QUOTE(Rudze @ 2009 01 02, 19:10)
Arvilyte,
o vaikucio tevo tevai zino, kad tu laukiesi vaikelio? Jei ne, ar jiems kada tai pranesi?
Klausiu del to, kad esu pati tokioj situacijoj ir kartais norisi netyleti, o papasakoti jiems koks ju angeliskom akim sunus yra is tikruju. Zinau, kad vieno vaiko jis jau issizadejo, liepdamas savo exmerginai (su kuria draugavo 6 metus) aborta pasidaryti, o dabar - as... Kaip zeme tokius nesioja!
o vaikucio tevo tevai zino, kad tu laukiesi vaikelio? Jei ne, ar jiems kada tai pranesi?
Klausiu del to, kad esu pati tokioj situacijoj ir kartais norisi netyleti, o papasakoti jiems koks ju angeliskom akim sunus yra is tikruju. Zinau, kad vieno vaiko jis jau issizadejo, liepdamas savo exmerginai (su kuria draugavo 6 metus) aborta pasidaryti, o dabar - as... Kaip zeme tokius nesioja!
Na.. Jo tevo tevai zino,kad laukiuos, bet zino visa jo versija: kad as laukiuos ne jo vaikelio ir is vis bala zino koks zmogus buvau, isdeste jiem taip, kad as net pati nezinau kieno tas zmogeliukas

Na o jei pati gerai sutari su jo teveliais, tai manau, kad gali ir pasakyt labai ilgai nedelsus, maza ka.. Dar paduos i teisma po 5 metu, kad neleidai su anuku matytis, nes "net nepasakei"...