Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

QUOTE(Arvilyte @ 2008 12 21, 16:25)
Sveikos  4u.gif
Na mano istorija labai nesiskiria nuo kitu cia jau rasiusiu.. Vaikinas, su kuriuo kartu buvom 4 metus ir ne kalbos nebuvo apie keliu issiskyrima po to, kai pastojau ir pasakiau,kad valymo nedarysiu - pabego..  verysad.gif
Dabar gyvenam skirtingose salyse, jis LT, o as UK laukiu savo stebuklelio  wub.gif
Suzinojau labai daug negeru dalyku apie ji.. Kaip jis mane smeizia ir panasiai, nors tikrai nera del ko  unsure.gif ... Kartais atrodo, kad pykstu kaip seskas, bet tik paraso ka nors - is kart suskysteju ir atrasau  doh.gif , o kai as jam parasau, tai jis man niekad neatraso! Didele neteisybe, bet jauciu jam begaline meile.. Labai tikiuos, kad kai gims mano kudikelis visa tai pereis jam!  biggrin.gif  Bet apie kitus vyrus net negaliu pagalvot.. Kazkokia trauma dabar man (ar kas), bet nepasitikiu juodai.. Bijau vel likt iskaudinta ir net neinu arbatos atsigert (o kvietimu gaunu nemazai, nors ir zino vyrai, kad laukiuosi as.. Cia kitoks visai poziuris i moteris).. Taip noreciau nebijot ir eit! Bet noriu tik savo ex ir viskas. Tikrai kazkokia kvaile as  verysad.gif

sveika,stiprybes tau. 4u.gif patikek viskas bus gerai,geriau vienai negu su tokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petruska699 @ 2008 12 22, 08:30)
sveika,stiprybes tau. 4u.gif patikek viskas bus gerai,geriau vienai negu su tokiu 4u.gif

