Mundis - jau toki is saves stato, nors nieko jame isvis nematau Agne - be komentaru, tiesiog negaliu ziuret... Dziugas Siaurusaitis, Petruskevicius, Zvonke su Zvonkum (nu jau taip uzknise, man ju seimos modelis visai nesuprantamas), ir dar daug tokiu veidu siuo metu pas mus, kad jau i daug ka neimanoma ziuret
Kaunui geda daro dar man nepatinka pasiputelis Radzis, Tarasoviene su Vilium kazka pask metu is saves stato.. nerviskai veikia kai Goda sneka ir visokios Olia lia lia pupytes, ta ju kalbejimo maniera uzknisa seip ilgiau pagalvojus yra daugiau zm kur noris perjungti kanala, kai juos rodo
Rimiškis,Vaitkevičė(neaišku iš kur atsiradusi ),Budrienė,PETRUŠKEVIČIUS ypač šlykštus,Ščiogolevaitė,Baukutė,Siaurusevičius,Radzevičius(Vytaras),Rudokas o ypač man bjauri Paškevičiūtė su tokia kvailo šunelio veido išraiška
man kvailos visos tos olialia,Tarasoviene(labai nemaloni po roziu keru,parode tikraji veida).Paskeviciute,kazkuom atstumenti.Budriene.nesenai teko is arti matyti,per spakliu veido nesimato.Radzis be komentaru Skaiva,ta jos kalbejimo maniera uzmusa.o va anksciau nemegau Sciogoliovaites,bet dabar pasikeite nuomone,tokia visai faina atrodo.
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti