Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

Mariem čia tau( man taip gaila tavęs, kad pasirenki kentėjimą, vietoj džiaugsmo):

TOLTEKŲ raštų išmintis:
.....Žmonės daug kenčia įvairiais lygiais ir laipsniais; mes palaikome vienas kito kančią. Žmonės linkę padėti vienas kitam kentėti. Jei jaučiate poreikį būti išplūstas, pamatysite, kaip lengva būti kitų išplūstam. Jei esate su žmonėmis, kuriems reikia kentėti, kažkas verčia jus juos koneveikti. Tarsi ant jų nugarų būtų parašyta: „prašau man įspirti“. Jie ieško savo kančių pateisinimo. Jų poreikis kentėti yra ne kas kita, kaip kasdien stiprinama nuostata.....

....Jei kas nors jūsų negerbiantis ir nemylintis pasitrauks, tai bus dovana. Jei tas žmogus nepasitrauks, išgyvensite daug skausmo metų. Pasitraukimas gali įskaudinti trumpam, o vėliau širdis galiausiai pasveiks. Tada galite pasirinkti, ko iš tiesų norite. Suprasite, kad nebūtina taip pasitikėti kitais, kaip reikia pasitikėti savimi. Tik tada jūsų pasirinkimai bus teisingi.....

Mariem
joks žmogus negali būti tavo nuosavybe..ir patikėk, tu NEMYLI...TU NORI TURĖTI, o tai deja nėra meilė, tik poreikis.

O TAI PRAEIS.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 14:45)
as net apsiverkiau.. kad tavo zodziai Dievui i ausi nueitu  ax.gif
aciu  4u.gif
ir as tikrai laaabai nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave!!!! 4u.gif  wub.gif

ner uz ka mirksiukas.gif mirksiukas.gif neigiamos emocijos moteri sendina,tad galva aukstyn ir nesileisk niekinama to menkystos,galvodama apie ji mirksiukas.gif mirksiukas.gif aciu,man gera bus zinoti,kad tu ar kita moteris kuriai daba is po koju slysta zeme,turi nuostabu zmogu salia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2008 05 15, 00:27)
Mariem čia tau( man taip gaila tavęs, kad pasirenki kentėjimą, vietoj džiaugsmo):

TOLTEKŲ raštų išmintis:
.....Žmonės daug kenčia įvairiais lygiais ir laipsniais; mes palaikome vienas kito kančią. Žmonės linkę padėti vienas kitam kentėti. Jei jaučiate poreikį būti išplūstas, pamatysite, kaip lengva būti kitų išplūstam. Jei esate su žmonėmis, kuriems reikia kentėti, kažkas verčia jus juos koneveikti. Tarsi ant jų nugarų būtų parašyta: „prašau man įspirti“. Jie ieško savo kančių pateisinimo. Jų poreikis kentėti yra ne kas kita, kaip kasdien stiprinama nuostata.....

....Jei kas nors jūsų negerbiantis ir nemylintis pasitrauks, tai bus dovana. Jei tas žmogus nepasitrauks, išgyvensite daug skausmo metų. Pasitraukimas gali įskaudinti trumpam, o vėliau širdis galiausiai pasveiks. Tada galite pasirinkti, ko iš tiesų norite. Suprasite, kad nebūtina taip pasitikėti kitais, kaip reikia pasitikėti savimi. Tik tada jūsų pasirinkimai bus teisingi.....

Mariem
joks žmogus negali būti tavo nuosavybe..ir patikėk, tu NEMYLI...TU NORI TURĖTI, o tai deja nėra meilė, tik poreikis.

O TAI PRAEIS.... smile.gif

Labai geri zodiziai.. aciu labai.. siap mano mam tokia pesimiste tai as pastebejau, kad jai taip ir yra.. visi visada ja skriaudizia, bent jau ji taip galvoja..
kad tik as tokia nepatpciau smile.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vakar buvau susitikusi su savo ex. Vis skundėsi, koks jo gyvenimas sudėtingas, kiek finansinių problemų turi, ir kaip jis norėjo to vaiko, kaip morališkai jam dabar sunku, mat štai - mane kažkas palaiko, o jo - ne... Pasakiau, kad jei reikės kokios pagalbos, gali kreiptis, bet kad gerbtų mano privatumą, asmeninį gyvenimą ir nepuoselėtų vilčių vėl kažką pradėti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(apsikabinkim @ 2008 05 15, 12:12)
Labas rytas. Vakar buvau susitikusi su savo ex. Vis skundėsi, koks jo gyvenimas sudėtingas, kiek finansinių problemų turi, ir kaip jis norėjo to vaiko, kaip morališkai jam dabar sunku, mat štai - mane kažkas palaiko, o jo - ne... Pasakiau, kad jei reikės kokios pagalbos, gali kreiptis, bet kad gerbtų mano privatumą, asmeninį gyvenimą ir nepuoselėtų vilčių vėl kažką pradėti....  unsure.gif

Sveika! O kaip tu jam padetum...?? g.gif
BEto juk turetu but atvirksciai... blink.gif
Jis turi gelbeti!
Atsakyti
QUOTE(apsikabinkim @ 2008 05 15, 12:12)
Pasakiau, kad jei reikės kokios pagalbos, gali kreiptis, bet kad gerbtų mano privatumą, asmeninį gyvenimą ir nepuoselėtų vilčių vėl kažką pradėti....  unsure.gif

Labai zmogiskas poziuris thumbup.gif Vadinasi, tu jam parodei, kad esi stipresne nei jis. Kartais issiskyre zmones lieka draugais. Turbut, tai buna geriausias variantas tokioje situacijoje
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 30, 22:16)
Žodžiu, norėčiau jį kuo greičiau pamiršti ir sugebėti atsispirti jam. Ir dar labai norėčiau sutikti kitą, kuris mane mylėtu ir gerbtu. Bet kai ex vis kišasi, tai neimanoma.

