Sveikutės, aš pradėjus vairuoti mašiną su automatine pavarų dėže visada naudoju rankinį stabdį, net nežinau kodėl. Kažkaip labai įpratau: palieku ant P ir rankinis
kažkaip ramiau tada..
o aš jau kai pirkau sakė, kad tik ant N ir P užsiveda. Ant kitų ne
tai čia manau visom automatinėm tai būdinga.
O mane vyras ismoke, kad jei pastatai masina siek tiek ikalneje taip, kad masina gali pariedet i prieki, tai palikt ant atbulines pavaros, o jei gali pariedet atgal - tada ant pirmos. O rankini traukt tik kai ikalne didesne. Na man tai beveik visada ikalne atrodo didesne
QUOTE(slyva @ 2008 06 01, 14:31)
1. Jau esu pradedancioji vairuotoja
2. Ir siandien pagaliau isdrisau viena isvaziuoti i miesta
2. Ir siandien pagaliau isdrisau viena isvaziuoti i miesta
1. sveika persikrausčiusi pas mus
2. šaunuolė
labas
galima, ir as prisijungsiu?
teises jau nuo ketvirtadienio turiu, savo dideliam dziqaugsmui paskaiciavau, kad pravaziavau jau apie 250km, ir dar noriu noriu noriu!!!
bet uzmiesty geriau, nei mieste
teises jau nuo ketvirtadienio turiu, savo dideliam dziqaugsmui paskaiciavau, kad pravaziavau jau apie 250km, ir dar noriu noriu noriu!!!
QUOTE(metali @ 2008 06 03, 10:46)
labas

Sveika atvykusi, mūsų daugėja, smagu
gal cia iki liepos pirmos tik daugeja?
Labutis
Jei priimsit, tai ir aš norėčiau čia prisiregistruoti kaip pradedančioji...
Teises jau kaip ir du mėnesius turiu, bet per tą laiką gal kokius tris kartus tevažiavau, nes mašiniuko savo neturiu, o prašyt, kad leistų pasivažinėt tai irgi kažkaip nesmagu, kiekvieną dieną tai neprašinėsi, nors taip norėtųsi...
Bet sekmadienį važiavom iki Kauno (iš Klaipėdos), tai jau man kliuvo laimė pavairuot truputį.
Iš pradžių baisoka buvo, bet kai apsipratau su mašinyte ir MB užmigo, tai visai atsipalaidavau, net giminės iš paskos gavo važiuot, o ne aš...
Žinau tik tiek, kad pačiai vairuot yra gėris - tokia nepriklausoma pasijauti...
Bet sekmadienį važiavom iki Kauno (iš Klaipėdos), tai jau man kliuvo laimė pavairuot truputį.
Žinau tik tiek, kad pačiai vairuot yra gėris - tokia nepriklausoma pasijauti...
QUOTE(metali @ 2008 06 03, 10:46)
QUOTE(Jurinuke @ 2008 06 03, 15:50)
Labutis
sveikos prisijungusios, naujokėlės
teises turiu nuo geguzes 21d. bet vaziuot pradejau si sestadieni, vaikus ir vyra palikau namuose, o pati nulekiau iki tevu, baimes nebuvo jokios, nes atsisedus i masna apmasciau pro kur vaziuosiu, kad nebutu daug masinu, juk sestadienis, pavyko puikiai, isdrasejau, tai dabar spirgu ir prisimastau visokiu nesamoniu, kad tik galeciau kur tai nuvaziuot
as siandien kaip tik kieme sonu prisiparkavau, vazineju su didele masina, Sharanu, gabaritu dar taip nejauciu, tai ilgai uztrukau, vietos kieme nebuvo, tik tarpelis kuriame turejau isitekti, siaip ne taip pavyko
Parejus namo, vyrui liepiau pasiziuret per langa, kaip pasistaciau masiniuka
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 26, 20:51)
Dėl to drąsaus vairavimo tai tik tiek norėčiau pasakyti, kad reikia nepervertinti savęs ir auto galimybių
Po beveik dvejų metų stažo galiu pasakyti, kad pati "apsiraminau", geriau normaliu tempu, bet nuvažiuoju ramiai ir iki tikslo, nesidraskau tarp juostų ir pan. Kažkaip atsakingiau pradėjau į vairavimą žiūrėti.
O dėl parkavimo - gėda prisipažinti, bet iki šiol nemoku šonu parkuot auto
Nors egzą aikštelėj būtent taip išlaikiau
Kaip išmokt?
O dėl parkavimo - gėda prisipažinti, bet iki šiol nemoku šonu parkuot auto
as siandien kaip tik kieme sonu prisiparkavau, vazineju su didele masina, Sharanu, gabaritu dar taip nejauciu, tai ilgai uztrukau, vietos kieme nebuvo, tik tarpelis kuriame turejau isitekti, siaip ne taip pavyko
QUOTE(ciukcia @ 2008 06 03, 23:52)
teises turiu nuo geguzes 21d. bet vaziuot pradejau si sestadieni, vaikus ir vyra palikau namuose, o pati nulekiau iki tevu, baimes nebuvo jokios, nes atsisedus i masna apmasciau pro kur vaziuosiu, kad nebutu daug masinu, juk sestadienis, pavyko puikiai, isdrasejau, tai dabar spirgu ir prisimastau visokiu nesamoniu, kad tik galeciau kur tai nuvaziuot
Parejus namo, vyrui liepiau pasiziuret per langa, kaip pasistaciau masiniuka 
O aš vakar prisiparkavau taip, kad išvažiuot nebegalėjau