Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 13, 22:40)
mano ex neperseniausei vede kita(nes ji laukesi).nepraejo net pusmečio,šendien paskambino ir siule susitikt(tipo pasidare protingesnis,bet praeities nesugražinsi bla bla bla....)nesuprantu. g.gif dal kas paaiškins kodel jis taip elgiasi? g.gif  blush2.gif

Manau kad jam nlb sekasi su jo nauja... Tai pradeda blaskytis, nes mato kad su tavim buvo geriau, tavo vietoj rodyciau ignora... Manau kad dar labiau prades skambineti. g.gif Nors gal esu ir neteisus!
Atsakyti
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 17:13)
Joo situaciaja komplikuota  doh.gif Tikrai sudetingas atvejis!
Ir kaip sekasi su padavimu i teisma?? Padaviai ar dar tik ruosiesi?

ryt einu su admokate kalbėtis...
Atsakyti
QUOTE(IngridaMar @ 2008 05 14, 11:19)
ryt einu su admokate kalbėtis...

Linkiu sekmes... unsure.gif
Tikiuos papuls geraadvoate, nes nuo ju daug kas priklauso blink.gif
Ir linkiu daugiau optimizmo... rolleyes.gif Ir jegu kovoti smile.gif
Atsakyti
O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria...
o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa
atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu..
bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku..
zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai..
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42)
O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria...
o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa
bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku..
zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai..

situacija....gal taip ir geriau g.gif Jei jis jusų nemyli, tai kaip skaudų bebūtų nepriversi...Iš kitos pusės nors finansiškai vaikas gaus kas jam priklauso, o ir tavo širdutėj po kurio laiko šis skausmas praeis, pamatysi, atsivers naujo gyvenimo privalumai...
Papildyta:

laikykis...
Atsakyti
QUOTE(nicka @ 2008 05 13, 23:07)
Kodėl laimingai mamai nesimiega? smile.gif

siaip megstu panaktineti prie PC mirksiukas.gif mirksiukas.gif

oi mariem,aukstyn galva,nesizemink nors ir kaip skauda,zinau ta jausma...jis rodos nepakialiamas,bet juk esam mterys,tik tiodel taip...jei mylim-myliem-jei nekianciam,taipat visa sirdim.o tam individui,kuris eina per pasauli palikinedamas moteris su vaikais,jam visiskai nusisvilpt,ar tu myli,ar lauki...jam nerupi net tai kokios spalvos jo kudikio plaukai ir akys,jis net nepasidomes ar jis bent kiek panasus i ji ar labiau i tave,jie neverti,to skausmo kuri mes kianciam,jie net neturi garbes buti musu mylimi,nenusimink saule,ateis i tavo gyvenima,zmogus,draugas,vyras,tetis tavo vaikam! wub.gif wub.gif taip,zmogau tu ji sutiksi ir nesvarbu ar smelio dezej sededama ar parduotuvej ar dar kur,jis ateis tada kai tu busi praradus vilti,kai maziausiai to tikesies,jis pasirodys ir tavo gyvenimas isnaujo suzybes 4u.gif kalbu gal labai abstrakciai ir asmeniskai,bet butent taip (na,beveik panasiai) buvo ir man,stiprybes,tau mieloji 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 14, 10:13)
Manau kad jam nlb sekasi su jo nauja... Tai pradeda blaskytis, nes mato kad su tavim buvo geriau, tavo vietoj rodyciau ignora... Manau kad dar labiau prades skambineti.  g.gif  Nors gal esu ir neteisus!

kam jis man jau reikalingas.aš manau kad jis jau nepasitaisis. schmoll.gif elgiasi kaip vaikas.jei jam buvo neaišku (jie buvo kartu 2 metus)tai kam vest o poto nesamones darit.kiek jau galima blaškitis.kažin kiek pas ji bus tokiu? g.gif mirksiukas.gif
bet vistiek skaudu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirksiuke: 14 gegužės 2008 - 13:44
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 14, 15:37)
siaip megstu panaktineti prie PC  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif 
oi mariem,aukstyn galva,nesizemink nors ir kaip skauda,zinau ta jausma...jis rodos nepakialiamas,bet juk esam mterys,tik tiodel taip...jei mylim-myliem-jei nekianciam,taipat visa sirdim.o tam individui,kuris eina per pasauli palikinedamas moteris su vaikais,jam visiskai nusisvilpt,ar tu myli,ar lauki...jam nerupi net tai kokios spalvos jo kudikio plaukai ir akys,jis net nepasidomes ar jis bent kiek panasus i ji ar labiau i tave,jie neverti,to skausmo kuri mes kianciam,jie net neturi garbes buti musu mylimi,nenusimink saule,ateis i tavo gyvenima,zmogus,draugas,vyras,tetis tavo vaikam! wub.gif  wub.gif  taip,zmogau tu ji sutiksi ir nesvarbu ar smelio dezej sededama ar parduotuvej ar dar kur,jis ateis tada kai tu busi praradus vilti,kai maziausiai to tikesies,jis pasirodys ir tavo gyvenimas isnaujo suzybes 4u.gif  kalbu gal labai abstrakciai ir asmeniskai,bet butent taip (na,beveik panasiai) buvo ir man,stiprybes,tau mieloji 4u.gif  4u.gif

as net apsiverkiau.. kad tavo zodziai Dievui i ausi nueitu ax.gif
aciu 4u.gif
ir as tikrai laaabai nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave!!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Mariem,2008 05 14, 13:42]

panaši ir mano situacija, tik jis man dar visas skolas užkabino... Bet nebesitikėk nieko..Matyt man reikėjo penkių mėnesių, kad atsikvotėčiau.. Juk tai nebebus tikra, juk tie jausmai iš niekur nesugrįš, jei jų nebebuvo,.. Rauk lauk.jį iš minčių ir iš širdies.. Laikykimės ir tikėkim gera ateitim
Atsakyti
[quote=IngridaMar,2008 05 14, 14:58]
[quote=Mariem,2008 05 14, 13:42]

panaši ir mano situacija, tik jis man dar visas skolas užkabino... Bet nebesitikėk nieko..Matyt man reikėjo penkių mėnesių, kad atsikvotėčiau.. Juk tai nebebus tikra, juk tie jausmai iš niekur nesugrįš, jei jų nebebuvo,.. Rauk lauk.jį iš minčių ir iš širdies.. Laikykimės ir tikėkim gera ateitim
[/quote]

Kokiu bjauriu zmoniu vis tik esama. Ir nesvarbu - vyras ar moteris. Kodel zmones taip mazai galvoja vieni apie kitus ir skaudina viens kita. Tiek daug skausmo siam pasaulyje unsure.gif

Papildyta:

Kaip tai man pazistama verysad.gif Bet paziurek i sia situacija kitaip - jei jis palikineja moteris su vaikais likimo valiai, vadinasi, jis nevertas nei vienos moters meiles, nevertas nei vienos tavo ir tavo vaikuciu asareles. Zinai duosiu toki patarima, gal ir nelabai geras, bet gali praversti - ieskok jame neigiamu savybiu, prisimink, kodel tau buvo blogai su juo. Pamatysi tam kartui palengves 4u.gif
Atsakyti
aciu uz supratima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 23:08)
aciu uz supratima  4u.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti