QUOTE(nicka @ 2008 05 13, 23:07)
Kodėl laimingai mamai nesimiega?
siaip megstu panaktineti prie PC
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42)
O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria...
o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa
atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu..
bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku..
zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai..
oi mariem,aukstyn galva,nesizemink nors ir kaip skauda,zinau ta jausma...jis rodos nepakialiamas,bet juk esam mterys,tik tiodel taip...jei mylim-myliem-jei nekianciam,taipat visa sirdim.o tam individui,kuris eina per pasauli palikinedamas moteris su vaikais,jam visiskai nusisvilpt,ar tu myli,ar lauki...jam nerupi net tai kokios spalvos jo kudikio plaukai ir akys,jis net nepasidomes ar jis bent kiek panasus i ji ar labiau i tave,jie neverti,to skausmo kuri mes kianciam,jie net neturi garbes buti musu mylimi,nenusimink saule,ateis i tavo gyvenima,zmogus,draugas,vyras,tetis tavo vaikam!

taip,zmogau tu ji sutiksi ir nesvarbu ar smelio dezej sededama ar parduotuvej ar dar kur,jis ateis tada kai tu busi praradus vilti,kai maziausiai to tikesies,jis pasirodys ir tavo gyvenimas isnaujo suzybes

kalbu gal labai abstrakciai ir asmeniskai,bet butent taip (na,beveik panasiai) buvo ir man,stiprybes,tau mieloji