Dėkui 4u.gif tikiuos, kad bus geriau smile.gif O tai jaučiu turėčiau po to ne vieną, bet du vaikus namie biggrin.gif
Atsakyti
Arvilyte,
Mano patirtis-va 12.20 suejo 11 metu kai kartu gyvenam, o vede jau 5 metai. Po 2 metu draugystes pabegau i Londona, nes neapskenciau nenormalaus pavydo ir nenormaliu santykiu, bet tada jis atvaziavo irgi ir tie metai praleisti UK turbut visai geri, nors aisku visko budavo, bet nors viska dareme kartu. Tada pasijutau nescia, susituokem ir grizom i LT kurti savo seimos. Gyvenam pas uosvius visalaik, o ir dabar as pas juos likus, oj is isejes. Bet grizus prasidejo amzini draugai, kurie nevede ar issiskyre, biliardas, tada zvejyba. Is esmes visalaik budavau viena su vaiku, o dabar ir vaikais. Materialiai gyvenom neblogai, per laika man atsibodo kelt skandalus ir as prie to pripratau. Laisvalaiki planavausi viena su vaikais, o jis su draugais amzinose zvejybose. Dar nama pradejom statyti, tai visi rupesciai uzgule ant mano peciu. Gale vasaros apturejau ziauria trauma ir 3 men kaire ranka buvo itvare. Taip ir kaip ta kengura visur veziojausi savo panas su sulauzyta dar ranka, nes didzioji lanko sokius, daile, baseina. O vyras dar pasake: pati susilauzei, tai ko cia dar nepatenkinta. Pati jauciausi savimi nepatenkinta-svoris nekrito dar vis nuo gimdymo, o ir vyras megdavo papriekaistauti. Tada nezinau kas nutiko- pas mus dirbo toks vyrukas, kuris vis man komplimentus sakydavo, o man tas pradejo ziauriai patikti. Jis parase man zinute, as atrasiau ir susirasinejom 4 dienas, per kurias man buvo labai gera, kol ta 4-a ryta atejo zin ir mano vyras paeme telefona. Kaip mano sese pasake, mano diagnoze-apmyztos smegenys biggrin.gif . Bet vyrui savo nieko negaliu irodyti. Pamirso savo visus zygdarbius: negrizimus namo po paras, zvejybas ir t.t. Jau antras menuo kaip vadina prie vaiku mane visokiais zodziai, sudauze ir t.t. O pats isejo gyventi i buta, dabar prisipazino kad ir merga turi. Save kaltinau kuri laika ziauriai, kol sudauze. Tada siek tiek prasviesejo. Ir pagalvojau kad cia tikrai ne aukso gabalas buvo, del kurio tureciau save laidoti. Aisku tikejausi, kad jis padarys isvadas, kad jis mane iki to davede su savo elgesiu(jau kuris laikas atskiruos kambariuos net miegojom), bet jau 3-as menuo kaip jis nieko kito nesneka, tik toliau drabsto mane purvais prie vaiku. Tai va kaip viena klaida pakeicia visu gyvenima. Bet is kitos puses, gal tai ir yra akstinas keisti savo gyvenima, kuriame nebuvau laiminga. Buvau ne viena, bet vienisa.
Nu ir prirasiau! ATsibos skaityti.
Atsakyti
QUOTE(toa @ 2008 12 23, 00:14)
Arvilyte,
Mano patirtis-va 12.20 suejo 11 metu kai kartu gyvenam, o vede jau 5 metai. Po 2 metu draugystes pabegau i Londona, nes neapskenciau nenormalaus pavydo ir nenormaliu santykiu, bet tada jis atvaziavo irgi ir tie metai praleisti UK turbut visai geri, nors aisku visko budavo, bet nors viska dareme kartu. Tada pasijutau nescia, susituokem ir grizom i LT kurti savo seimos. Gyvenam pas uosvius visalaik, o ir dabar as pas juos likus, oj is isejes. Bet grizus prasidejo amzini draugai, kurie nevede ar issiskyre, biliardas, tada zvejyba. Is esmes visalaik budavau viena su vaiku, o dabar ir vaikais. Materialiai gyvenom neblogai, per laika man atsibodo kelt skandalus ir as prie to pripratau. Laisvalaiki planavausi viena su vaikais, o jis su draugais amzinose zvejybose. Dar nama pradejom statyti, tai visi rupesciai uzgule ant mano peciu. Gale vasaros apturejau ziauria trauma ir 3 men kaire ranka buvo itvare. Taip ir kaip ta kengura visur veziojausi savo panas su sulauzyta dar ranka, nes didzioji lanko sokius, daile, baseina. O vyras dar pasake: pati susilauzei, tai ko cia dar nepatenkinta. Pati jauciausi savimi nepatenkinta-svoris nekrito dar vis nuo gimdymo, o ir vyras megdavo papriekaistauti. Tada nezinau kas nutiko- pas mus dirbo toks vyrukas, kuris vis man komplimentus sakydavo, o man tas pradejo ziauriai patikti. Jis parase man zinute, as atrasiau ir susirasinejom 4 dienas, per kurias man buvo labai gera, kol ta 4-a ryta atejo zin ir mano vyras paeme telefona. Kaip mano sese pasake, mano diagnoze-apmyztos smegenys biggrin.gif . Bet vyrui savo nieko negaliu irodyti. Pamirso savo visus zygdarbius: negrizimus namo po paras, zvejybas ir t.t. Jau antras menuo kaip vadina prie vaiku mane visokiais zodziai, sudauze ir t.t. O pats isejo gyventi i buta, dabar prisipazino kad ir merga turi. Save kaltinau kuri laika ziauriai, kol sudauze. Tada siek tiek prasviesejo. Ir pagalvojau kad cia tikrai ne aukso gabalas buvo, del kurio tureciau save laidoti. Aisku tikejausi, kad jis padarys isvadas, kad jis mane iki to davede su savo elgesiu(jau kuris laikas atskiruos kambariuos net miegojom), bet jau 3-as menuo kaip jis nieko kito nesneka, tik toliau drabsto mane purvais prie vaiku.  Tai va kaip viena klaida pakeicia visu gyvenima. Bet is kitos puses, gal tai ir yra akstinas keisti savo gyvenima, kuriame nebuvau laiminga. Buvau ne viena, bet vienisa.

Sveika, as Tave puikiai suprantu, pati leidausi taip pat zemyndama :0 jau puse metu kaip issiskyriau ir net nesimetem puse metu:) per ta laika jis nei karto neaplanke vaiku o as ir neprasiau, tet kai ligonyneje su maze gulejau nieko jam nesakiau smile.gif pati susitvarkiau smile.gif ir zinai ka? labai laiminga esu be to issigymelio, kuris man tik gadino gyvenima.
Papildyta:
as dabar galvoju, kad per daug kentejau ir atleidau...reikejo iskart ji mesti o ne susilaukti 2 vaiku.
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2008 12 23, 20:39)
Sveika, as Tave puikiai suprantu, pati leidausi taip pat zemyndama :0 jau puse metu kaip issiskyriau ir net nesimetem puse metu:) per ta laika jis nei karto neaplanke vaiku o as ir neprasiau, tet kai ligonyneje su maze gulejau nieko jam nesakiau smile.gif pati susitvarkiau smile.gif ir zinai ka? labai laiminga esu be to issigymelio, kuris man tik gadino gyvenima.
Papildyta:
as dabar galvoju, kad per daug kentejau ir atleidau...reikejo iskart ji mesti o ne susilaukti 2 vaiku.

