QUOTE(beladona @ 2008 05 16, 09:14)
Nu tai ir lai eina jis velniop, jei nenori savo vaiku
tikiu gyvenimo teisingumu, ir tikiu kad kiekvienas vistik kadanors gauna uz savo blogybes tai ko nusipelne. Pasikeisk numeri, nebeskambines, nu ir kam po tuos teismus lakstyti, teismas neorivers ji pamilti to vaiko jei jis nenores. Tiesa, bet skaudi. mano ex kazkada po skyrybu man drebe, kad vako tik as norejau, nu ir valio, nenorejo matytis, ir as nesizudziau del to, nepersekiojau jo. Sirgo vaikas, sunku buvo, nei viena kart jam neskambinau. Taip praejo 5 metai, ir tetusis sumaste susitikt su dukra. Na susitikom, jis sako - Labas dukra, duok buciuka tetukui. O manoji i ji zvilgtelejo ir sako - nesibuciuoju su nepazystamais zmonemis, va tada man ant dusioos taip gera buvo taip gera, o jo akyse suzvilgo asaros, va kaip pats gyvenimas tokius baudzia. Skiriates ir velniop, paleiskit vienas kita, ziurekit ne atgak, o tik pirmyn, ir kai sutiksit kita zmogu, stenkites ziureti ne vienas i kita, o viena kryptimi, tada viskas bus ok
Sekmes tau Mariem 

Man kaip tis sian dukryte susirgo, tai vos nepagimdziau nuo nuolatines itampos ir tampimosi

o i teisma as paduosiu del alimentu, nes viena su dviem vaikais ne kas.. be to bus ramu, neteks bendrauti ir ne duok Dieve ko nors prasineti veliau..
O taip kaip pas tave pas mus irgi buvo, tik manoji dar nekalba, uztad kai jis ja ant ranku pabande paimti ziauriai apsiverke, nes tevo nepazista..