Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

Sukaupiau jegas ir dabar jau zinau tvirtai,kad pati jam tikrai nieko nerasysiu, bet va nezinau kaip daryt, jei jis pats parasys.. Atrasyt ar ne? Juk vis delto vaikelis jo.. Biologishkai.. unsure.gif
[/quote]

Arvilyte,

Na, neatrasyti tau prireiks tau labai daug jegu. Va maniskis jau kelinta diena uodega vizgina aplink. Pasakyti, kad nevizgintu nesinori, bet kai pamasciau ar noreciau vel but kartu, tai zinau viduj, kad ne. To paties tikrai nenoriu! Vienai ne taip ir blogai. Dabar sukudau, dazytis pradejau ( nes nemegau), tai visi sako, kad isgrazejau:). Kaip sakoma nera to blogo, kas neiseitu i gera. Dar sportuot nuo kito menesio pradesiu, bus visai gerai.
Atsakyti
QUOTE(jola1234 @ 2008 12 27, 15:56)
Mes taremes sventes svesti kart ir likus keturiom dienom suzinojau, kad jis pasiaukojo del manes ir vaiku ir isejo pas ja, kad tiok mane paliktu ramybeje..Sios sventes man buvo pacios ziauriausios..Dar iki siol negaliu atsigauti, kad jis su mumis taip pasielge verysad.gif

blink.gif Ni figa sebe pasiaukojo doh.gif

Pritariu Mediniui.
Atsakyti
baisu kad taip ziauriai buna.....siaip ar taip ir vaiku gaila...mano vaikui,turbut ir kiekvienam,reikia normalaus tecio,tiesiog mirtinai.......cia jau aisku,atskira tema.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mergaites, pamirst negaliuuuuuuuuuuuuuu, jau para verkiu, jis vakar isvaziavo nuo musu... noriuuuuuuuuu, mirtinai noriu jam paskambinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2009 01 02, 15:28)
mergaites, pamirst negaliuuuuuuuuuuuuuu, jau para verkiu, jis vakar isvaziavo nuo musu... noriuuuuuuuuu, mirtinai noriu jam paskambinti verysad.gif

Laikykis
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2008 12 29, 21:25)
baisu kad taip ziauriai buna.....siaip ar taip ir vaiku gaila...mano vaikui,turbut ir kiekvienam,reikia normalaus tecio,tiesiog mirtinai.......cia jau aisku,atskira tema.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na taip.. Kiekvienam vaikui reikia NORMALAUS tecio.. Bet normaliu matyt ne kiekviena pavadinsi, kuris vaiku turi.. schmoll.gif

QUOTE(Mama_Tania @ 2009 01 02, 12:28)

Mama_Tania.. Laikykis, nepasiduok impulsui, o po skambucio tikriausiai ir gailetumeis.. As irgi simta kart parasius esu ir del visu kartu gailiuosi! Suprantu, kad laikas, kai tik mastai ir mastai apie viena ir ta pati - ji, eina zveriskai letai.. Ir atrodo,kad parasius jis eit prades greiciau, bet ne, taip nera... As tai is vis uzsispyriau kaip ozka, pasakiau tvirta NE ir nepasiduodu sau, negana to dar kalendoriuke pradejau zymetis dienas kiek nerasau (kad zinociau kiek laikausi) (zinau, kad gal kvailoka, bet padeda thumbup.gif ) .. Ir pasirodo, kad laikas, kai atrode jog neparasius ar nepaskambinus praejo menuo is tikruju tebuvo praejusios vos penkios dieneles.. Tokia ozka pasijauciau.. blush2.gif ... Tai va zinok buk tvirta ir laikykis! As irgi laikausi smile.gif Ir kiekviena vakara pries miega Dievuliui padekoju, kad padejo but tvirtai blush2.gif Bet uztat vis stipriau kiekviena diena jauciuos. Nepasiduok, zinau, kad sunku, bet bus verta 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvilyte: 02 sausio 2009 - 16:44
QUOTE(Arvilyte @ 2009 01 02, 17:42)
negana to dar kalendoriuke pradejau zymetis dienas kiek nerasau (kad zinociau kiek laikausi) (zinau, kad gal kvailoka, bet padeda  thumbup.gif ) .. Ir pasirodo, kad laikas, kai atrode jog neparasius ar nepaskambinus praejo menuo is tikruju tebuvo praejusios vos penkios dieneles.. Tokia ozka pasijauciau..  blush2.gif ... Tai va zinok buk tvirta ir laikykis! As irgi laikausi smile.gif Ir kiekviena vakara pries miega Dievuliui padekoju, kad padejo but tvirtai  blush2.gif  Bet uztat vis stipriau kiekviena diena jauciuos. Nepasiduok, zinau, kad sunku, bet bus verta  4u.gif  console.gif

