Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

na man asmeniškai jokio skirtumo kokia puse parkuotis. mokiaus iš dešinės, statau beveik visada iš kairės arba šonu. ir nieko, jokio skirtumo ar nepatogumo nepatiriu. mano gimdytoja tarkim veidrodėliais irgi nesinaudoja - žiūri atgal. o kad naudotis veidrodėliais, juos nuleist ar stebėt stulpelius nėra reikalavimas - svarbu priparkuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 06 04, 11:25)
O vat dar turiu paranoją dėl šviesų doh.gif 

aš irgi ją turiu biggrin.gif tik dėl įjungimo ax.gif visada įsijungiu, bet vidurį važaivimo susiparinu ar su šviesom važiuoju doh.gif ypač jei mentus pamatau stovinčius..
bet nesenai išsiaiškinau, kad už važiavimą be šviesų įspėjimas arba bauda iki 40lt, tai kažkaip ramiau, bet ne visai lotuliukas.gif

QUOTE(vovere74 @ 2008 06 04, 12:16)
Mane tai labai piktina ta nenormali mokymo sistema

dėl stulpelių tai sutinku, o dėl dešinės pusės ne smile.gif
pakuotis moku ir priekiu ir užpakaliu, o šonu nesigauna į kokį plyšį įsiterpt blush2.gif
pastoviai lieka koks pusmetris nuo bordiuro..

QUOTE(Jurinuke @ 2008 06 04, 13:14)
nežinodamas ką daryt, nes tik vieną figūrą egzaminui buvo išmokęs ir dėl to išlaikė...  doh.gif

aš pvz, mokydamasi aikštelėj galėjau visas figūras idealiai pasistatyti, bet dabar nebemoku.. tik mošinos nenutrenkiu kažkur vidury, o pasistatau nuošaliau ir pėdinu gerą gabalą ax.gif
reiks kažkaip skirti savaitgalį parkavimosi tobulinimui ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 04, 17:56)
aš pvz, mokydamasi aikštelėj galėjau visas figūras idealiai pasistatyti, bet dabar nebemoku.. tik mošinos nenutrenkiu kažkur vidury, o pasistatau nuošaliau ir pėdinu gerą gabalą ax.gif

O tai kodel gi nemegini pastatyti? Juk jei neparkuosi kaip nesigauna,tai ir neismoksi... g.gif Nieko gi neatsitiks jei biski ilgiau pasistumdysi...
As pradzioj vos ne po puse valandos stumdydavaus,kol pavykdavo idealiai pastatyti smile.gif
Atsakyti
Man pradžioj irgi buvo šoninins parkavimas sunkiau (mažiau kur gaudavau pabandyt). Bet galinis - vienas malonumas nuo pirmos dienos, stengdavausi įlysti į kuo mažesnį plyšį ir pusės, kairė ar dešinė skirtumo neturėjo. Žodžiu, mėgstu aš parkuotis. Bet va, svetimose gatvėse ženklus kartais pasitaiko pražiopsot ligi šiol. Ašvažiuoju kur, galvoju stosiu čia, o po to mąstau, buvo ženklas, nebuvo. Vieną kart į biblioteką atvažiavus po draudžiančiu ženklu dailiai šonu prisiparkavau tarp dviejų mašinų rolleyes.gif , net galvon nešovė, kad jos - KET pažeidėjos lotuliukas.gif Išlipu, ir tik tada pamatau, kaip stoviu doh.gif
Atsakyti
KU KU! kur dingo visos pradedancios vairuotojos? nejaugi jokiu nuotykiu nenutiko? kazkaip itartinai nutilot visos
Atsakyti
Teko šeštadienį Vilniuje važiuoti. Labai laukiau to momento biggrin.gif Tik gaila, kad miestas pustuštis buvo, gatvėj vos viena kita mašina. Matyt karštą savaitgalį visi pas mus Palangoj leido. Tai nelabai ką ir pajutau Vilniaus gatvėm važinėdama. Jokio ekstrymo. O vat autostrada netko važiuoti. Skubėjom tiek pirmyn tiek atgal, tai vyras vairavo. Gerai, kad mes taip prieš srovę varėm biggrin.gif kai reikėjo į Jakų žiedą Klaipėdoj įvažiuot tai be problemų, nes į Palangos pusę buvo tuščia, o iš Palangos pusės tai vai vai kokie kamščiai. Gerai, kad man nereikėjo ten stovinuoti.
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 06 09, 09:47)
KU KU! kur dingo visos pradedancios vairuotojos? nejaugi jokiu nuotykiu nenutiko? kazkaip itartinai nutilot visos

kad kai taip karšta, tai stengiuos kuo mažiau laiko praleisti automobilyje ax.gif čia vietoj.. aplink namus jamu dviratį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 09, 15:22)
kad kai taip karšta, tai stengiuos kuo mažiau laiko praleisti automobilyje ax.gif  čia vietoj.. aplink namus jamu dviratį mirksiukas.gif

taip dviratis yra gerai, jei tik imanoma atstumus paimti juo drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

čia gera naujiena, kas vis dar bijo važiuoti žiedu ax.gif kns koks fainas tas žiedas šeštam forte.. papaišytos visos juostos žiede, net rodyklės sudėtos ant asfalto thumbup.gif tikrai visom dabar tas žiedas bus baika biggrin.gif
Atsakyti
nu vel su nuotykiais siandien prisivazinejau lotuliukas.gif
atsirado reikalas nulekt iki gerosios vilties ziedo- visiskai man neaiskus marsrutas- o dar ten remontai, nu tai zodziu kai grizinejau i pasilaicius tai kur reik nenusukau- ogi ziuriu kad jau link gariunu varau doh.gif nu bet nieko, ties gariunais apsisukau ir dar paklaidziojus suradau teisinga kelia- man tie viadukai tai niekad turbut aiskus nepasidarys biggrin.gif
Atsakyti
och, o as savaitgali po kauna vazinejau - man is panevezio, kur yra tik vienas mazas ziedukas, kaunas atrode itin didelis baubas!!! bet nieko, nuvaziavau iki kauno, prasimaliau paciam kaune, ir grizau atgal pati smile.gif a jau apsiatenkinus buvau, MB ir dar vienas draugas prisipazino, jog tikejosi blogiau smile.gif ir tie ziedai nebaisus, ir eismas ne tooooks jau didelis, kaip tikejausi.. tas pats kaip mano mieste, tik ilgesnes ir platesnes gatves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 06 11, 01:00)
och, o as savaitgali po kauna vazinejau - man is panevezio, kur yra tik vienas mazas ziedukas, kaunas atrode itin didelis baubas!!!  bet nieko, nuvaziavau iki kauno, prasimaliau paciam kaune, ir grizau atgal pati smile.gif a jau apsiatenkinus buvau, MB ir dar vienas draugas prisipazino, jog tikejosi blogiau smile.gif ir tie ziedai nebaisus, ir eismas ne tooooks jau didelis, kaip tikejausi.. tas pats kaip mano mieste, tik ilgesnes ir platesnes gatves  ax.gif

savaitgaliais ir vilniuj nesunku pasipraktikuot ax.gif nors dabar jau ir darbo dienom apmazeje kamsciai- vasara prasidejo smile.gif
o del ilgesniu ir platesniu gatviu tai tikra tiesa- bet tokiom tai ir vazinet kur kas didesnis malonumas thumbup.gif man vistiek baisiausia kiemuose ir prie parduotuviu- dabar jau samoningai renkuosi tik su didele aikstele, o ne tas kur atvaziuoji ir desimt ratu apsukt turi kol kokia nuspausta vietele randi doh.gif
Atsakyti