QUOTE(pikkolo @ 2008 05 20, 10:17)
Nepamirškit, kad kuo daugiau pribumbasų, tuo daugiau pinigų išleisit remontui. Man elektros paketo užtenka tokio koks dabar yra, t.y. elektriniai veidrodėliai, langai, liukas + klima. Na dar būtų gerai elektra valdomos sėdynės su atmintim. Bet tai nėra būtinybė. O šildomų sėdynių tai nenorėčiau, nepatinka man kai subinė šyla.
Taip, kaina aktualu, užtat ir nenoriu kažko ypatingo.
Pageidaučiau šildomų+elektrinių veidrodėlių ir lempų kurių nereikia išjungti.Viskas.
Elektrinius langus ir kongicionierių ir dbar turiu.
O dar prieš mėnesį išvis karo lauko sąlygomis važinėjau.

Strigo posūkių rodymas, laaaaabai strigo, tai tekdavo rankiniu būdu "pairkluoti", MB žadėjo žadėjo sutvarkyti, kol man nusibodo ir nuvežiau pas meistriukus pati.
Dar turėjau ir kitą "džiaugsmą".Raktelis nulūžo vairuotojo durelėse ( signalizacija ir atrakinimas pulteliu buvo nesutaisyti), tai tekdavo kaskart duris atrakinti iš keleivio pusės, įlipti į mašiniuką, atspausti centrinį užraktą, apeiti auto ir tik tada patekdavau į vairuotojo sėdynę.Kankinausi beveik 5 mėn (MB tai dzin buvo, taip važinėjo gal metus).

Meistriukas rakto neišlupo, užtat pultelį sutaisė, centrinį pajungė.Dabar kaip baltas žmogus mašiną atrakinu mygtuko paspaudimu.