Tiesiog malonu, skaitau ir dūšia atsigauna...Nes maniškis po to nuotykio, jau linkęs teigti, " jog aš nesukurta vairavimui...na, gal eilėraščiams ir panaš..." Fui, negaliu.Ačiū Dievui, kad yra pro tai praėjusių ir įveikusių.Tad ir aš įveiksiu..
Sveikos
šį savaitgalį pirmą kartą be saviškio tiek daug važinėjau- daugiau nei 700Km sumyniau
tiesa, daugiausia iš jų autostradoj ir mažuose miestukuose
o širyt, jei mašina nebus labai kieme užstatyta, planuoju išlėkt ir į vilniaus gatves...klaikiai jaudinuosi, visą naktį vairavimą sapnavau. Nors man šiandien egzas, tačiau visai ne jis dabar galvoj...
tikiuos, kad prasimušiu ir toliau normaliai važinėsiu...

šį savaitgalį pirmą kartą be saviškio tiek daug važinėjau- daugiau nei 700Km sumyniau

aš šį savaitgalį irgi itin daug važiavau po miestus, miestelius ir kaimo vibrokeliais, ale autostradoj nieks neleido, buvo pareikšta 'tau galima ant 90, mes greičiau norim, o mažu tikrins'
ir dar tie kaimiečiai taaaip durnai važiuoja
mama man minėjo, kad tuose šunkeliukuose dažniau pagauna girtų, nei viršijančių greitį, bet kad sankryžoj sukant kairėn bandyti lenkti iš kairės, lįst į kelią tiesiai prieš mašiną, varyt kelio viduriu, posūkių nerodyt ir lenkt per ištisinę juostą -

oj su tais kaimais ir mazais miesteliais tai tikrai baisu
as kazkaip anksciau galvojau kad baisiausias dalykas- vairavimas vilniuj, nu bet po dvieju savaiciu vazinejimo galiu pasakyt kad tikrai ne
kazkaip vilniuj jau turi but visiskas kamikadze kad soktu i gatve(pestysis) ar svirduliuojantis dviratininkas slitinetu
o vat kaime tai cia visai normaliai- ne veltui daug kaimu uzsideda isvis 40 zenkla
na tiesa dabar kai atsilo orai tai visur tu kamikadziu padaugejo- vilniaus kiemuose irgi itin atidziai reik vairuot, bet nors greitosiose gatvese gali daugmaz ramiau vaziuot

Ir man teko šį savaitgalį pirmą kartą savarankiškai pasivažinėti kaimo keliais. Patiko, nes važiavau anksti ryte, tai nei mašinų nei svirduliuojančių nepasitaikė
. Maniškis jau leidžia ir autostradoj važiuoti, nes jis tokios nuomonės, kad dėl viršytų 10 km. niekas nestabdys, nebent jei kils policijai įtarimų dėl ,, lėto" važiavimo, kai visi 130 ir daugiau skrieja

Aciu atsakiusioms del 5000 lt kainuojancio masiniuko isigijimo (verta ar ne..). Siaip tai instruktoriu teks vel samdytis. na islaikiau teises is pat pirmo karto, bet .. pamirsau jau viska, nes teises guli 3 m stalciuje, va tik dabar susitaupiau
.
Greit ir as rasysiu cia, kiap islieju kibirus prakaito isvaziuodama i gatve viena
...

Greit ir as rasysiu cia, kiap islieju kibirus prakaito isvaziuodama i gatve viena

Nieko Amanda, isgyvensi... Visos tuos keliu praejom.. Tik zinoma gal truputi ir baisiau, kai tiek ilgai nevazinejus...
as si savaitgali irgi nemazai km pravaziavau, daugiausia uzmiestyje, kaimeliuose
Vaziavau ne viena, tai nebijojau. Bet va baigesi iseigines ir mano masiniukas pailses, nes i darba vazineju autobusu.

as i darba irgi mikru varau, nes ten ner kur parkuot- gedo prospekte
o ir nuvaziuoja mikruske greiciau nei as
bet vakarais tai jau neleidziu masinai ilsetis

QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 05, 19:14)
Viena vaziavau tik du kartus, tai po antro karto visai bijau viena vaziuoti, nes vos i priespriesini neisvaziavau, ne is tos juostos pasukau ir dar vos neapsibliovau kai reikejo masina prie prekybos centro pastatyti
Bet tikiuosi prasilausiu, nes vairuoti tikrai noriu.

Bet juk neisvaziavai? Ir neapsibliovei?

Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 05 06, 07:17)
bet kad sankryžoj sukant kairėn bandyti lenkti iš kairės, lįst į kelią tiesiai prieš mašiną, varyt kelio viduriu, posūkių nerodyt ir lenkt per ištisinę juostą - 

Beje,iprasti vaizdeliai Vilniuje,tokie kasdieniski...tik dar yra mada lenkti per kaire per istisine vaziuojancius tiesiai kad sankryzoje pries pat nosi uzkirstu ir nusuktu i desine,nors ten i desine net dvi juostos yra

Kiek po kaimus teko sukinetis,tai sakyciau ten labai ramiai liaudis vazineja,ir kulturos nepalyginamai daugiau.
as mieste tai jau neapsibliaunu, bet prie namu tai kaskart parkuodamasi prakaituoju ir visaip kitaip rasoju
ziauru, ypac kai turi statyt butent savo vietoj, o ne ten kur vietos daugiau, o i ta vieta ivaziavimas is visu pusiu apstatytas
o savaitgali plaudama masiniuka pamaciau kad man kazkas raudonas svelniai per bamperi brukstelejo
aisku kur nors aikstelej prie parduotuves turbut- nes as tikrai niekam nenubraukiau- o daziukai tai sviezi matos, nu bet nieko- bamperiai tam ir skirti

QUOTE(denaxa @ 2008 05 06, 22:29)
Beje,iprasti vaizdeliai Vilniuje,tokie kasdieniski...tik dar yra mada lenkti per kaire per istisine vaziuojancius tiesiai kad sankryzoje pries pat nosi uzkirstu ir nusuktu i desine,nors ten i desine net dvi juostos yra
Kiek po kaimus teko sukinetis,tai sakyciau ten labai ramiai liaudis vazineja,ir kulturos nepalyginamai daugiau.

vilniuj tokių bajerių matyt tikrai neteko, išskyrus lindimą prieš nosį