As irgi galvoju, kad kuo anksciau, tuo geriau. Ir man , ir vaikams. As per tiek metu padariau viena klaida, o jis kiek pridare, tai nesuskaiciuosiu. Nu zodziu, del sudo nera ko verkti. Stengiuosi islikti rami ir ziureti i viska optimistiskai. O skirtumo, kad jo nera salia kaip ir nejauciu- ar tada buvau istisai viena, ar dabar, tik nereikia niekam est daryt, o miegojom ir taip atskirai, tai kai miegu tarp dvieju savo pupu, tikrai nieko netruksta. Jei jau gamta sauks mirksiukas.gif , manau visada galima ka nors susirasti tam reikalui, bet kol kas dar to tikrai nereikia. As visada norejau dideles seimos, bet dabar jau tikrai gana savo pupyciu. Nors sako nespjauk i sulini...Ir mest reikejo tikrai seniai, bet meile juk akla. Manau tikrai neprapulsiu, tik reikia neprarasti optimizmo smile.gif
Stiprybes visoms
Atsakyti
labas smile.gif Laikykis ir sukaupk visas jegas atsakymui NE! O man tokioj situacijoj, kai negalejau pamirsti pirmosios meiles (aisku tai ne tas pat, vaiku nebuvo, bet galpades tongue.gif ) labai padejo mintys nukreiptos i save. tada visas jegas idejau ne mastymui apie ji, o i savo tobulejima : grozio proceduros, "protingos" knygos ir tas labai padejo, nes pasijauciau daug daugiau verta nei jis man gebejo duoti. Tiesa sakant pasikeiciau ir tas padejo susirasti 1000000000000000 kartu geresni thumbup.gif
Tad stiprybes tau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miglutio @ 2008 12 25, 23:44)
labas smile.gif  Laikykis ir sukaupk visas jegas atsakymui NE! O man tokioj situacijoj, kai negalejau pamirsti pirmosios meiles (aisku tai ne tas pat, vaiku nebuvo, bet galpades tongue.gif ) labai padejo mintys nukreiptos i save. tada visas jegas idejau ne mastymui apie ji, o i savo tobulejima : grozio proceduros, "protingos" knygos ir tas labai padejo, nes pasijauciau daug daugiau verta nei jis man gebejo duoti. Tiesa sakant pasikeiciau ir tas padejo susirasti 1000000000000000 kartu geresni thumbup.gif
Tad stiprybes tau! drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif labai geras patarimas smile.gif isbandysiu smile.gif aisku kai lieki viena su dviem mazais vaikais nelabai lieka laiko grozio procedurom, bet nieko, uztad siela grazieja smile.gif kasdien smile.gif wub.gif
Atsakyti
Mano situacija ziauri.Pragyvenom du metus su draugu (gerai, kad nesusituokem).Susirado merga, kuri zn kai as pirmo laukiausi, bet vis tiek jo ramybej nepaliko.Ji skandino ji alkoholi ir pan..Kol galiausiai issikraustem is Kauno. Tada jau laukiausi antro sunelio.Bet jis nuejo gyventi pas savo mama as pas savo.Bendravom viskas normaliai, bet..Suzinojau kad jis du men su ja gyveno.O man rasinejo zinutes myliu jus, kaip tavo sveikata, kaip pilvukas ir pan..kai suzinojau, kad jis su ja ir kad ji laukiasi nuo jo verkiau istisas dienas.Spekit ar jis aplanke savo sunu kuri pasak jo jis tiesiog dievina, visiems girdavosi ir pan.nereikejo aplankyti, net su gimtadieniu vieneriu metuku nepasveikino..parase sms po kokio men ir joje su gimtadieniu, bet as jam parasiau, kad atsiprasau tavo vaiko gimtadienis buvo pries menesi..Bet susitaikem buvom kartu gal savaite pas mane..Jauciausi labai mylima ir laukem antro sunelio gimimo..Nzn kas jam susisviete..Isvare pas mama sake atv po keliu savaiciu pas mus.Tos dienos labai laukiau, nes ir bebuvo gal like menesis iki gimdymo..Bet taip ir nesulaukiau verysad.gif Suzinojau, kad jis vel pas ja gyvena..Vel verkiau braukiau asaras tylejau niekam nesakiau.Ji pasigimde anksciau keliom dienom nei as, bet jis per visa ta laika nieko man neparase, net ta diena kai pagimdziau.Kai gydytoja pasake kad tetis turi didziuotis tokium stipruoliu sunum ir dideliu..mano akyse kaupe asaros bet as laikiausi neverkiau..Grizom namo augom praejo menesis o jis ir vel sugrizo i musu gyvenima ir vel atleidau..Jis prisiekinejo, kad tik mane myli ir musu vaikucius.Kai ji suzinojo tai man nedave ramybes skambinejo i namus mano draugam internete prirasinejo visokiu nesamoniu ir parase, kad mes nebusim kartu mus isskirs, nes jos vaikui reikia tevo, o mano ne.Ji jam priskleide erozijos, kad antras vaikas, ne jo ir pan..Artejo sventes liko tik savaite.Mes taremes sventes svesti kart ir likus keturiom dienom suzinojau, kad jis pasiaukojo del manes ir vaiku ir isejo pas ja, kad tiok mane paliktu ramybeje..Sios sventes man buvo pacios ziauriausios..Dar iki siol negaliu atsigauti, kad jis su mumis taip pasielge verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1234 @ 2008 12 27, 14:56)
..Dar iki siol negaliu atsigauti, kad jis su mumis taip pasielge verysad.gif