Nenoriu izeisti, bet pasakykit, ka galima rasyti zmogui (ir nnn kartu), kuris nusisuko ir paliko nescia moteri?
Atsakyti
Mano sventes dar sudinesnes nes reikejo vaidinti kad viskas gerai o po svenciu pasake kad nori skirtis nes tipo nebemyli, turim dvieju metu suneli kurio du metus laukem kol susilaukem ir se tau verysad.gif Dabar laukia skyribu procesas labiausiai vaiko gaila nes mano tevai isiskyre kai man buvo penki. Turejau didziausia svajone kad mano vaikai uzauktu darnioj seimoj bet nelemta .
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 01 02, 16:08)
Nenoriu izeisti, bet pasakykit, ka galima rasyti zmogui (ir nnn kartu), kuris nusisuko ir paliko nescia moteri?

Pati zinau, kad durna fool.gif blush2.gif ... Daugiau taip nedarysiu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunku pamirsti ypac kai vel jie pasivaidena, kai susitaikai su ta mintim kad jau viskas ir se tau vel pradeda rasyti pezeti apie tai ko tikrai nebus, atsiprasineti, prisiekineti meile ir pan..oi sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvilyte @ 2009 01 02, 22:47)
Pati zinau, kad durna  fool.gif  blush2.gif ... Daugiau taip nedarysiu  schmoll.gif  4u.gif

Arvilyte,
o vaikucio tevo tevai zino, kad tu laukiesi vaikelio? Jei ne, ar jiems kada tai pranesi?
Klausiu del to, kad esu pati tokioj situacijoj ir kartais norisi netyleti, o papasakoti jiems koks ju angeliskom akim sunus yra is tikruju. Zinau, kad vieno vaiko jis jau issizadejo, liepdamas savo exmerginai (su kuria draugavo 6 metus) aborta pasidaryti, o dabar - as... Kaip zeme tokius nesioja!
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2009 01 02, 20:13)
Mano sventes dar sudinesnes nes reikejo vaidinti kad viskas gerai o po svenciu pasake kad nori skirtis nes tipo nebemyli, turim dvieju metu suneli kurio du metus laukem kol susilaukem  ir se tau  verysad.gif Dabar laukia skyribu procesas labiausiai vaiko gaila nes mano tevai isiskyre kai man buvo penki. Turejau didziausia svajone kad mano vaikai uzauktu darnioj seimoj bet nelemta .

Galiu paguosti nebent tuo, kad teisme isskiria per 10 min., jei abu sutinkate. 4u.gif O kad greit sutvarkytu popierius, kreipemes i skyrybu kontora "Greitos ir pigios skyrybos". O vaikui bus lengviau, patikek, kai nebus namie konfliktu ir dar tokio amziaus neprisimins tikrai jusu skyrybu proceso. ax.gif

Maniskis jau susitaike, kad "tetis mus paliko" ir kad "ieskosim kito, geresnio tecio", kuris skirs vaikui nors kiek savo laiko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 02 sausio 2009 - 21:26