QUOTE(Arvilyte @ 2008 12 21, 16:25)
Sveikos
Na mano istorija labai nesiskiria nuo kitu cia jau rasiusiu.. Vaikinas, su kuriuo kartu buvom 4 metus ir ne kalbos nebuvo apie keliu issiskyrima po to, kai pastojau ir pasakiau,kad valymo nedarysiu - pabego..
Dabar gyvenam skirtingose salyse, jis LT, o as UK laukiu savo stebuklelio
Suzinojau labai daug negeru dalyku apie ji.. Kaip jis mane smeizia ir panasiai, nors tikrai nera del ko
... Kartais atrodo, kad pykstu kaip seskas, bet tik paraso ka nors - is kart suskysteju ir atrasau
, o kai as jam parasau, tai jis man niekad neatraso! Didele neteisybe, bet jauciu jam begaline meile.. Labai tikiuos, kad kai gims mano kudikelis visa tai pereis jam!
Bet apie kitus vyrus net negaliu pagalvot.. Kazkokia trauma dabar man (ar kas), bet nepasitikiu juodai.. Bijau vel likt iskaudinta ir net neinu arbatos atsigert (o kvietimu gaunu nemazai, nors ir zino vyrai, kad laukiuosi as.. Cia kitoks visai poziuris i moteris).. Taip noreciau nebijot ir eit! Bet noriu tik savo ex ir viskas. Tikrai kazkokia kvaile as 

Na mano istorija labai nesiskiria nuo kitu cia jau rasiusiu.. Vaikinas, su kuriuo kartu buvom 4 metus ir ne kalbos nebuvo apie keliu issiskyrima po to, kai pastojau ir pasakiau,kad valymo nedarysiu - pabego..

Dabar gyvenam skirtingose salyse, jis LT, o as UK laukiu savo stebuklelio

Suzinojau labai daug negeru dalyku apie ji.. Kaip jis mane smeizia ir panasiai, nors tikrai nera del ko

sveika,stiprybes tau.