Tai jūs su savim taip pasielgėt.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 15:59)
Tai jūs su savim taip pasielgėt.

Sutinku su Mediniu... kaip taip leistis su savim elgtis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(toa @ 2008 12 22, 21:14)
Tai va kaip viena klaida pakeicia visu gyvenima. Bet is kitos puses, gal tai ir yra akstinas keisti savo gyvenima, kuriame nebuvau laiminga. Buvau ne viena, bet vienisa.

Nea, skaityt neatsibodo smile.gif Is tikruju galbut nera nieko blogiau negu but ne vienai, bet vienisai.. As tai manau, kad viskas kas nutinka gyvenime nutinka ne be priezasties. Jei nutiko, tai vadinasi taip ir turejo but. Ir kiekvienas likimo posukis tik visada tik i gera. Va cia poros dienu laikotarpy dar suzinojau, kad tas briedis dar blogiau apie mane sneka negu as maniau (tikriausiai nori atrodyt labai geras kitu akyse), tai perskaicius ka man drauge pasake vos nesusivemiau.. verysad.gif Bet tikrai tvirtai supratau, kad jau geriau joks negu toks doh.gif . Na aisku jus tai 11 metu kartu prabuvot.. Tikriausiai visko buvo daug daugiau negu man, bet tikiu, kad viskas TIK i gera biggrin.gif

QUOTE(miglutio @ 2008 12 25, 20:44)
labas smile.gif  Laikykis ir sukaupk visas jegas atsakymui NE!

Aha labai geri Tavo patarimai thumbup.gif is tikruju pirmus pora menesiu po issiskyrimo visiskai saves nepriziurejau... Niekas buvo neidomu.. Bet is tikruju pati supratau, kad reikia savim rupintis nail.gif ir va neseniai pamates one.lt mano nuotrauka ex parase, kad labai pagrazejus as smile.gif tai taip truputi pagloste savimeile:} Jau isvarau po truputi visas "fantazijas", juk isivaizdavau kartu visa gyvenima, tai kazkaip buvo sunku net pagalvot apie kazkoki kita vyra salia...
Mama mane vis mazochiste isvadindavo kai jam parasydavau ar atrasydavau. Dabar supratau,kad tikrai tik save kankinau ir tiek. Sukaupiau jegas ir dabar jau zinau tvirtai,kad pati jam tikrai nieko nerasysiu, bet va nezinau kaip daryt, jei jis pats parasys.. Atrasyt ar ne? Juk vis delto vaikelis jo.. Biologishkai.. unsure.gif
Atsakyti
[quote=jola1234,2008 12 27, 15:56]
Dar iki siol negaliu atsigauti, kad jis su mumis taip pasielge verysad.gif

Nors Medinio zodziai ir ziaurus, bet tikiuosi , kad tu suprasi, kad tai tiesa. O suprasi tada turbut , kai ta akla meile, kuri tave apakino, praeis. Dabar tau sunku ir su maziuku, bet patikek, kuo greiciau nebegyvensi iliuzijom, tuo geriau. Jis buvo ir yra sudo gabalas, del kurio neverta lieti asaras. Jei verkt-tai del gero zmogaus, o ne del tokio sudo. Nusispjauk i ji- susideliok gyvenima is naujo viena su vaikuciais, kiek suprantu, mama tau pades. Neprapulsi tikrai, nei viena neprapuola, nes paprasciausiai negali-esam atsakingos ne tik uz save, bet ir uz savo vaikucius, kurie ir suteikia mums stiprybes. Buk stipri ir isidek sau i galva, kad jis nevertas taves.
Atsakyti