Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Mundis - jau toki is saves stato, nors nieko jame isvis nematau schmoll.gif
Agne - be komentaru, tiesiog negaliu ziuret...
Dziugas Siaurusaitis, Petruskevicius, Zvonke su Zvonkum (nu jau taip uzknise, man ju seimos modelis visai nesuprantamas), ir dar daug tokiu veidu siuo metu pas mus, kad jau i daug ka neimanoma ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Smoriginas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 12 02, 14:33)
Erika iš Kauno tiesiog apgailėtina, net gėda žiūrėt į ją.

Kaunui geda daro doh.gif lotuliukas.gif dar man nepatinka pasiputelis Radzis, Tarasoviene su Vilium kazka pask metu is saves stato.. unsure.gif nerviskai veikia kai Goda sneka ir visokios Olia lia lia pupytes, ta ju kalbejimo maniera uzknisa doh.gif seip ilgiau pagalvojus yra daugiau zm kur noris perjungti kanala, kai juos rodo biggrin.gif
Atsakyti
o kas ta Erika is Kauno? gal Faina ta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 05, 13:54)
o kas ta Erika is Kauno? gal Faina ta?  rolleyes.gif

http://www.google.lt...p;oq=erika lisa
Atsakyti
schmoll.gif Man- Sabutyte, Mia, Skaiva, Genyte, E.Lisauskiene, Mikutavicius, Skaisgirys.
Atsakyti
Rimiškis,Vaitkevičė(neaišku iš kur atsiradusi g.gif),Budrienė,PETRUŠKEVIČIUS ypač šlykštus,Ščiogolevaitė,Baukutė,Siaurusevičius,Radzevičius(Vytaras),Rudokas o ypač man bjauri Paškevičiūtė su tokia kvailo šunelio veido išraiška schmoll.gif
Atsakyti
Rudokas, Radži, Ostapenko, Tarasovai-įsivaizduoja esą pasaulio bambos
Atsakyti
Kubilius ir Baukutė.
Atsakyti
nei vienas nei kitas.Abu kazkokie slidus,pasisaipantis unsure.gif
Atsakyti
man kvailos visos tos olialia,Tarasoviene(labai nemaloni po roziu keru,parode tikraji veida).Paskeviciute,kazkuom atstumenti.Budriene.nesenai teko is arti matyti,per spakliu veido nesimato.Radzis be komentaru doh.gif Skaiva,ta jos kalbejimo maniera uzmusa.o va anksciau nemegau Sciogoliovaites,bet dabar pasikeite nuomone,tokia visai faina atrodo.
Atsakyti
Perjungiu kai rodo Andriu Rimiski,apie Pikul ir olialia pupyciu krutu didinimo operacijas.
Atsakyti