Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

visko būna, bet veidrodėliais naudojantis ir per petį žvilgtelint sukant į nieką įvažiuot dar nepasikėsinau ir pypsėjimo negirdėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 16, 22:34)
visko būna, bet veidrodėliais naudojantis ir per petį žvilgtelint sukant į nieką įvažiuot dar nepasikėsinau ir pypsėjimo negirdėjau ax.gif

drinks_cheers.gif As irgi.Tiesa,per peti nezvilgcioju,tik veidrodeliais naudojuosi smile.gif
Atsakyti
As teises turiu jau 10 metu, bet vairuodavau nedaznai, tik paskutiniu metu pradejau intensyviai vazinet. Bet piko valandom i miesta man isvaziuot, tai kanciu kancia. Zinau, kad reikia, nes kitaip neiveiksiu savo baimes ir vaziuoju visa isprakaitavus.
Atsakyti
Kasdien vazinejant baime mazes,paprastai ta kankyne trunka apie dvi savaites (jei vaziuosi kasdien ir daug mirksiukas.gif )
Atsakyti
man kankynės nebuvo, bet kad geriau kely jausčiaus prireikė mėnesio, nes vairuoju tik savaitgaliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 05 16, 20:58)
bet vat paskutinias dienas nebegerai man..ta prasme, kad vat vakar važuoju namo, padariau posūkį ir noriu persirikuot į kraštinę eismo juostą rodau posūkį atrodo ir laisva ir apsidairiau jau suksiu ir girdžiu baisų pypimą, stabdyma..ir vat vos neįvažiavau į kitą mašiniuką...net nežinau kaip aš jo nepastebėjau....baisu kad vėl kas nenutiktų cray.gif

Tu be reikalo supykai ant meričkų, tikrai, panašu, kad veidrodėliai tavieji rodo labiau, kas toli, nei kas arti ir šalia -didelė akloji zona. Tu pabandyk juos gal dar kiek žemyn palenkti ir nuo mašinos toliau pasukti, taip, kad savo mašinos beveik nebematytum. Aš turiu susireguliavus taip, kad tik visai atsilošus savo mašinos kraštelytį matau, užtai matau visas, šalia per pusę korpuso važiuojančias ir aišku, toliau už manęs esančias (bet ne du kilometrus) mirksiukas.gif Visks bus gerai, svarbiausia važiuoti ir mokytis geriau iš iš kitų klaidų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 05 16, 22:52)
Kasdien vazinejant baime mazes,paprastai ta kankyne trunka apie dvi savaites (jei vaziuosi kasdien ir daug mirksiukas.gif )

Man irgi nei kankynės, nei baimės nebuvo, laiminga jaučiausi jau patį pirmą važiavimą viena. Važinėju kasdien, bet vistiek suprantu, kiek dar mažai važinėju ir kiek dar tikriausiai daug ko nežinau, nemoku... Todėl stengiuosi nepamiršti būti atsargi. Kažin ta stengimosi būsena per laiką praeina, ar ji lydi ir patyrusius vairuotojus g.gif Greičiausiai nelydi, jie ,toks jausmas, vairuoja bet kur jau kaip ,,po priboram" .
Atsakyti
[quote=Atogrąža,2008 05 16, 23:20]
Tu be reikalo supykai ant meričkų, tikrai, panašu, kad veidrodėliai tavieji rodo labiau, kas toli, nei kas arti ir šalia -didelė akloji zona. Tu pabandyk juos gal dar kiek žemyn palenkti ir nuo mašinos toliau pasukti, taip, kad savo mašinos beveik nebematytum. Aš turiu susireguliavus taip, kad tik visai atsilošus savo mašinos kraštelytį matau, užtai matau visas, šalia per pusę korpuso važiuojančias ir aišku, toliau už manęs esančias (bet ne du kilometrus) mirksiukas.gif Visks bus gerai, svarbiausia važiuoti ir mokytis geriau iš iš kitų klaidų smile.gif

Ne, aš tikrai nesupykau..ten toks kaip retorinis klausimas..ir pati savęs to klausiu..
Atrodo sureguluoti tie mano veidrodėliai..na bet reiks rytoj dar ten bandyt juos pasukinėt, palankstyt, pakraipyt..gal geriau tada bus unsure.gif bijau labai, ir jau nenoriu rytoj niekur važuot, bet..reikia doh.gif ir dar kelias nežinomas bus doh.gif
O šiaip tos baimės aš nejaučiau nei pradėdama vairuoti, tik parkavimosi jau labai nemėgstu ir vis dar dreba aikštelėje širdelė ax.gif
Na ką įkvėpsim ir trauksim rytoj į kelią.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 05 16, 23:20)
Greičiausiai nelydi, jie ,toks jausmas, vairuoja bet kur jau kaip ,,po priboram" .

Ta stengimosi busena tai turetu islikti,del saugumo paprasciausiai,bet...as darbe kartais kai jau visiskai nusikalu (vis del to tik po 3-4h per para gaunu pamiegot)
tai nepamenu nei kaip busa per "milimetrovkes" pratempiu,nei kaip keleivius susirenku,o namo grizdama kai sedu i savo masina tai jau visai atsipalaiduoju,tai jau tikrai vaziavimas "autopilotu" gaunasi doh.gif Negerai aisku taip,bet nuovargis savo daro doh.gif Ir tikrai paskutiniu metu jauciu,kad bile kur galiu pravaziuoti ir masina ikist be ypatingu sunkumu,viskas automatiskai gaunasi,akys pacios susiziuri kelia, kojos ir rankos pacios daro ka reikia ,o pati tuo metu galiu apie bileka svajoti cool.gif
Tiesa,man tik rytoj du metukai sueis kai teises turiu,ir mazdaug keliais menesiais daugiau kaip pirma karta gyvenime uz vairo sedau ax.gif
Atsakyti
Sveikiname Denaxą dviejų metų vairavimo sukakties proga,
linkime tolesnio gero kelio

user posted image
ir kuo mažiau visokių neaiškumų jame smile.gif
user posted image

Taip pat tikime, kad ji ir toliau nepamirš mūsų, pradedančiųjų, skyrelio mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat prisidedu prie Atogrąžos sveikinimų Denaxai smile.gif
Linkiu niekada nepamirsti vairo ir tegul masiniukas taves niekada nepaveda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snowdrop: 18 gegužės 2008 - 09:37
Oi,mergaites,aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atograza,koks grazus sveikinimas thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Ir jau aisku as sito skyrelio ir jusu visu nepamirsiu,kaipgi galeciau,tuo labiau,kad as vis nuolat ka nors naujo vairavime pradedu,taigi manau liksiu amzinai pradedancia lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas liecia sukima i kaire arba rikiavimasi, tai man vyras taip ikale i galva, kad reikia ne tik veidrodeliais naudotis, bet ir butinai pro langa paziuret, kad turbut mirsiu nepamirsiu biggrin.gif Priverte mane ne tik aki uzmest, bet net galva pasukt ir tikrai isitikint, kad nieko nera. Ir pastebejau, kad tikrai butina tai daryt, pora kartu buvo tokia situacija, kad per veidrodeli nemaciau jokios is paskos vaziuojancios masinos, o pasuskus galva ziuriu, kad vaziuoja salia manes.
Atsakyti