada tijp ju daug nebuvo...gal kam yra tijp buve? g.gif tiesa visa diena maudzia abu sonus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 04 kovo 2011 - 17:12
Sveikos merginos 4u.gif norejau jusu nuomones pasiteiraut... paskutines mmm prasidejo vasario 3 ir pa kol kas ju nesimato,pries gera saw pastebejau keistas isskiras,permatomos,tasios,be kwapes.Vasario men buvo atveju kai su vyru nesisaugojom,gal sakau tai koks nestumo pozymis,NT neskubu daryt,syki jau buwau nusivylus..tiesiog idomu ar viskas... blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nutelita @ 2011 03 02, 19:04)
Laba planuojancios. Tai svarstau as , o mano ciklas kaip skaitosi reguliarus, ar ne?? jei buna tai 24, tai 25, tai 26, tai 27.. tai jau ir nebezinau??? bet toki desninguma pastebejau, kai buna 27 d ciklas, tada pradeda vel krist, ta prasme buna 26, 25, kai nukrenta 24d, tada vel kyla i virsu. Tai kazi kurios ciklo dienos skaitos vaisingos???

Sveikutes! 4u.gif
Na pagal mane tai reguliarus ciklas skaitosi tada kai ciklas buna vienodas visada, kaip sako kaip laikrodukas. nes pagal tavo aprasyma tai nera kad tavo butu laba labai nereguluarus, bet ir ne kaip laikrodukas. Va mano tai tkrai nereguliarus nes sokineja nuo 26d iki 34d unsure.gif tai as kitaip nenusistatau vaisingu dienu kaip tik su ovuliacjos testukais.
O tau irgi reiketu arba daryti OT arba stebeti save, mazdaug viduri ciklo kai buna ovuliacija pasikeicia isskyros, ovuliacijos metu jos buna kai zalio kiausinio baltymas ir gausesnes nei iprastai.

Papildyta:
QUOTE(***qwe*** @ 2011 03 05, 12:31)
Sveikos merginos  4u.gif norejau jusu nuomones pasiteiraut... paskutines mmm prasidejo vasario 3 ir pa kol kas ju nesimato,pries gera saw pastebejau keistas isskiras,permatomos,tasios,be kwapes.Vasario men buvo atveju kai su vyru nesisaugojom,gal sakau tai koks nestumo pozymis,NT neskubu daryt,syki jau buwau nusivylus..tiesiog idomu ar viskas... blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Pirmiausia manau priklauso nuo to kiek dienu tavo ciklas, ar mmm reguliarios? Jei nesisaugojot tai tikrai yra didele tikimybe kad pastojai smile.gif kai aprasei isskyras tai man panasu i ovuliacijos isskyras. Jei dar nesulauksi mmm tai pasidaryk testuka, bus ramiau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 04, 17:10)
labas visoms,siek tiek savo busenos nesuprantu  ax.gif ,siandien 9 CD,is ryto buvo isskyros kremines,o apie 17 valanda tijp kai atsitupiau tij tijp silta tam tikroi vietelei pasidare  blush2.gif ,kad tuoi nubegau pasitikrinti ar sysiu nepadariau  lotuliukas.gif ,o gi ziuriu vandenningos gleives  doh.gif  doh.gif  doh.gif .niekada tijp ju daug nebuvo...gal kam yra tijp buve? g.gif tiesa visa diena maudzia abu sonus

Manau kad tau buvo ovuliacija. Yra didele tikimybe kai ovuliacija buvo taip anksti kad bus dar viena veliau. Jei planuoji leliuka tai daryk OT tada tiksliai parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios gleivės būna ovuliacijos metu ???
Iki šiol maniau, kad ovuliacijos dieną pasirodo gleivės kaip kiaušinio baltymas. Suabejojau ... nes ir vakar, ir šiandien (tik gerokai mažiau) tokių turėjau. OT vakar neigiamas, šiandien - lyg ir teigimas (įdomu, ar rytoj paryškės). Šiandien visą dieną skaudena dešinę kiaušidę, retkarčiais ir kairę. Tai gal šiandien O įvyko? Na, reik rytojaus BT palaukt.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 07, 19:17)
Kokios gleivės būna ovuliacijos metu ???
Iki šiol maniau, kad ovuliacijos dieną pasirodo gleivės kaip kiaušinio baltymas. Suabejojau ... nes ir vakar, ir šiandien (tik gerokai mažiau) tokių turėjau. OT vakar neigiamas, šiandien - lyg ir teigimas (įdomu, ar rytoj paryškės). Šiandien visą dieną skaudena dešinę kiaušidę, retkarčiais ir kairę. Tai gal šiandien O įvyko? Na, reik rytojaus BT palaukt.

O metu isskyros buna kaip kiausinio baltymas ir ju gausiau nei iprastai. Jei jauti paskaudenimus tai manau kad bus pas tave O. OT siand.gali nieko nerodyti, neaisku koks jis pas tave. Pas mane buvo toks kad jei siand.teig. tai O bus 24-48 val begyje. Paskaityk savo testo inform.lapeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 07, 20:42)
O metu isskyros buna kaip kiausinio baltymas ir ju gausiau nei iprastai. Jei jauti paskaudenimus tai manau kad bus pas tave O. OT siand.gali nieko nerodyti, neaisku koks jis pas tave. Pas mane buvo toks kad jei siand.teig. tai O bus 24-48 val begyje. Paskaityk savo testo inform.lapeli  mirksiukas.gif

Vakar OT rodė beveik įžiūrimą juostelę, o šiandien dariausi pagal visas rekomendacijas (dariausi popiet, nevalgiau negėriau 2 val. iki OT) ir juostelė beveik kaip kontrolinė (manau, kad teigimas). Nors skaidrių išskyrų vakar dvigubai daugiau ir jos tąsesnės buvo. Tačiau šiandien jų irgi yra, tik mažiau, bet šlapumas jaučiasi aiškiai.
Atsakyti