Neskubek gyventi... laikas viska sudelioja i savo vietas. O po issiskyrimo reikia pabuti vienai. 4u.gif
Atsakyti
Kad būnant tokios būklės norisi kažką kardinaliai keisti, prastumti tą laiką ir pažvelgti į ateitį, nes kaip kirminukas, vartosi klausimas o kaip aš dabar gyvensiu?, nors gyveni taip pat, kaip anksičiau, keliesi rytais, ruoši arbatą, keliauji į paskaitas, į darbą... Taip, nereikia skubėti...
Atsakyti
Nera lengva pamirsti zmogu kuri kazkada mylejai, kuris yra tavo vaiko tevas. Nezinau, as jau beveik 8 metai gyvenu viena, bet negaliu pasakyt kad pamirsau savo ex, tiesiog zinau kad jis yra, kad buvo kartu graiziai praleisto laiko.Tik tu jausmu nebeliko jokiu, pradzioj meile buvo pakeitusi neapykanta, paskui ir jos nebeliko. Prisimenu ji kaip zmogu, uz kurio kazkada, labai senai, buvau istekejusi ir tiek smile.gif laikas tikrai ne priesas, o sajungininkas, jis viska uzglosto smile.gif
Atsakyti
Gal lengviau butu ji pamirsti, jei jis neskambinetu man naktimis su grasinimais ir jei nereiketu nervuotis, ir po teismus lakstyti, kad naujagimys (na greitai bus naujagimys) turetu teva.. jis dabar savo visu vaiku kratosi, kaip maro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 16, 06:50)
Gal lengviau butu ji pamirsti, jei jis neskambinetu man naktimis su grasinimais ir jei nereiketu nervuotis, ir po teismus lakstyti, kad naujagimys (na greitai bus naujagimys) turetu teva.. jis dabar savo visu vaiku kratosi, kaip maro doh.gif

Nu tai ir lai eina jis velniop, jei nenori savo vaiku doh.gif tikiu gyvenimo teisingumu, ir tikiu kad kiekvienas vistik kadanors gauna uz savo blogybes tai ko nusipelne. Pasikeisk numeri, nebeskambines, nu ir kam po tuos teismus lakstyti, teismas neorivers ji pamilti to vaiko jei jis nenores. Tiesa, bet skaudi. mano ex kazkada po skyrybu man drebe, kad vako tik as norejau, nu ir valio, nenorejo matytis, ir as nesizudziau del to, nepersekiojau jo. Sirgo vaikas, sunku buvo, nei viena kart jam neskambinau. Taip praejo 5 metai, ir tetusis sumaste susitikt su dukra. Na susitikom, jis sako - Labas dukra, duok buciuka tetukui. O manoji i ji zvilgtelejo ir sako - nesibuciuoju su nepazystamais zmonemis, va tada man ant dusioos taip gera buvo taip gera, o jo akyse suzvilgo asaros, va kaip pats gyvenimas tokius baudzia. Skiriates ir velniop, paleiskit vienas kita, ziurekit ne atgak, o tik pirmyn, ir kai sutiksit kita zmogu, stenkites ziureti ne vienas i kita, o viena kryptimi, tada viskas bus ok smile.gif Sekmes tau Mariem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 05 16, 08:14)
Nu tai ir lai eina jis velniop, jei nenori savo vaiku  doh.gif  tikiu gyvenimo teisingumu, ir tikiu kad kiekvienas vistik kadanors gauna uz savo blogybes tai ko nusipelne. Pasikeisk numeri, nebeskambines, nu ir kam po tuos teismus lakstyti, teismas neorivers ji pamilti to vaiko jei jis nenores. Tiesa, bet skaudi. mano ex kazkada po skyrybu man drebe, kad vako tik as norejau, nu ir valio, nenorejo matytis, ir as nesizudziau del to, nepersekiojau jo. Sirgo vaikas, sunku buvo, nei viena kart jam neskambinau. Taip praejo 5 metai, ir tetusis sumaste susitikt su dukra. Na susitikom, jis sako - Labas dukra, duok buciuka tetukui. O manoji i ji zvilgtelejo ir sako - nesibuciuoju su nepazystamais zmonemis, va tada man ant dusioos taip gera buvo taip gera, o jo akyse suzvilgo asaros, va kaip pats gyvenimas tokius baudzia. Skiriates ir velniop, paleiskit vienas kita, ziurekit ne atgak, o tik pirmyn, ir kai sutiksit kita zmogu, stenkites ziureti ne vienas i kita, o viena kryptimi, tada viskas bus ok smile.gif Sekmes tau Mariem  4u.gif

vat kur poziuris drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikra tiesa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti